Swoją drogą jaka jest zależność między Kadajem a Rufusem? Czy Rufus był szefem dla picu, czy jak? To mnie nieco nurtuje. Podobnie to, co się w końcu działo z Eleną i Tsengiem... Zakrwawione I.D. a jak przyszło co do czego to wszyscy żyli długo i szczęśliwie XD
bo byli torturowani to pewnie troche krwi im ubylo :).
A z tą zaleznoscia to moze Kadaj chcial Rufusa na litosc wziasc i sie odnosil do niego jako szefa :D, albo mowil to z sarkazmem, a z tym jego klekaniem to po prostu chcial, zeby Rufus sie przypatrzyl kim tak naprawde moze stac sie Kadaj :>.
Co do plakania, no dla mnie to na sile wcisniete, no ale to juz japonce maja posrane we lbach i zawsze muszą cos dziwnego wrzucic ;D.
Z płakaniem nie zczaiłem. Czy to były rozmowy dla picu czy serio rozpaczali.
A Elene i Tsenga zdaje się uratował Vincent jesli dobrze pamiętam. Zaraz włączam jeszcze raz :P
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
Tak, Elene i Tsenga uratował Vincent kiedy przyniesiono ich do Sleeping Forest (bo to chyba Sleeping Forest, prawda? :P) mówi o tym Cloudowi po tym jak go ratuje podczas walki z Kadajem i resztą
Jak tak patrzyłem na sam koniec filmu, jak widać Aeris i Zacka, a później odchodzą, to mi się skojarzyła scena z Gwiezdnych Wojen, a mianowicie z części 6 z końca, jak sie Luke'owi pokazali Yoda, Obi-Wan i Vader :] Plagiat sobie w FF zrobili :P
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
No co, to są wrażliwi ludzie, a Wy doszukujecie się tu głębszego sensu :lol: Założę się, że to po prostu tęsknota za Matką, ale dziwnie to rozwiązali
Świetnie to zrobili - kamera obraca się szybko dookoła, nieuważny widz mógł nawet nie wychwycić za pierwszym razem, że tam stoi Aeris ;) A sama Aeris ładna - wreszcie skrócili jej włosy, dodali wdzięku ;), szczerze mówiąc, w grze wyglądała trochę........albo nieważne :P
Ja nie miałam takich skojarzeń ;) A najlepsze jest to, że w Mangazynie pisali - cytat "zasugerowano bliskie więzi łączące go (czyli Kadaja) z Sephirothem. Nawiasem mówiąc, mieliby stanowić parę" :lol:
Wiele było domysłów, które się nie sprawidzily
PS. nawet nie wiem, czy to powyższe jest spoiler, ale tak na wszelki wypadek
Przyznam się, że jak zobaczyłęm pierwszy zwiastun to się zdziwiłem, dlazcego Sephirothowi włosy obcieli :lol: Ale jak się dowiedziałem, że białowłwosych bedzie trzech, a nie jeden, to wprost latałem za oknem z radości :]
i takie małe pytanie: chodzi o tłumaczenie, a mianowicie o wyrażenie nii-chan - w końcu to oznacza brat, czy starszy brat, bo spotkałem się z oba określenieami i nie wiem, które jest poprawne :]
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...