FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Potionami? Jeśli chcesz zakleciami to trudno, coś za coś...

[ Dodano: Pią Paź 07, 2005 16:13 ]
Chyba że Full Cure
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
GRAB

Post autor: GRAB »

REFLECT odbija sam sobie odpowiedz- ITEM...potiony itd.
Jaga

Post autor: Jaga »

Siemka, mam pytanko.Jaki jest sposób (standartowy) żeby wychodować złotego chocobo lepszego niż mam . Mój 163 km 999 staminy, a kumpel ma 173 km i 999. Nie chce mi zdradzić i tym się szczyci. Próbowałem już chyba wszystkiego, nawet teraz w tej chwili zrobiłem MAATING na drugiego złotego i kombinuję z karmieniem go,pomóżcie proszę!!!!!40 syliks i 161km....pech...
Master

Post autor: Master »

Ej w jakiej kolejnosci trza rzucic beczki

B B

B B podajac takie ich polozenie
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Gość pisze:Siemka, mam pytanko.Jaki jest sposób (standartowy) żeby wychodować złotego chocobo lepszego niż mam . Mój 163 km 999 staminy, a kumpel ma 173 km i 999. Nie chce mi zdradzić i tym się szczyci. Próbowałem już chyba wszystkiego, nawet teraz w tej chwili zrobiłem MAATING na drugiego złotego i kombinuję z karmieniem go,pomóżcie proszę!!!!!40 syliks i 161km....pech...
Chyba wiem jak to zrobił, więc ci pomogę. Najpierw pewnie wziął krzyżówki Wonderfull klasy S i Rocket Town klasy S, by otrzymać rzecznego i górskiego. To trudna krzyżówka, bo często nie wychodzi i ludzie na forum często się skarżą. Nie mniej kombinacja Rocket Town + Wonderfull jest na górskiego i rzecznego najlepsza. Potem normalnie odporwadzasz do wyklucia się czarnego, a następnie złotego. Po wyszkoleniu złotego otrzymaj złotego pzreciwnej płci wyszkol i rozmnóż złote - potomek powinien być szybszy niż rodzice i tak powinieneś mieć ptaka z tymi 17x km/h
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Gość

Post autor: Gość »

Dzięki śliczne, nawet nie wiedziałem, że można ze sobą krzyżować dwa złote choco.Właśnie mam dwa różnej płci, krzyżować je zeio nut?
Awatar użytkownika
Zeratul
Kupo!
Kupo!

Post autor: Zeratul »

Ja może spróbowałbym na nie odpowiedzieć, bo FF7 to ja dość znam.
Am Ende bleib ich doch alleine
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
Gość

Czy wiesz może jak zdobyć 3 mystile?
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

1. midgar, koniec 2 CD
2 i 3.
At the North Crater go to the point where you split your party down the two paths. Send everyone but Cloud down the RIGHT PATH And tell Cloud to go left. When Cloud's path divides choose the UPPER path. Go down it to the place where all 3 paths combine. DO NOT walk toward the stairway that leads further down. This would cause your friends to appear which will ruin the trick. Now go back up the crater by taking the entrance to the lower path up to where the LEFT and RIGHT Paths split. Now go down the RIGHT path this time. Grab the 2nd MYSTILE. Now go all the way down to the end again this time walking toward the stairs leading down causing your party to appear. When you talk to TIFA she should give you a 3rd MYSTILE
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
JAGA

Post autor: JAGA »

Dzięki Sephiria za pomoc w the best of choco.Mam teraz 176 km/h i 999 staminy.Pełny wypas.Jak znalazła byś chwilkę to mam jeszcze kilka pytań z ff7 i ff9 do Ciebie. Jeszcze raz WIIEELLKKIIEEE dzięki, kumplowi oczy mało nie wyskoczyły, fragles jeden, okazało się że przeczytał gdzieś o tym.....
Radko

Post autor: Radko »

Old man (śpi w grocie) daje Mythrill za końcówki walk tj. 3122, 2177, 3288 itd. , dał mi dwa razy, teraz już nic się nie dzieje.W zwiąku z tym mam pytanko: czy ilość tego item jest ograniczona?Przez cały czas pokazuje mi tylko ilość walk lub ucieczek z pola walki, o co tu chodzi?
Awatar użytkownika
I am Vincent
Kupo!
Kupo!

Post autor: I am Vincent »

To jest potrzebne do zdobycia ostatniego limitu Aeris
Basista szuka kapeli, może to właśnie Buźka będzie ze mną grał!!!
JAGA

TAK, TO WIEM ALE CHODZI MI O TO, CZY MOŻNA WYCIĄGAĆ GO WIĘCEJ NIŻ TE DWA RAZY O KTÓRYCH WSPOMNIAŁEM
Gość

JAGA przecież Izrail ci napisał gdzie jest 3-ci MMYSTYLE :/
JAGA

Tak, to wiem, próbowałem kilka razy i nic mi nie wychodziło, do 4 rano, tylko z choco m i wyszło. FF7 przechodziłem już z 7 razy i mniej więcej coś kumam, mam wszystko co w tej grze jest do zdobycie, TYLKO TEN 3 MYSTILE, niepotrzebnie grzebałem i przeczytałem o tym.Teraz to za mną chodzi, bo jeszcze tego nie zdobyłem, rozumiesz? MAM ROZKMINĘ, hahahha...
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”