Potem o ile mnie pamięć nie myli "Nieustraszeni pogromcy wampirów" Polanskiego. ^^
Filmy i progr w TV które warto obejrzeć w najbliższym czasie
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit

a widzialam odcinek o wampirach i wilkolakach..mozna obejrzec 
ja jeszcze chce dodac do Nosfiego...
Przedstawione zostanie w odnowionej cyfrowo jakości z nowoczesną, porywającą muzyką formacji Art Zoyd.
ciekawi mnie wersja muzyczna
szkoda ze halloween nie jest kazdym dniem roku
aha....
25.11 jeszcze raz wemituja Nofiego:Symfonie oraz zaraz po nim Nosferatu:Wampir <ostatni raz na antenie bedzie>
edit
jutro na Ale Kino o 20.00 'Ed Wood' film Burtona z Johnnym ^^
ja jeszcze chce dodac do Nosfiego...
Przedstawione zostanie w odnowionej cyfrowo jakości z nowoczesną, porywającą muzyką formacji Art Zoyd.
ciekawi mnie wersja muzyczna
szkoda ze halloween nie jest kazdym dniem roku
aha....
25.11 jeszcze raz wemituja Nofiego:Symfonie oraz zaraz po nim Nosferatu:Wampir <ostatni raz na antenie bedzie>
edit
jutro na Ale Kino o 20.00 'Ed Wood' film Burtona z Johnnym ^^
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
- Go Go Yubari
- Ifrit

Wiekszośc filmów Burtona (no dobra, obecnie) jest z Deppem.... to takie...monotonne
żartowałam 
Oglądałam wczoraj odcinek 1wszy "Lost" na TVP1. Zapowiada sie nieźle. Wie ktoś czy zawsze beda 2 odcinki? Bo jak tak, to bede "Lost" co drugi ogladała...Na rzecz "Gotowych na wszystko". Bree wymiata
http://ww6.tvp.pl/4177,20051027261785.strona O. Własnie sobie odpowiedziałam na pytanie. No to poznam co drugi odcinek
We wtorek na TVP2 o 1:05
(kocham tvp) "Czas pijanych koni".
Oglądałam wczoraj odcinek 1wszy "Lost" na TVP1. Zapowiada sie nieźle. Wie ktoś czy zawsze beda 2 odcinki? Bo jak tak, to bede "Lost" co drugi ogladała...Na rzecz "Gotowych na wszystko". Bree wymiata
http://ww6.tvp.pl/4177,20051027261785.strona O. Własnie sobie odpowiedziałam na pytanie. No to poznam co drugi odcinek
We wtorek na TVP2 o 1:05
-
shinRa
przed chwila na tvn,reklama-Ring i napis,wkrotce w tvn..rzecz jasna,amerykanski * hit
niedziela o 1 w nocy, film "I raz, i dwa"(rezyser Edward Yang,tajwan)-TVP 2...film konczy sie o 4 rano..hehe........ehm...:]]]
warto przypomniec,ze w srodowe noce,ok 23.30 ostatnio TVP2 puszca filmy z Jackie Chanem
niedziela o 1 w nocy, film "I raz, i dwa"(rezyser Edward Yang,tajwan)-TVP 2...film konczy sie o 4 rano..hehe........ehm...:]]]
warto przypomniec,ze w srodowe noce,ok 23.30 ostatnio TVP2 puszca filmy z Jackie Chanem
-
shinRa
Ja widziałam za to japoński i chętnie tym razem zobaczę amerykański :D Żeby nie było, że offtopuje to dzisiaj o 20:15 leci "Przyczajony tygrys, ukryty smok" na jedynce. No, a jutro oczywiście jak co tydzień Taniec z Gwiazdami na tvn o 20:05
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
a pozwolisz mi miec WLASNE zdanie?:]Boni pisze:Ring amerykański wcale nie jest wielkim shitem
swoja droga ktory to juz raz puszczaja Tygrysa i Smoka...mogloby wreszcie tvp kupic Hero
[ Dodano: Sob 19 Lis, 2005 23:59 ]
ring-3 grudnia
-
shinRa
chcialam ogladac mimo ze widziałam pare razy i mam nagrana na vhs ale tak sie zlozylo, że nie mogłam.... fajny film, ale wole "Hero".... a co do "Domu latających sztyletów" to znów czeka na mnie i jest to kolejny film do którego nie mogę się zabrać mimo że robiłam padake że chce je zobaczyćEiko pisze: dzisiaj o 20:15 leci "Przyczajony tygrys, ukryty smok" na jedynce.
-
shinRa