FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
Nie musi - Omnislash i W-Summon są potrzebne do Special Battle.
Heh, czytanie ze zrozumieniem się kłania... Poradnik dotyczy OSTATECZNEJ bitwy z Ultimate Weapon, która ma miejsce niedaleko Cosmo Canyon. Żeby go tam zwabić trzeba bo kilka razy pozaczepiać na mapie świata i powalyczć, by w końcu udał się nad Cosmo Canyon właśnie.Michał pisze:A ja w 1 turze wale go ok. 20 000 obrażeń i on tylko odlatuje
Wydaje mi się, że można je Kupic na Wonder Square u pracownicy Gold Saucer. To jeden z przedmiotów "????", chyba ten za 500 GP.Mistake pisze:Ehh ludziska powiedzcie mi czy jest jakiś inny sposób na zdobycie zeio nuts niz zwiniecie go Goblinom?
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
- I am Vincent
- Kupo!
No jak ustrzelisz u postaci w taki poziom hp to automatycznie odpala na początku walki tych 50 kilka ciosów po 7777.Czyli, że jak mam juz 7777 to sie samo tak robi?
Pamiętam że jak walczyłem z emeraldem to po ok 20 uderzeniach mnie zaatakowal i bonus się skończył

"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
- Markfrompoland
- Cactuar
Tia... jak ci wcześniej Yufi ukradłaMarkfrompoland pisze:Raz ją dostałem w mieście yuffie w tej pagodzie, od jednego dzieciaka, po przejściu tego turnamentu.

WTF ?!?!?!Markfrompoland pisze:Natomiast mam pytanie, gdzie można znaleźć wszystkie 35 częśći Zacka?
Cześci Zacka ?
Chodzi ci o zołnieży w skali [jakiejś tam] co to w willi na costa del sol mozna wystawić ?
Jemu chodzi o Żołnierzyków w skali 1/35.
Ale nie wiem po co ci one, Mark. Jak dotąd nikt nie znalazł dla nich żadnego zastosowania. 

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats