http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=58
Moderator: Moderatorzy
Moze nie tę skrzynię otworzyłeś - tam jest taka mała wysepka z jednej strony plaży,trzeba do niej podpłynąc. Jest to gdzieś po lewej stronie lokacji.Gość pisze: wczesniej wydaje mi sie ze zdobylem nirvane i item na plarzy dla celitiala dla yuny ale nie mam ich w key-items mozliwe ze go grzes przepilem? bo skrzynie [ i ta w MA i ta z plarzy sa otwarte] a z 2 giej strony gdy ide zlozyc z tych 2 rzeczy celistiala psize ze nie ma itemow czyli chyba faktycnzie ich nie ma ;|
Najlepiej zaopatrzyc się w zbroję o nazwie "Terra" u Wantza(podobno u Rina także się da) , bodajze w Macalanii. Można też pobuszować po różnych lokacjach, np Omega Ruins w poszukiwaniu takiej tarczy.Gość pisze:2)gdzie poge zdobyc najtwiej tarcze z 4 slotami wolnymi?
Nie do wszystkich lokacji można się wrócić - np do Bevelle na pewno nie można. Jeżeli wyzywają Cię od zdrajców, musisz pokonać Dark Aeony, które oni przywołają i dopiero wtedy będziesz mógł zaliczyc te świątynie.Gość pisze:)gdy chce pojsc po anime okazuje sie ze musze jeszcze zdobyc w 3 swiatyniach itemy ale nie moge sie do nich wrocic bo wyzywaja mnie od zdrajcy i nie da sie wejsc tam co moge zrobic?
A może brakuje ci Celestical MirrorFaris pisze:Gość napisał/a:
wczesniej wydaje mi sie ze zdobylem nirvane i item na plarzy dla celitiala dla yuny ale nie mam ich w key-items mozliwe ze go grzes przepilem? bo skrzynie [ i ta w MA i ta z plarzy sa otwarte] a z 2 giej strony gdy ide zlozyc z tych 2 rzeczy celistiala psize ze nie ma itemow czyli chyba faktycnzie ich nie ma ;|
Moze nie tę skrzynię otworzyłeś - tam jest taka mała wysepka z jednej strony plaży,trzeba do niej podpłynąc. Jest to gdzieś po lewej stronie lokacji.
jesli miales to powinna byc w broniach Yun'y chyba ze ja sprzedales lub zostawiles po drodze bo juz bylo za duzo ekwipunku ( przez przypadek) o ile o mozliwe..Gość pisze:mialem nirvane ale nie wiem gdzie ona jest;/
totez zaznaczylam ze o ile to mozliwe...Ivy pisze:Nie można sprzedać, ani wyrzucić Celestial weapons, bo gra na to nie pozwala
zeby zdobyc C.W. dla Yuny musisz miec wszystkie aeony wiec moze fakt ze dopiero wybierasz sie po Anime jest powodem problemow z C.W.Gość pisze:gdy chce pojsc po anime okazuje sie ze musze jeszcze zdobyc w 3 swiatyniach itemy
Racja,mam skleroze.Gość pisze:po 1) gdybym nie mial Mirrora bym nie otworzyl skrzyni w MA
Wróć tam w puźniejszym etapie gry,powinno pomóc.Gość pisze:po 2) oni nie przywoluja dark`ow tlyko wypychaja mnie za plansze do porpzendije lokacji
Mi raz tak wcieło broń dla KimarkaGość pisze:po 3) mialem nirvane ale nie wiem gdzie ona jest;/