Najlepiej ubrane postacie w serii
Moderator: Moderatorzy
- I am Vincent
- Kupo!
Heh, troche dokladniejsze zdanie, zachecam do robienia czegos takiego
:D:
[shadow=olive]FFVII[/shadow]
Cloud - Ciekawe zarowno kolorystycznie jak i technicznie ubranko
, jednak czegos mi w nim brakuje...
Ocena: 7/10
Aerith - Bardzo stylowe i charykterystyczne ubranie, kamizeleczka, buciki itp.
Ocena: 8/10
Barret - Troche banalne, osobiscie nie przypadlo mi do gustu, ale jednosczesnie kojarzy sie z Barretem.
Ocena: 5/10
Cid - Ciekawe i banalne zarazem, kamizelka swietnie komponuje sie w calosci
Ocena: 6/10
Yuffie - Jedna z najlepiej ubranych postaci w FFVII, stylowe ochraniacze,, ozdoby etc.
Vincent - Bardzo znane i lubiane ubranko, swietna kolorystyka i styl, tylko buty beznadziejne
.
Ocena: 9/10
Tifa - Banalne ale zarazem charakterystyczne dla Tify.
[glow=orange]SREDNIA FINALA: 7.00[/glow]
[shadow=darkred]FFVIII[/shadow]
Squall - Bardzo znane ubranko, bardzo ciekawe ale wedlug mnie niepraktyczne.
Rinoa - Sliczne ubranko, kolor od razu kojarzony z Rinoa i te skrzydelka
.
Ocena: 10/10!
Quistis - Ciepla kolorystyka, ale nie wpada w oko.
Selphie - Sympatyczne, ale dla mnie brzydkie :D.
Zell - Charyzmatyczne ubranie, od razu kojarzymy je z Zellem :D.
Irvine - Jak dla mnie tragiczne, zalosne etc. tak samo jak postac
.
Ocena: 3/10
Edea - Bardzo stylowe ubranie, ale chyba nie tak jak Lulu z FFX.
[glow=red]SREDNIA FINALA: 7.14[/glow] (wszystko przez Irvine'a
)
[shadow=orange]FFIX[/shadow]
Djidane - Ladne wzorowane na arystokracji ubranko, ale malo rzucajace sie w oczy.
Garnet - Na swoj sposob moze i ladne, ale ja widze tylko obcisly, beznadziejny kombizonik ktory szpeci Garnet.
Ocena: 4/10
Steiner - Ladna zbroja, ale wogole nierealna :D.
Vivi - Perfekcyjny kostium black maga!
Eiko - Beznadziejny kostium, dziewczyny w FFIX chyba nie maja gustu...
Ocena: 2/10
Freya - Ciekawy, stylowy ale za malo charyzmatyczny.
Quina - Fartuszek jak fartuszek, ale kojarzy sie z nia
.
Amarant - Takie nijakie jakies...
[glow=blue]SREDNIA FINALA: 5.75[/glow] (uuuu
)
[shadow=cyan]FFX[/shadow]
Tidus - Swietny kostium, ktory juz przeszedl do histori, jest poprostu boski :D.
Ocena: 10/10
Yuna - Charyzmatyczny, ciekawie zrobiony, ale troche banalny.
Auron - Doskonala kolorystyka, swietny image!
Rikku - Wszyscy mowia ze lepiej wyglada w FFX2, dla mnie wrecz przeciwnie.
Wakka - Srednio mi sie podoba...
Kimahri - Ronsa malo nosza, ale jak juz to z klasa
.
Lulu - Kostium wziety niczym od Gucciego :D, boska kreacja.
[glow=green]SREDNIA FINALA: 8.28[/glow]
Ogolnie:
Najlepiej ubrane finale:
FFX: 8.28
FFVIII: 7.14
FFVII: 7.00
FFIX: 5.75
Najlepiej ubrane postacie:
Rinoa: 10/10
Tidus: 10/10
Auron: 10/10

[shadow=olive]FFVII[/shadow]
Cloud - Ciekawe zarowno kolorystycznie jak i technicznie ubranko

Aerith - Bardzo stylowe i charykterystyczne ubranie, kamizeleczka, buciki itp.

Barret - Troche banalne, osobiscie nie przypadlo mi do gustu, ale jednosczesnie kojarzy sie z Barretem.
Cid - Ciekawe i banalne zarazem, kamizelka swietnie komponuje sie w calosci

Yuffie - Jedna z najlepiej ubranych postaci w FFVII, stylowe ochraniacze,, ozdoby etc.
Vincent - Bardzo znane i lubiane ubranko, swietna kolorystyka i styl, tylko buty beznadziejne

Tifa - Banalne ale zarazem charakterystyczne dla Tify.
[glow=orange]SREDNIA FINALA: 7.00[/glow]
[shadow=darkred]FFVIII[/shadow]
Squall - Bardzo znane ubranko, bardzo ciekawe ale wedlug mnie niepraktyczne.

Rinoa - Sliczne ubranko, kolor od razu kojarzony z Rinoa i te skrzydelka

Ocena: 10/10!
Quistis - Ciepla kolorystyka, ale nie wpada w oko.
Selphie - Sympatyczne, ale dla mnie brzydkie :D.
Zell - Charyzmatyczne ubranie, od razu kojarzymy je z Zellem :D.
Irvine - Jak dla mnie tragiczne, zalosne etc. tak samo jak postac

Ocena: 3/10
Edea - Bardzo stylowe ubranie, ale chyba nie tak jak Lulu z FFX.
[glow=red]SREDNIA FINALA: 7.14[/glow] (wszystko przez Irvine'a

[shadow=orange]FFIX[/shadow]
Djidane - Ladne wzorowane na arystokracji ubranko, ale malo rzucajace sie w oczy.
Garnet - Na swoj sposob moze i ladne, ale ja widze tylko obcisly, beznadziejny kombizonik ktory szpeci Garnet.
Steiner - Ladna zbroja, ale wogole nierealna :D.
Vivi - Perfekcyjny kostium black maga!
Eiko - Beznadziejny kostium, dziewczyny w FFIX chyba nie maja gustu...
Freya - Ciekawy, stylowy ale za malo charyzmatyczny.
Quina - Fartuszek jak fartuszek, ale kojarzy sie z nia

Amarant - Takie nijakie jakies...

[glow=blue]SREDNIA FINALA: 5.75[/glow] (uuuu

[shadow=cyan]FFX[/shadow]
Tidus - Swietny kostium, ktory juz przeszedl do histori, jest poprostu boski :D.
Yuna - Charyzmatyczny, ciekawie zrobiony, ale troche banalny.
Auron - Doskonala kolorystyka, swietny image!
Rikku - Wszyscy mowia ze lepiej wyglada w FFX2, dla mnie wrecz przeciwnie.
Wakka - Srednio mi sie podoba...
Kimahri - Ronsa malo nosza, ale jak juz to z klasa

Lulu - Kostium wziety niczym od Gucciego :D, boska kreacja.
[glow=green]SREDNIA FINALA: 8.28[/glow]
Ogolnie:
Najlepiej ubrane finale:
FFX: 8.28
FFVIII: 7.14
FFVII: 7.00
FFIX: 5.75
Najlepiej ubrane postacie:
Rinoa: 10/10
Tidus: 10/10
Auron: 10/10
Ostatnio zmieniony ndz 25 wrz, 2005 10:45 przez gokusama, łącznie zmieniany 1 raz.
Bleh, tego obcisłego stroju nie mogę znieśgokusama pisze:Cloud - Ciekawe zarowno kolorystycznie jak i technicznie ubranko n, jednak czegos mi w nim brakuje...

Jedynei nie podobał mi sie w nim róż i ta *kwadratowa* (wiem, że w ff7 jest wszystko kanciaste :D ) kurtka.gokusama pisze:Aerith - Bardzo stylowe i charykterystyczne ubranie, kamizeleczka, buciki itp. n
Pasuje do sześciolatki - kolory gryzą sie w oczy, ale wygląda sympatycznieEiko - Beznadziejny kostium, dziewczyny w FFIX chyba nie maja gustu...

Trochę odblaskowy pomarańcz i dziwnie wygląda - ale przynajmniej charakterystyczne i dosć oryginalne :Dgokusama pisze:Garnet - Na swoj sposob moze i ladne, ale ja widze tylko obcisly, beznadziejny kombizonik ktory szpeci Garnet.
Bleh. Bleh. Bleh. Nienawidzę tego stroju - ta żółta kurteczka odsłaniająca klatę...gokusama pisze:Tidus - Swietny kostium, ktory juz przeszedl do histori, jest poprostu boski n.

Czy ja wiem, czy banalny..Mała naprawdę ciekawy strój, w przeciwieństwie do charakterugokusama pisze:Yuna - Charyzmatyczny, ciekawie zrobiony, ale troche banalny.

Czy ja wiem, czy te z FFX są najlepsze...wiadomo, że bardziej złożone ,ale jakościowe lepsze nie są od poprzednich - kwestia gustu

I to sie nazywa komentarz Faris 
, tak wyszlo tylko ze FFX dostalo najlepsza srednia... Chcoiaz teraz chyba bym dal jednak z 4 dla Eiko...

Nie patrzylem na liczbe detali tylko na stylCzy ja wiem, czy te z FFX są najlepsze...wiadomo, że bardziej złożone ,ale jakościowe lepsze nie są od poprzednich - kwestia gustu

Tidus10/10 ?- dla mnie to jeden z przykładów największego bezguścia w FF, jeśli chodzi o postać i strój. Wolę już Shuin'a z FFX2.
Rinoa 10/10? - niebieski bezrękawnik i niemodne buty.. nie zgadzam się z większością tych ocen, ale to już zdanie Gokusamy, a mnie nic do niego. :]
Niestety- Aeris ma okropną kieckę, która nijak do kurtki nie pasuje, nie lubię też jej fryzury, ale za to postać jak najbardziej liczę na plus.
Vincent, Lulu, Edea i Sephiroth - według mnie najlepiej ubrani, oby więcej było takich ciuszków w FF :D Kimono Yuny też jest niczego sobie, jednak mój brak sympatii do właścicielki tego stroju sprawia, że nie podoba mi się już tak bardzo, jak za pierwszym odpaleniem FFX.
Najbardziej oryginalny natomiast jest strój Kuji - podoba mi się taki odważny zestaw
Według mnie chara designer idealnie oddał jego narcystyczną naturę i zamiłowanie do teatralnych gestów.
Rinoa 10/10? - niebieski bezrękawnik i niemodne buty.. nie zgadzam się z większością tych ocen, ale to już zdanie Gokusamy, a mnie nic do niego. :]
Niestety- Aeris ma okropną kieckę, która nijak do kurtki nie pasuje, nie lubię też jej fryzury, ale za to postać jak najbardziej liczę na plus.
Vincent, Lulu, Edea i Sephiroth - według mnie najlepiej ubrani, oby więcej było takich ciuszków w FF :D Kimono Yuny też jest niczego sobie, jednak mój brak sympatii do właścicielki tego stroju sprawia, że nie podoba mi się już tak bardzo, jak za pierwszym odpaleniem FFX.
Najbardziej oryginalny natomiast jest strój Kuji - podoba mi się taki odważny zestaw

Kod: Zaznacz cały
TranceKuja również robi wrażenie.
Shuyin jest Szkotem. Krata mówi sama za siebie.Ivy pisze:Shuin'a z FFX2.

Ta ma strój, jakby z innej planety przyleciała -_-" Już bym wolał, żeby zamiast niej był czarny kwdracik albo jakaś chmurka...Ivy pisze:Edea
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
Run and run and cling to life...
Run and run and cling to life...
Bardzo elegancki, nieco ekscentryczny - od razu widać, że to czarodziejka. Mnie się podoba.Izrail pisze:Ta ma strój, jakby z innej planety przyleciała
Ostatnio zmieniony ndz 25 wrz, 2005 14:47 przez Isia, łącznie zmieniany 1 raz.
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
o tak, to był dopiero widok O_O'Ivy pisze:.Kod: Zaznacz cały
TranceKuja również robi wrażenie
Ps. Kuja nosi stringi? Bo na końcu cd1 takie dziwne ma coś na biodrach....

Fajny, fajny. Za pierwszym razem bardzo ją polubiłem, strój i w ogóle. Potem, jak się okazało, żeIzrail pisze: Ta ma strój, jakby z innej planety przyleciała -_-" Już bym wolał, żeby zamiast niej był czarny kwdracik albo jakaś chmurka...
to zwykły babsztyl a nie villain
glamorous vamp
Nie zdziwiłabym się :D Mnie tam bardziej interesujeBoni pisze: Ps. Kuja nosi stringi? Bo na końcu cd1 takie dziwne ma coś na biodrach....![]()
jak on schował swój ogon, podwiązał go, czy co? :lol: Bo jakby mu tak swobodnie tylko zwisał pod tą 'pelerynką' to chyba z przodu między nogami chociaż byłoby mu go widać...
Ostatnio zmieniony ndz 25 wrz, 2005 20:20 przez Luna, łącznie zmieniany 6 razy.
Dyskusja o stringach itp juz kiedys się chyba toczyła :D
Swoją drogą, Luna, zaznacz spoilery, przecież nie każdy wie, że
Swoją drogą, Luna, zaznacz spoilery, przecież nie każdy wie, że
Kuja jest Genome i ma ogon ;)
FF 6 - Shadow, reszcie ciezko sie przyjrzec(ach te piksele
), wiec jest raczej ok, ale jednak Kefka wyglada jak pacan :D
FF7 - Yuffie, Cid, Sephcio, Red XIII ^^, moze Vincent chociaz te butki to mnie rozwalily szczegolnie w
FF 8 - Squall(wie ktos gdzie mozna taki kupic?
), Laguna, Seifer, Fujin, Rinoa. Za to bardzo nie podoba mi sie stroj Quistis, Irvine to taki kowbojek po prostu wiec mam stosunek neutralny, a Selphie tez ujdzie w tlumie :D.
FF 9 - (moze to sie zmieni bo jeszcze przechodze) Garnet, reszta jakos nie teges, jesli idzie o stroje to miedzy 9 a poprzednimi czesciami jest wg. mnie spora przepasc.

FF7 - Yuffie, Cid, Sephcio, Red XIII ^^, moze Vincent chociaz te butki to mnie rozwalily szczegolnie w
FF7 AC jak sie im przyjrzalem to myslalem, ze zejde O_o

FF 9 - (moze to sie zmieni bo jeszcze przechodze) Garnet, reszta jakos nie teges, jesli idzie o stroje to miedzy 9 a poprzednimi czesciami jest wg. mnie spora przepasc.