Moderator: Moderatorzy
Tak... Wybralem ze gram po raz pierwszy i cos tam jeszcze... aaa, ze akcja nie jest moja mocna stroną :D Anyway wiedziałem kto jest SnakiemWhite SeeD pisze:Boni musiał wybrać którąś z negatywnych odpowiedzi. No i gra wrzuciła Go od razu na Plant'a.
wiesz... milo ze jest jeszcze ktos kto mnie rozumie :DWhite SeeD pisze: Ojoj, znam ten ból :]
tak? hmm, no nie wiem, raczej nie zauwazylemWhite SeeD pisze:zauważyłeś, że pomieszczenia skonstruowane są tak, aby gracz czuł że jest trawiony?
o taaaak, to jest wielka rzecz, wyłącz konsolęWhite SeeD pisze:gadki Colonela, towarzyszące temu wszystkiemu odgłosy...
tak, ale lepsze bylo Scissors! 61!White SeeD pisze:"You have to beLIEve me", hehehe ^^
Kurczę, coś jest nie tak z moją inteligencją, bo nie potrafię powiedzieć, czy w Twoim poście jest obecna ironia, czy nie o_OGagarin pisze:a masz rację, faktycznie ja wybrałem za pozytywną odpowiedź, dlatego też wydawało mi się to takie normalne. Sorry za błąd... oja ja niedobry ja To jest logiczne... przecież osoba pierwszy raz grająca nie może wiedziec, że Pliskin to Snake to zepsułoby całą zabawę... Tylko japońskie mózgi mogą wpaśc na tak genialny pomysł...
Huh, tak jak ja :]Boni pisze:Tak... Wybralem ze gram po raz pierwszy i cos tam jeszcze... aaa, ze akcja nie jest moja mocna stroną Anyway wiedziałem kto jest Snakiem![]()
E... np. ten długi korytarz w którym spotykamy Snake'a- jelita jak malowane. A że potem wychodzimy po drabinie do Rectum, nie muszę wspominać ^^Boni pisze:tak? hmm, no nie wiem, raczej nie zauwazylem![]()
A próbowałeś do niego dzwonić kiedy walczysz ramię w ramię ze Snake'iem? Nowe gadki included! ("Mlask mlask... I'm eating right now... mlask mlask")Boni pisze:tak, ale lepsze bylo Scissors! 61!![]()
No, może się przydać przy zbieraniu Dog-Tagów, np. gdy mamy wszystkie na Plancie, a musimy zebrać tylko te z Tankera.Boni pisze:dziwne, po co dali to skoro przeciez w NG zawsze mamy dostep.... nie rozumiem...
Fajna zabawa... na kilkanaście minut ^^. Chyba że masz komu te zdjęcia pokazać.Boni pisze:a wlasnie czy posiadanie tej tam gdigital camery to dobry bonus?
Nope. Niestety.Boni pisze:jest moze kilka zakończeń?
A są. Wystarczy pozbierać wszystkie Dog Tagi (jest trzech Polaków ^^), różne itemy dostaje się też za przechodzenie gry na innych poziomach trudności (z wyjątkiem European Extreme- ten jest tylko dla satysfakcji).Boni pisze:dodatkowe itemy?
byl,gosciu mowil o grach,ktore mamy zapisane na karcie pamieciBoni pisze:A właśnie, Garnet, na prawdę był taki patent w MGS1? Mi się wydawało że trzeba było zmienić wejście pada n
o jezu..nigdy bym nie pomyslala,ze moga byc takie problemy z dzwiekiemWhite SeeD pisze:A rozwiązanie jest proste- widocznie Twój telewizor nie obsługuje standardu Dolby Pro Logic (czy coś takiego), a muzyka w scence na moście i w napisach końcowych jest tak odgrywana. Wystarczy wejść do opcji i zmienić Audio z Dolby Pro Logic na Mono/ Stereo. I problemu nie ma
kofajmy Japonczykow tak szybko odchodzaWhite SeeD pisze:Tylko Japończycy są w stanie wymyśleć coś tak wspaniałego.
hehe i wydalo sie dlaczego tak szybko przeszedles gre :D :D ;PBoni pisze:Tak... Wybralem ze gram po raz pierwszy i cos tam jeszcze... aaa, ze akcja nie jest moja mocna stroną
nie czytałem Jego posta, albo akurat nie zwróciłem uwagi na jego część, uf, dobrze że mnie uprzedziłaś :DGarnet pisze:Gagarin..i po co mu zabawe zespsules
po prostu Twój telewizor ma funkcję Dolby Digital Logic 5.51Garnet pisze:o jezu..nigdy bym nie pomyslala,ze moga byc takie problemy z dzwiekiem![]()
huh? patent ze snakiem to tylko 2 godziny i 58 minut więc dużo tam nie straciłem ;pGarnet pisze:hehe i wydalo sie dlaczego tak szybko przeszedles gre
nom, wtedy jeszcze myślałem że będę kontrolował kogoś a la Zidane z FF9Garnet pisze: hehe ..fajny patent jest tez jak raiden ujezdza na ptasich odchodach
trza będzie wypróbować :DWhite SeeD pisze: A próbowałeś do niego dzwonić kiedy walczysz ramię w ramię ze Snake'iem? Nowe gadki included! ("Mlask mlask... I'm eating right now... mlask mlask")
Najbardziej uśmiałem się przy rozmowie, która toczy się gdy zadzwonimy kilka razy do Colonela od razu po tym, jak uwalnia nas Olga. Ta o "complications", słyszał ktoś ją?
Gog Tagów? ja tylko jednego mam, po ścierwieWhite SeeD pisze: No, może się przydać przy zbieraniu Dog-Tagów, np. gdy mamy wszystkie na Plancie, a musimy zebrać tylko te z Tankera.
Kod: Zaznacz cały
Fatmana
nom... heh, pamiętam ze w mgs1 jakieś twarze były ukryte :DWhite SeeD pisze: Fajna zabawa... na kilkanaście minut ^^. Chyba że masz komu te zdjęcia pokazać.
a to są itemy typu cigarets? czy typu bardziej użytecznego? ;]White SeeD pisze:różne itemy
hmm, to se poczytam trochęWhite SeeD pisze:Poza tym MGS2 jest pełny rozmaitych sekretów- smaczków. Próbowałeś np. nauczyć papugę gadać? Albo transportować się pudłem? Do tego typu informacji polecam jak zwykle gamefaqs.com ^^
hmm... ?Garnet pisze: btw.a ktos tu pogrywal w Substance?
chodizlo mi o to,ze jesli dales ze graz po raz pierwszy,niejejstes dobry w akcji to dostales <chyba> poziom easy :]Boni pisze:huh? patent ze snakiem to tylko 2 godziny i 58 minut więc dużo tam nie straciłem ;p
DOG :] <1? ..no to duzoBoni pisze:Gog Tagów?
osobna gra z wirtualnymi misjami mgs2 <tak samo jak po mgs1 wyszlo 'virtual mission' ...oraz jakies misje snakiem na plant i shellu..bo kojima musi se dorobic :] /czyliBoni pisze:hmm... ?
miałem do wyboru :] i wybrałem normal... zawsze biorę normal :DGarnet pisze:dostales <chyba> poziom easy :]
więcej nie byłoGarnet pisze:1? ..no to duzo
ee, to ja dziękuję za coś takiego, już lepiej było dać Snake'a i coś z nim... ale jakoś niemrawo że w czwórce stary dziad biega... -_-' dobra, mam nadzieję że po przejściu gry będzie można go jakoś zremodelować na nasz użytekGarnet pisze:tak samo jak po mgs1 wyszlo 'virtual mission' oraz jakeis misje snakiem na plant i shellu..bo kojima musi se dorobic :]
ee, myśl co tam chcesz, ale nie wiesz pewnej zasadniczej rzeczy a ja małymi literkami zaznaczyłem w moim sigu że już nie mogę więcej tłumaczyć... whateverGagarin pisze: Boni, to była moja decyzja, nie chciałem obrażac homosexualistow, poza tym brzmi lepiej, nie??
nom, to było fajoskie :]Gagarin pisze:A pamiętacie w MGS1 te wilczki w tej jaskini?? ten mały był świetny, zwłaszcza jak widział Meryl takie serduszka mu leciały
bo trzeba samemu 'ruszyc d..' :] aby je zdobyc ..potrzasajac straznikami :DBoni pisze:więcej nie było
bo kojarzy mi sie ze smiercia Wolf...
tylko tyle? phew... :]Garnet pisze:.potrzasajac straznikami
nie jest tak źle, w odróżnieniu od nich ma humor... ale chyba w MGS1 więcej żartów miał ;p tak czy owak po prostu fajnie się nim biegaGarnet pisze:kojarzy mi sie z rambo i inymi takimi
pojedynek między drzewami z jej udziałem...
no tak, po prostu ma ciągoty... a historia którą stworzył może trwać i trwać... ja tam mogę się dowiedzieć co nieco o patriotsachGarnet pisze: zreszta tej 4 niepownno byc,kojima juz po 2 zapieral sie ze to koniec
no właśnie, wszyscy mówią że coś z nim nie tak w trójce, że coś tam niby Kojima eksperymentował... jak to jest z tym trójkącikiem: Raiden-Koji-Fani... ?Gagarin pisze:Raidenowi brakowało pewnej częsci ciała (co oburzyło męską publicznośc i to głównie jest przyczyną braku symaptii do Raidena ze strony samców) to ja go lubiłem, taki zielony... heee
nie,nie;] ..a konkretniej juz mowiac trzeba wziasc zolnierza na muszke,najlepiej od tylu i pozniej podejsc do przodu....Boni pisze:tylko tyle? phew... :]
po prostu kojima poszedl za wiekoszscia <tzn tym ktorym Raiden sie nie spodobal> i dal do 3 Raidenovicha,ktory jest parodia RaidenaBoni pisze:szyscy mówią że coś z nim nie tak w trójce, że coś tam niby Kojima eksperymentował... jak to jest z tym trójkącikiem: Raiden-Koji-Fani... ?
ou, to pewno temu nie lubisz MGs3Garnet pisze:ktory jest parodia Raidena
aha... strange trochi...Garnet pisze:a konkretniej juz mowiac trzeba wziasc zolnierza na muszke,najlepiej od tylu i pozniej podejsc do przodu....