Metal Gear Solid

Zręcznościówki, strzelanki, RTSy, RGPi ; tzw. blockbustery i te mniej znane dla koneserów.

Moderator: Moderatorzy

expl0ti0n

Post autor: expl0ti0n »

Koels ktory yworzy MGS`a [nie mam pamieci do nazwisk, wielkim fanem tez nie jestem] powiedzial, ze to ma byc gra dla starszych graczy. On ma juz po 40-stce i pozostawia tworzenie gier z mlodymi bohaterami dla mlodszych kolegow. Wiec Snake starzeje sie z twórca? :shock:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

The Sorrow pisze:Hehehe tak ma wyglądać MGS4 i Snejku ???
podobnie jak przy dante z dmc4 szceka mi opadla....
no to chyba na pewno nie jest snake...przynajmniej wole tak wierzyc...

http://www.the-magicbox.com/0509/game050917e.shtml mgs3:subscience

expl0ti0n pisze:ie mam pamieci do nazwisk, wielkim fanem tez nie jestem
hideo kojima

i oczywiscie pan kojma po raz kolejny powiedzial ze to bedzie,tym razem ostatnia czesc :roll:
pelny tytul-Metal Gear Solid 4: Gun of the Patriots
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Myr

Post autor: Myr »

coz nazwą to nie przekonuje, ale jak dotąd kazda część MGS= hit wiec tej tez zle nie zycze ;)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Krakers pisze:a stary koleś z wąsem to... Snake.
niby w 3 tez mielismy snake ale tak nie bylo..wiec nie zdziwilabym sie gdyby to byl ktos inny..
< ja lepiej nie komentuje tego dziadzia -_- nie dosc ze dantego spiep**** to jeszcze teraz snake...>
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

Krakers pisze:Tak MGS3 będzie na PC, ale obawiam się, że będzie miał koszmarne wymagania.
source?

Podobno w tym trailerze pisze coś w stylu "forget pre-renderd stuff", to tak jak przy pierwszych szotach z mgs2 wszyscy mówili ze to nie może tak wyglądać :D
Myr

Post autor: Myr »

Czy ja wiem, jesli dalej na PS2 to moze miec duze wymagania, ale nie arcy kosmiczne, konkretnie mowiac mysle, ze 2Ghz nie przekroczą ;).
A Snake niech sobie bedzie dziadkiem, ale na litosc boską ja mam jakis urazz do takich wąsikow i jesli Solid bedzie takiego posiadal to ja tego nawet nie kupie :D
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

Krakers pisze:Heh, nie pamiętam, a to mi nie wierzysz?
Nie to że nie wierze tylko Kojima ciągle trąbi że nie mają czasu na porty i substance robią tylko żeby wyprubować patenty zanim ich uzyją w mgs4. Wiem ze hideo chce się zająć nowymi grami zamiast lokalizować stare dlatego nawet nie planują portu na Xa, przynajmniej tak wyczytałem w 'ekstrimie'
Awatar użytkownika
The Sorrow
Kupo!
Kupo!

Post autor: The Sorrow »

Po obejżeniu filmiku z TGS - wielkie dzięki Krakers - znowu miałem banan na gębie.
Hideo jest wielki i to co nam zaserwował to tylko nędzna namiastka. Z trailera znowu powiało sporą dawką chumoru, napisy o FPSie i gadka o Celu z Otaconem :D, to jest wspaniałe. A co do nowego image Snejka - tylko brody brak :)
Kolejna gra dla której warto kupic PS3.
Ja czekam z niecierpliwościa zdając się na talent i geniusz Kojima Produtions :P

Co do MGS3 na PieCa - pewnie wyjdzie. Poprzednie części wychodziły więc wyjdzie pewnie i 3, tylko przypuszczam że będzie to MGS3: Subsistence. O pełen info piszczie do Konami :)
...Battle brings death, death brings the sorrow.
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....
Awatar użytkownika
Sephir
Cactuar
Cactuar

Post autor: Sephir »

Nie miałem okazji zagrać ani w MGS2 ani w żadną inną nowszą część ale jak sobie przyomne stare dobre czasy na psx... :) To była moja ulubiona gra zaraz po FF7. Metal Geara przeszedłem <uwaga, to nie żart> [glow=red][shadow=red]14[/shadow][/glow]razy! I to praktycznie pod rząd. Liczyłem :P Ale miałem zjaraną psychę co? :D Sam nie wiem jak to zrobiłem.
patro

Post autor: patro »

Zdaje mi się, że przechodziłeś aby wszystko odblokować (bandana, stealth itd.). Ja również dużo razy przechodziłem większość części. Do tej pory dla mnie najfajniejszą częścią był MGS2.
Awatar użytkownika
Sephir
Cactuar
Cactuar

Post autor: Sephir »

Żeby odblokować to wystarczyło przejść podajże 2 razy... po prostu tak mnie wciągneło :)
White SeeD

Post autor: White SeeD »

patro pisze:Do tej pory dla mnie najfajniejszą częścią był MGS2
O! O! Good for you! :]
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

tak :] 2 uber alles XD laczmy sie fani 2 ^^
Kniaź

Post autor: Kniaź »

2 najfajniejsza? W czym...? Dla mnie najsłabsza, zdecydowanie, ponaciągana i kiepska fabuła, rozgrywaka też nienajlepsza, bossowie nie mogą się równać pozostałym z serii... Jedynka i trójka sa o niebo lepsze. Chociaż trójka trochę za prosta, najlepszy w tego typu grach nie jestem a juz za drugim podejściem zrobiłem niewidzialnośc i coś tam jeszcze :P
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Nie napisalam,ze jest najfajneisza,tylko ze to MOJA ULUBIONA-w ogole to troche &#8216;glupie&#8217; okreslenie najfajniejsza,bo dla kazdego będzie to inna
No ale skoro się pytasz,niby w czym jest najfajniejsza

Raiden, Vamp-jedne z z moich ulubioych postaci z gier
Fabula,rozwiniecie tematu patriots
bossowie-ci z trojki to chyba jakas kpina/dwie ostatnie walki w 2 niezle mnie skosily jak gralam pierwszy raz
lokacje w budynkach-wole takie klimaty&#8230;hmm..cyber? &#8230; niż ukrywanie się w krzakach
etc..

3 mi sie nie podobala..ale to juz chyba tutaj pisalam,a Hideo powienen nastepnym razem trzmac sie tego co powiedzial...a raczej tego to co tyle razy powtarzal :roll:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne gatunki gier”