FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
Nie musi - Omnislash i W-Summon są potrzebne do Special Battle.
Heh, czytanie ze zrozumieniem się kłania... Poradnik dotyczy OSTATECZNEJ bitwy z Ultimate Weapon, która ma miejsce niedaleko Cosmo Canyon. Żeby go tam zwabić trzeba bo kilka razy pozaczepiać na mapie świata i powalyczć, by w końcu udał się nad Cosmo Canyon właśnie.Michał pisze:A ja w 1 turze wale go ok. 20 000 obrażeń i on tylko odlatuje
Wydaje mi się, że można je Kupic na Wonder Square u pracownicy Gold Saucer. To jeden z przedmiotów "????", chyba ten za 500 GP.Mistake pisze:Ehh ludziska powiedzcie mi czy jest jakiś inny sposób na zdobycie zeio nuts niz zwiniecie go Goblinom?
If you want the world
Use your mind, take control
Feel the strength - rise from within
If you really want it, the world is yours
Use your mind, take control
Feel the strength - rise from within
If you really want it, the world is yours
-
Michał
-
Mistake
- I am Vincent
- Kupo!

-
Abbaddon
No jak ustrzelisz u postaci w taki poziom hp to automatycznie odpala na początku walki tych 50 kilka ciosów po 7777.Czyli, że jak mam juz 7777 to sie samo tak robi?
Pamiętam że jak walczyłem z emeraldem to po ok 20 uderzeniach mnie zaatakowal i bonus się skończył
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.
-
sinner
- Markfrompoland
- Cactuar

-
Abbaddon
Tia... jak ci wcześniej Yufi ukradłaMarkfrompoland pisze:Raz ją dostałem w mieście yuffie w tej pagodzie, od jednego dzieciaka, po przejściu tego turnamentu.
WTF ?!?!?!Markfrompoland pisze:Natomiast mam pytanie, gdzie można znaleźć wszystkie 35 częśći Zacka?
Cześci Zacka ?
Chodzi ci o zołnieży w skali [jakiejś tam] co to w willi na costa del sol mozna wystawić ?
Jemu chodzi o Żołnierzyków w skali 1/35.
Ale nie wiem po co ci one, Mark. Jak dotąd nikt nie znalazł dla nich żadnego zastosowania. 
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats