FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
witam, mam 2 problemy z ktorymi niemoge sobie poradzić ...
jeden z wyścigami chocobo, a mianowicie niemoge sie zarejestrowac w wyścigach tylko otrzyamuje komunikat "zaden chocobo niemoze byc teraz zarejestrowny"
niewiem co zrobic, w stajni mam 2 chocobo great c klasy.
drugi moj problem to mianowicie ostatni limit tify, gram na fortepianie i nic, kilka razy patrzylem czy jest to poprawna melodia i wygląda na to ze jest wszystko ok a limitu niema, moze ktorys w klawiszy myle, moze ktos zna prawidłową kombinacje na klawiarurze?,
a i jeszcze jedno, edytowac niemoge wiec sorry za spam,
chcialem dodac ze do zabijania tych magic potow o ktorych dory mowi najlepiej załozyć rune armlet czy jakos tak dostępny w bone village(2x przyrost ap),
i tak przy okazji czy da sie ukrasc lub zmophowac kogos zeby dostac dodatkowe elixiry?
jeden z wyścigami chocobo, a mianowicie niemoge sie zarejestrowac w wyścigach tylko otrzyamuje komunikat "zaden chocobo niemoze byc teraz zarejestrowny"
drugi moj problem to mianowicie ostatni limit tify, gram na fortepianie i nic, kilka razy patrzylem czy jest to poprawna melodia i wygląda na to ze jest wszystko ok a limitu niema, moze ktorys w klawiszy myle, moze ktos zna prawidłową kombinacje na klawiarurze?,
a i jeszcze jedno, edytowac niemoge wiec sorry za spam,
chcialem dodac ze do zabijania tych magic potow o ktorych dory mowi najlepiej załozyć rune armlet czy jakos tak dostępny w bone village(2x przyrost ap),
i tak przy okazji czy da sie ukrasc lub zmophowac kogos zeby dostac dodatkowe elixiry?
Okradaj Tonbberych i koniki Gighee.
Do Re Mi So Fa
Do Re Do
a odpowiednie kombinacje klawiszy wywołasz wybierając przy pianinie opcję "I forgot" i wtedy dosdtaniesz cały spis kombinacji. Btw. w przypadku PgDn i PgUp chodzi o klawisze numeryczne 3 i 9 a nie Page Down Page Up.
pierwsze słysze o takim problemieGość pisze:jeden z wyścigami chocobo, a mianowicie niemoge sie zarejestrowac w wyścigach tylko otrzyamuje komunikat "zaden chocobo niemoze byc teraz zarejestrowny"
drugi moj problem to mianowicie ostatni limit tify, gram
Do Re Mi Ti LaGość pisze:moze ktos zna prawidłową kombinacje na klawiarurze?
Do Re Mi So Fa
Do Re Do
a odpowiednie kombinacje klawiszy wywołasz wybierając przy pianinie opcję "I forgot" i wtedy dosdtaniesz cały spis kombinacji. Btw. w przypadku PgDn i PgUp chodzi o klawisze numeryczne 3 i 9 a nie Page Down Page Up.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Hmm.. a miales mozliwosc nazywania chockobo i karmienia ich ?witam, mam 2 problemy z ktorymi niemoge sobie poradzić ...
Jesli nie to znaczy ze sa na wybiegu i musisz zagadac do chlopaka apropo "moving chockobos" A jesli juz to zrobiles to nie wiem dlaczego nie dziala.
MAM wazne pytanie: Do jakiej wartosci moge szkolic statystyki?
Znaczy sie jaki jest max do osiagniecia ??
No pierwszy raz coś takiego widzę.... Btw. sorry za pytanie, ale czy ty czasem nie majstrowałeś przy grze jakimś trainerem? Bo nie znam żadnego innego wytłumaczenia takiej sytuacji, jak na obrazku.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)