Myr pisze:drobny OT jest podobno dozwolony, no podaj bo moze sam bym cos z checią obejrzal n
Cytat:
Jasne,że są niekomercyjne - to takie ,którer kręci się w ramach hobby, zainteresowań, nie myśląc o ewentualnych zyskach.
teraz Ty probujesz sie uczepiac slowek n.
Jasne, ze film ktory np. nakrece w domu i pokaze kumplom jest nie komercyjny, ale wlasnie kazdy film, ktory ma wyjsc na DVD, kinie itd. wiadomo jaki ma cel.
Chciałbyś usłyszeć że lubię filmy z Hoganem i Seagalem, co?

Nie, nie będę wymieniać tytułów tylko po to,żebyś to później komentował, bo to NIE TEN WĄTEK.
Nie czepiam się słówek i nie miałam na myśli filmów typu "urodziny cioci Jadzi". Jest cała masa zapaleńców, kręcących filmy np z własnego budżetu, albo mających na celu dotarcie do niewielkiej publiczności. Wtedy nacisk kładzie się na walory artystyczne, umieszcza się motywy według własnego uznania, a nie jak dyktuje rynek- , to wcale nie wyklucza tego,że taka produkcja nie zarobi potem milionów, nie pokaże się jej w kinach, czy nie wyda na DVD. . Stwierdziłeś, że nie ma niekomercyjnych filmów, więc udowadniałam Ci,że jednak się mylisz

Koniec tego Offtopu, bo coś czuję, że i tak Cię nie przekonam :]
EDIT (żeby nie produkować nowego posta- Myr, masz tu swoją odpowiedź)
Myr pisze:jesli ktos ma takie hobby to pewnie pierwszy film wyda niekomercyjny bo nawet nie bedzie mial jak zrobic z niego komercji
A podobno takie filmy nie istnieją

Właśnie o takie mi chodzi, a Ty się upierasz. Koniec dyskusji
Luci- po chwili namysłu znalazłam minusa w AC!

Wkurzał mnie fakt, że do filmu wprowadzili Denzela (w ogóle imię porażka- z Danzelem mi się kojarzy) zamiast w jego miejsce pokazać więcej scen ze starymi znajomymi z gry. Wiadomo,że scenariusz uległby wtedy niewielkim zmianom (na Geostigmę mogłaby chorować np Marlene), ale Denzel ukradł parę minut innym boaterom -
Kod: Zaznacz cały
chociażby Tseng i Elena powinni pojawić się nop w scenie z Vincentem w Forgotten Capital , albo Rufusem
BTW Wie ktoś, kiedy AC ma zostać wydane w USA? Słyszałam tyle info o przekładaniu daty premiery, ale nie znam dokładnych danych.