FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
Potionami? Jeśli chcesz zakleciami to trudno, coś za coś...
[ Dodano: Pią Paź 07, 2005 16:13 ]
Chyba że Full Cure
[ Dodano: Pią Paź 07, 2005 16:13 ]
Chyba że Full Cure
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Siemka, mam pytanko.Jaki jest sposób (standartowy) żeby wychodować złotego chocobo lepszego niż mam . Mój 163 km 999 staminy, a kumpel ma 173 km i 999. Nie chce mi zdradzić i tym się szczyci. Próbowałem już chyba wszystkiego, nawet teraz w tej chwili zrobiłem MAATING na drugiego złotego i kombinuję z karmieniem go,pomóżcie proszę!!!!!40 syliks i 161km....pech...
Chyba wiem jak to zrobił, więc ci pomogę. Najpierw pewnie wziął krzyżówki Wonderfull klasy S i Rocket Town klasy S, by otrzymać rzecznego i górskiego. To trudna krzyżówka, bo często nie wychodzi i ludzie na forum często się skarżą. Nie mniej kombinacja Rocket Town + Wonderfull jest na górskiego i rzecznego najlepsza. Potem normalnie odporwadzasz do wyklucia się czarnego, a następnie złotego. Po wyszkoleniu złotego otrzymaj złotego pzreciwnej płci wyszkol i rozmnóż złote - potomek powinien być szybszy niż rodzice i tak powinieneś mieć ptaka z tymi 17x km/hGość pisze:Siemka, mam pytanko.Jaki jest sposób (standartowy) żeby wychodować złotego chocobo lepszego niż mam . Mój 163 km 999 staminy, a kumpel ma 173 km i 999. Nie chce mi zdradzić i tym się szczyci. Próbowałem już chyba wszystkiego, nawet teraz w tej chwili zrobiłem MAATING na drugiego złotego i kombinuję z karmieniem go,pomóżcie proszę!!!!!40 syliks i 161km....pech...
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
1. midgar, koniec 2 CD
2 i 3.
At the North Crater go to the point where you split your party down the two paths. Send everyone but Cloud down the RIGHT PATH And tell Cloud to go left. When Cloud's path divides choose the UPPER path. Go down it to the place where all 3 paths combine. DO NOT walk toward the stairway that leads further down. This would cause your friends to appear which will ruin the trick. Now go back up the crater by taking the entrance to the lower path up to where the LEFT and RIGHT Paths split. Now go down the RIGHT path this time. Grab the 2nd MYSTILE. Now go all the way down to the end again this time walking toward the stairs leading down causing your party to appear. When you talk to TIFA she should give you a 3rd MYSTILE
2 i 3.
At the North Crater go to the point where you split your party down the two paths. Send everyone but Cloud down the RIGHT PATH And tell Cloud to go left. When Cloud's path divides choose the UPPER path. Go down it to the place where all 3 paths combine. DO NOT walk toward the stairway that leads further down. This would cause your friends to appear which will ruin the trick. Now go back up the crater by taking the entrance to the lower path up to where the LEFT and RIGHT Paths split. Now go down the RIGHT path this time. Grab the 2nd MYSTILE. Now go all the way down to the end again this time walking toward the stairs leading down causing your party to appear. When you talk to TIFA she should give you a 3rd MYSTILE
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
Run and run and cling to life...
Run and run and cling to life...
- I am Vincent
- Kupo!
Tak, to wiem, próbowałem kilka razy i nic mi nie wychodziło, do 4 rano, tylko z choco m i wyszło. FF7 przechodziłem już z 7 razy i mniej więcej coś kumam, mam wszystko co w tej grze jest do zdobycie, TYLKO TEN 3 MYSTILE, niepotrzebnie grzebałem i przeczytałem o tym.Teraz to za mną chodzi, bo jeszcze tego nie zdobyłem, rozumiesz? MAM ROZKMINĘ, hahahha...