w sumie to nie wiem czy zakladac nowy temat, ale sprouje tutaj, po co smiecic:
Otoz niedawno stracilem wsystkie swoje dane z dysku a co za tym idzie savy, jesli byl by ktos tak mily podeslac mi bede dozgonnie wdzieczny. A jestem w momencie w ktorym docierasz do Kohlingen dzieki przeniesieniu sie za gory zamkiem Figaro, ale jesli ktos ma nieco wczesniejsze to tez mile widziane .
Godzin mialem ok. 5, a ja srednio lubie czas marnowac na ogladanie czegos co juz widzialem, w koncu to nie ff7 czy 8 . Ale chyba nie pozostaje mi nic innego ;/
MAm pytanko, jak zdobyć wszystkie sny shadowa? Bo czytałem zagraniczne poradniki ale jak juz czytalem jak piszą że w pierwszy świecie jest tylko 1 sen to się zdołowałem bo ja już 4 miałem .
O ile mi wiadomo, należy z Shadowem odwiedzać różne Inny w świecie ruiny - na Inna jeden sen. Nie pamiętam tylko ile ich jest.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
słyszałem że jest 5, niektórzy mówią że siedem, ale bardziej wiarygodni są ci co mówią że jest ich 5, i ze ostatni jest w swiecie ruiny i shadow sie przyznaje kim jest. Właśnie brat gra w ff6 to się dowiemy sprawdze to.
witam, mam probloem
stanąłem w momencie wk którym chodząc po jaskini Veldt mam podobno spotkać Gau'a który przetransformuje się z jakiegoś stworka. Zaglądałem już do solucji, próbowałem wiele godzin i nic. wiecie co może być nie tak?
pozdrawiam