FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
Jeszcze w miare szybko można sobie nabić kase poprzez kupowanie u konika, który pojawia się przy wejściu do GS (tam gdzie trzeba zakupić bilet na wejście do środka, czyli po wjechaniu kolejką). I żeby to sprawnie szło to nie opłaca się zjeżdżać na dół kolejką i wracac na góre tylko wchodizć do GS i wychodzić ..cxhwila zabawy i można nazbierać pokaźną sume GP (jedyny mankament to, że trzeba mieć sporo Gili bo 1GP z tego co pamieam kosztuje 100Gil, a za jednym razem mozna kupić 100GP)
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
Wg mnie jezeli nie mamy jeszcze dobrego kurczaka, to najlepiej pozbierac GP na łodziach podwodnych (20GP za jednym razem). To wystarcza w zupełności.
A kasiorę najlepiej zarabiać sprzedając materie. Załadowac Cloudowi Apocalypse, we wszystkie 3 sloty wpakować materię All, wybrac się do lasów na Mideel Area i za pomocą Slash-All'a kosić potworki. Po wyćwiczeniu wszystkich trzech All'i na MASTER i sprzedaniu ich nasz budżet bogaci się o 4,2 mln Gilów.
A kasiorę najlepiej zarabiać sprzedając materie. Załadowac Cloudowi Apocalypse, we wszystkie 3 sloty wpakować materię All, wybrac się do lasów na Mideel Area i za pomocą Slash-All'a kosić potworki. Po wyćwiczeniu wszystkich trzech All'i na MASTER i sprzedaniu ich nasz budżet bogaci się o 4,2 mln Gilów.
Am Ende bleib ich doch alleine
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
Jak nie umiesz sie ściagać to po prostu złap wonderfull chocobo wpakuj w niego najlepsze greensy (te drogie od chocobo siege'a (szlag, zapomniałem nazwy) najlepiej podwyżaja wszystkie statystyki) zacznij wyscig i daj wygrać komputerowi. Jak nie to pozostaje ci Wonder Square. A na łodziach mozna zdobyć więcej niz 20 GP za jedną grę. Im wyzszy poziom trudności tym więcej kasy zdobywasz.
Sephir ma dobry plan. Złap Wonder'a, wpakuj w niego Sylkis Green's. Na wyścigach przełącz na manuala i przytrzymaj chwilę "kwadrat" (nie wiem czy grasz na PSX czy PC), sam Choco dojedzie do mety, no chyba, że później trafisz na Teioh, to wtedy masz przegraną, ale i tak kasy nawalisz sporo. Pamiętaj, że musisz sprzedawać przedmioty.
Witam
Mam drobny problem.Jestem W laboratorium Buhama...cos tam w cosmo canyon i on podczas opowiadania o lifestream'e nagle konczy i nic nie moge dalej zrobic. Wisi w powietrzu a ja moge poruszac po tym laboratorium ale nic pozatym. Wyjsc nie moge, ani porozmawiac z innymi postaciami. Moze to dlatego ze nie bylem wczesniej w gongaga bo sie zagolopowalem. Przechodze ta gre juz ktorys raz z kolei ale nie pamietam czy poprzednim razem mialem tez ten problem.
Mam drobny problem.Jestem W laboratorium Buhama...cos tam w cosmo canyon i on podczas opowiadania o lifestream'e nagle konczy i nic nie moge dalej zrobic. Wisi w powietrzu a ja moge poruszac po tym laboratorium ale nic pozatym. Wyjsc nie moge, ani porozmawiac z innymi postaciami. Moze to dlatego ze nie bylem wczesniej w gongaga bo sie zagolopowalem. Przechodze ta gre juz ktorys raz z kolei ale nie pamietam czy poprzednim razem mialem tez ten problem.