Jaka to melodia???
Moderator: Moderatorzy
ech..a do mnei nikt nie przyjezdza
no TomajS przyjechal ale mi akurat nie pasowalo 
Boni nie wybacze ze jedziesz do wawy a nie do kata:] <bo male zatrucie drog oddechowych zlymi nie byc
>
http://www.x-tra-x.de/english/index-2.html
do tego make up i wampriki na pewno sie nei obraza :D :D
no ale wracajmy do rzeczywiscotsci

Boni nie wybacze ze jedziesz do wawy a nie do kata:] <bo male zatrucie drog oddechowych zlymi nie byc

prosze,na pewno znajdziesz cos dla siebiea jadę 21 października, a Wy? Tylko mam taki dylemat, że nie wiem, jak się tam ubrać w ogóle -_-'

do tego make up i wampriki na pewno sie nei obraza :D :D
no ale wracajmy do rzeczywiscotsci

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Ooo, Boni, Ty też się wybierasz? ^____^ Nie ma rady, trzeba się jakoś po spektaklu umówić, tylko co ja zrobię ze swoją osobą towarzyszącą... XDD Może za to z godzinkę przed spektaklem? :]
(Ale przed to może lepiej nie, bo wtedy będziecie wiedzieli, że ta osoba na widowni, co śpiewa wszystkie piosenki razem z aktorami - tyle, że po niemiecku - to właśnie ja. XDDD)
A propos ubioru, chyba nie zamierzam się jakoś szczególnie odstawiać. Odstawiam się tylko do Narodowego, Teatr Roma to jednak nie to samo.
Sorki, już kończę off-top. ^___^
Uuuu, jakie było pytanie? Strzelam: Britney?

Pojęcia nie mam, coś mi majaczy, ale nie wiem co.
(Ale przed to może lepiej nie, bo wtedy będziecie wiedzieli, że ta osoba na widowni, co śpiewa wszystkie piosenki razem z aktorami - tyle, że po niemiecku - to właśnie ja. XDDD)
A propos ubioru, chyba nie zamierzam się jakoś szczególnie odstawiać. Odstawiam się tylko do Narodowego, Teatr Roma to jednak nie to samo.

Sorki, już kończę off-top. ^___^
Uuuu, jakie było pytanie? Strzelam: Britney?

Pojęcia nie mam, coś mi majaczy, ale nie wiem co.

- I am Vincent
- Kupo!
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
- I am Vincent
- Kupo!