Erelen_Galakar pisze:Tylko, że ja już nie jestem dziewicą A więc wypadam
No to wracamy do tematu klonowania. Klon powinien się nadawać, skoro ciągle się rodzą jakieś dziewice...
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Erelen_Galakar pisze:Abe teraz złożymy ciebie, a za 8-9 miesięcy kilka się znajdzie :D
Klonów, dziewic czy Ababebów? Jeśli to ostatnie, to zapomnij o tym, jestem niepowtarzalny. ^^
[ Dodano: Sob Paź 08, 2005 12:19 ]
Rzucam Big Guard i biorę kilka wykałaczek "Jan Niezbędny"! AJ EM INWYNSYBL NAŁ!!!!!!!!!!1111
[ Dodano: Sob Paź 08, 2005 12:37 ]
Zresztą, Garnet bardziej powinna się podobać ofiara z kogoś wartościowego. Zrobiłeś co nieco dla serwisu, nie?
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Ababeb pisze:Erelen jest dłużej na forum, nie wspominając o tym że co nieco tekstów dla Krypty napisał. On bardziej zasłużył.
Staż na forum i ilośc napisanych tekstów nie ma wpływu na jakość dziewicy :D Może się okazać Ababebie, że jestes lepszą dziewicą i ofiara z ciebie będzie skuteczniejsza Sam bym się chętnie zgłosił do bycia ofiarą, ale mam inne obowiązki, np. beze mnie w królewskiej stajni zapanuje chaos i nieład, a to znacząco wpłynie na dobre zamopoczucie smoków Garnet :D
coat pisze:Staż na forum i ilośc napisanych tekstów nie ma wpływu na jakość dziewicy :D
Właśnie że ma.
coat pisze:Sam bym się chętnie zgłosił do bycia ofiarą, ale mam inne obowiązki (...)
A ktoś coś mówił o...
coat pisze:Zbuntuj się! Do obalenia władzy potrzebne jest wsparcie :lol
Ababeb pisze:A ktoś coś mówił o... coat napisał/a:
Zbuntuj się! Do obalenia władzy potrzebne jest wsparcie :lol
bo ja się składam z kilku różnych osobowości i za każdym razem piszę inaczej. Poza tym mam krótką pamięć i szybko zapominam o tym, co przed chwilą napisałem ... szczególnie wtedy, kiedy nie chcę o czymś pamiętać
coat pisze:Sam bym się chętnie zgłosił do bycia ofiarą, ale mam inne obowiązki, np. beze mnie w królewskiej stajni zapanuje chaos i nieład, a to znacząco wpłynie na dobre zamopoczucie smoków Garnet
Plaszczu jesli masz buzke Milana Barosia :* to nawet smoki moga pojsc w odstawke,taka ofiara to jest to
coat pisze:Poza tym mam krótką pamięć i szybko zapominam o tym, co przed chwilą napisałem ... szczególnie wtedy, kiedy nie chcę o czymś pamiętać
i tak zawsze wraca do swojej Pani...grzeczny chlopczyk ^^ :*