Możliwe że możesz ją zdobyć w Memorii grając w karty z poukrywanymi duchami...Shimon pisze:2.czy ktos zdobyl ta karte od kogos innego niz Weapon Master Hunt??
FF 9 POMOC: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
Pozdrawiam.
Po uwolnieniu Dagger z rąk Zorna i Thorna i po pokonaniu Beatrix,gdy ona się do mnie przyłącza Dagger nie posiada summonów.Nie ma śladu po summonach,nawet w menu "SUMMON" w czasie walki jest pusto,nie ma nic !?Nie mogłem pokonać węża...Teraz jestem na etapie zbierania skarbów Fossil Roo.Mam odpowiednią liczbę MP by przyzwać summony.
Czy mógłbyś mi powiedzieć o co chodzi.Co muszę zrobić aby odzyskać summony!!Czy czegoś nie znalazłem,coś pominąłem?
Po uwolnieniu Dagger z rąk Zorna i Thorna i po pokonaniu Beatrix,gdy ona się do mnie przyłącza Dagger nie posiada summonów.Nie ma śladu po summonach,nawet w menu "SUMMON" w czasie walki jest pusto,nie ma nic !?Nie mogłem pokonać węża...Teraz jestem na etapie zbierania skarbów Fossil Roo.Mam odpowiednią liczbę MP by przyzwać summony.
Czy mógłbyś mi powiedzieć o co chodzi.Co muszę zrobić aby odzyskać summony!!Czy czegoś nie znalazłem,coś pominąłem?

Jestem tu nowy i mam problem. Doszedłem już do 3 cd do Dessert Palace i do tej pory nie urzyłem jeszcze ani jednego summona, nie rozumiem o co chodzi, summony zniknęły nawet jak odzyskałem te wszystkie kamienie, w solucjach nic kurde nie npisze jak się nauczyć kolejnych summonów, nie rozumiem też (może jestem kretynem ale nie wiem o co chodzi) co to są przedmioty sdd-on, jak ich urzywać, jak equipować, w którym miejscu?? Już mnie szlag trafia bo nie umiem sobie z tym poradzić. Gdzieś wyczytałem że nowych stworków uczyć się trzeba z kamieni typu topaz, saphire itp. tylko kurde jak? Tego nikt nie raczył wyjaśnić.... Proszę o pomoc...
http://www.k-ff.com/Final9/Grafika/mapachoco.jpg Szukaj na mapoie znaczków Chocobo, takicj jak w legendzie mapy
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
uwaznie wszystko przeczytalem mam wszystki 6 kawalkow w Key Items tylko poprostu nie wiem jak wyglada ten ćień ... wiec sobie bd wchodzil do Daguerro(?) i wychodzil tylko na ktorej to wysepce jest bo ta mapka jest dosc niedokladna ......
[ Dodano: Sro 05 Paź, 2005 15:31 ]
a running shoes wcale nie bylo w tym skarbie co sie z balkoniku skacze
[ Dodano: Sro 05 Paź, 2005 15:31 ]
a running shoes wcale nie bylo w tym skarbie co sie z balkoniku skacze

ahm bo pisze w Ekwipunku na stronie Krypty:
Nazwa
Running Shoes
(...)
Gdzie można znaleźć/kupić?
Synth: Battle Boots i Emerald w Black Mage Village (2wizyta).
Pokonaj Amdusius w sklepie z bronią w Treno (CD3).
Chocograh: Pieniąca się woda dostępna z balkonu Quan's Dweling. (!!!)
ponadto pokonalem tego potworka i dostalem 15000 zamiast butow .... BIG LOL (lepiej to poprawcie albo dajcie znac jesli mam zjanowana wersje na Emulatorku ....)
BTW> powie mi ktos ktora to wyspa ? czy na kazdej moze sie ten punkt pojawic (wiem ze to jedno z 4 miejsc w ktorym sie pojawia w oparciu o ta mapke)
Nazwa
Running Shoes
(...)
Gdzie można znaleźć/kupić?
Synth: Battle Boots i Emerald w Black Mage Village (2wizyta).
Pokonaj Amdusius w sklepie z bronią w Treno (CD3).
Chocograh: Pieniąca się woda dostępna z balkonu Quan's Dweling. (!!!)
ponadto pokonalem tego potworka i dostalem 15000 zamiast butow .... BIG LOL (lepiej to poprawcie albo dajcie znac jesli mam zjanowana wersje na Emulatorku ....)
BTW> powie mi ktos ktora to wyspa ? czy na kazdej moze sie ten punkt pojawic (wiem ze to jedno z 4 miejsc w ktorym sie pojawia w oparciu o ta mapke)