Filmy i progr w TV które warto obejrzeć w najbliższym czasie

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

E tam. ;) o 18:20 na Ale Kino! "Nosferatu - symfonia grozy" Horror :lol: z 1922r. Niemieckiego reżysera F. Murnau'a. OBOWIĄZKOWA klasyka.
Potem o ile mnie pamięć nie myli "Nieustraszeni pogromcy wampirów" Polanskiego. ^^
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

no juz za 20 minut ^^ swoja droga dobrze ze mi sie przypomnialo,pozniej i tak zapomnam jak sa powtorki XD

a po Lowcach jeszcze Dracula,Dracula:Ksiaze Ciemnosci i na koniec Pocalunek Wampira :D gdzies do 3 nad ranem to wszystko :D

mogli dac Dracule Copoli..no ale
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

4 listopada na TVN Tomb Raider i Lara Croft w całej okazałości, a tydzień później (11 listopada) Harry Potter i Komnata Tajemnic- przenosimy się do świata czarów, magii i bazyliszka :D
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

a widzialam odcinek o wampirach i wilkolakach..mozna obejrzec ;)

ja jeszcze chce dodac do Nosfiego...

Przedstawione zostanie w odnowionej cyfrowo jakości z nowoczesną, porywającą muzyką formacji Art Zoyd.

ciekawi mnie wersja muzyczna :)

szkoda ze halloween nie jest kazdym dniem roku :wink:

aha....
25.11 jeszcze raz wemituja Nofiego:Symfonie oraz zaraz po nim Nosferatu:Wampir <ostatni raz na antenie bedzie>

edit

jutro na Ale Kino o 20.00 'Ed Wood' film Burtona z Johnnym ^^
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Wiekszośc filmów Burtona (no dobra, obecnie) jest z Deppem.... to takie...monotonne :lol: żartowałam ;)

Oglądałam wczoraj odcinek 1wszy "Lost" na TVP1. Zapowiada sie nieźle. Wie ktoś czy zawsze beda 2 odcinki? Bo jak tak, to bede "Lost" co drugi ogladała...Na rzecz "Gotowych na wszystko". Bree wymiata XD

http://ww6.tvp.pl/4177,20051027261785.strona O. Własnie sobie odpowiedziałam na pytanie. No to poznam co drugi odcinek :/

We wtorek na TVP2 o 1:05 :lol: (kocham tvp) "Czas pijanych koni".
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

skonczylam ogladac Ghost in the Shell,a tu na tvp 2 leci teraz Zbroja Boga z Jackie Chanem :]
shinRa

Post autor: shinRa »

...W najbliższym czasie polecam....

13 listopada, Niedziela
20:30 Amadeusz (TV Puls)
21:00 Wesele (HBO)

14 listopada, Poniedziałek
14:45 Grease (Cinemax)

16 listopada, Środa
21:30 Adwokat diabła (TVN)

:wink:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

przed chwila na tvn,reklama-Ring i napis,wkrotce w tvn..rzecz jasna,amerykanski * hit :roll:

niedziela o 1 w nocy, film "I raz, i dwa"(rezyser Edward Yang,tajwan)-TVP 2...film konczy sie o 4 rano..hehe........ehm...:]]]

warto przypomniec,ze w srodowe noce,ok 23.30 ostatnio TVP2 puszca filmy z Jackie Chanem
shinRa

Boni pisze:Ring amerykański wcale nie jest wielkim shitem :P :?
no pewnie ze nie... moze nie jest jakis super rewelacyjny, ale uwazam ze spokojnie mozna zobaczyc :)

japonskiego nie widzialam mimo ze mam na dvd, czeka na mnie, a ja nie moge sie do niego zabrac...
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Ja widziałam za to japoński i chętnie tym razem zobaczę amerykański :D Żeby nie było, że offtopuje to dzisiaj o 20:15 leci "Przyczajony tygrys, ukryty smok" na jedynce. No, a jutro oczywiście jak co tydzień Taniec z Gwiazdami na tvn o 20:05
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Boni pisze:Ring amerykański wcale nie jest wielkim shitem
a pozwolisz mi miec WLASNE zdanie?:]

swoja droga ktory to juz raz puszczaja Tygrysa i Smoka...mogloby wreszcie tvp kupic Hero :roll: i tak widzialam,to mi jedno ale......a ciekawe kiedy doczekamy sie Domu Latajacych Sztyletow w tvp XD/oprocz hbo i tych innych.../

[ Dodano: Sob 19 Lis, 2005 23:59 ]
ring-3 grudnia
shinRa

Eiko pisze: dzisiaj o 20:15 leci "Przyczajony tygrys, ukryty smok" na jedynce.
chcialam ogladac mimo ze widziałam pare razy i mam nagrana na vhs ale tak sie zlozylo, że nie mogłam.... fajny film, ale wole "Hero".... a co do "Domu latających sztyletów" to znów czeka na mnie i jest to kolejny film do którego nie mogę się zabrać mimo że robiłam padake że chce je zobaczyć :smile: :?
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

tvp1 sobota 23,00 - Blue Velvet!

polsat niedziela 11,30 - Final Fantasy:spirit wihtin
shinRa

no wlasnie..... Final Fantasy... warto zobaczyc dla samej zasady... dla dobrych animacji.... bo kurcze chyba nie ze wzgledu na ciekawa tresc :? fajny film dla fanow....
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

treść nie jest wcale zła, film jest całkiem orginalny...
glamorous vamp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”