Moderator: Moderatorzy
A co to ma do siebie?diw pisze:no ale mieć problem z nim to przesada w końcu Zanarkland to dom Tidusa
To światynia znajdowała się w tym miejscu? o_Odiw pisze:ale robić świątynie na boisku BB które nie istnieje od 1000 lat to też lekka przesada
Tak narzekam na Bevelle, ale mimo, że Zanarkand prosty, wolę właśnie to pierwsze - przynajmniej znam rozkład na pamięć, a szukanie kolorowych kwadracików mnie nuży _^_diw pisze:no ale mogło być nieco gorzej np. Bahamut - Bevelle - i ruchome podłogi Twisted Evil
Z sentymentu do tej genialanej gry :]Faris pisze:Toteż nie rozumiem, dlaczego tetris prowadzi
Ja tyż - Bo jak sie kwadracik pomyliło to od nowa... I tal latać sprawdzać co chwila ile tego zostało...Faris pisze:e Zanarkand prosty, wolę właśnie to pierwsze
Słusznie prawisz Izek. Pamiętam, jak miałam podstawowego Game Boya te naście lat temu i grą w starter pack był właśnie Tetris. Ile ja się w to nagrałam =^_^=. Swoją drogą na PSP właśnie wychodzi wariacja na temat Tetrisa, tylko nie pamiętam nazwy.Izrail pisze:Faris napisał/a:
Toteż nie rozumiem, dlaczego tetris prowadzi
Z sentymentu do tej genialanej gry :]
Z kolei znajdą się i tacy, co powiedzą, że możliwość brania po kilka sfer na raz sprowadzi poziom "trudności" tych zagadek do poziomu nieistniejącego. Fakt, że 1 Sfera/ raz wydaje się być mocno sztuczna, ale przynajmniej stwarza to jakieś pozory łamigłówki.Faris pisze:Swoją drogą nienawidzę niektórych rzeczy w cloisterach - oglądania przydługawych scenek ze sferami i tego, że nie można nosić więcej niż jedną _^_ Niepotrzebne przeciąganie
no nie wiem, skoro np. te tam sfery piorunowe dwie powodowały super oddziaływania elektruczne, to może gdyby tidus dwie trzymał to by mu prąd kopnał nieźle...Sephiria pisze:
Z kolei znajdą się i tacy, co powiedzą, że możliwość brania po kilka sfer na raz sprowadzi poziom "trudności" tych zagadek do poziomu nieistniejącego. Fakt, że 1 Sfera/ raz wydaje się być mocno sztuczna, ale przynajmniej stwarza to jakieś pozory łamigłówki.