FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
dzuljet

Post autor: dzuljet »

moze Barbatos...ja z nim mialam problem...
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

zergadis0 pisze:Hmmm... jakiegoś potwora mi brakuje w Monster Arenie. Jest on na pierwszej liście Sin Inside na samym dole. Jeżeli to nie Land Worm to czy ktoś może mi powiedzieć co?
Jest nim Behemot King.
FF XII W trakcie katowania
zergadis0

Post autor: zergadis0 »

Go już mam. Chodzi mi o tego który jest na dole na liście zanim wciśniesz strzałkę w prawo (chyba siódmy w kolejności).
Awatar użytkownika
Zeratul
Kupo!
Kupo!

Post autor: Zeratul »

Heh. Jeżeli już mowa o potworkach na monster arenie to złapałem je wszystkie z wyjątkiem jednego jedynego. Był nim ostatni na liście w Thunder Plains. Do dziś go nie znalazłem.
Am Ende bleib ich doch alleine
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
zergadis0

To Quactuar. Widocznie się nie "modliłeś" przy posągach. A czy możesz mi powiedzieć który to jest potwór którego szukam?
Awatar użytkownika
Zeratul
Kupo!
Kupo!

Post autor: Zeratul »

Ale że o co Ci chodzi?

O Inside Sin? Tam ostatnim potworem jest chyba Barbatus albo King Behemoth.

A jeżeli chodzi Ci o Lamd Worma to z tego co wiem to nie jest to potwór, którego się łapie, tylko jest jakimś tam specjalnym na monster arenie (Za Bikanel czy tam za coś). A jeżeli chodzi o samo Bikanel to tam miałem tylko jeden problem - z Cactuarem.
Am Ende bleib ich doch alleine
Die Zeit steht still und mir ist kalt!
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

Exoray
Wraith
Gemini A
Gemini B
Demonolith - 2205 gil
Great Malboro
Barbatos
Adamantoise (page 2)
Behemoth King (page 2)
zergadis0

Już wiem, że to Barbatos, ale gdzie w Inside Sin on jest?
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

W tym mieście po Sea of Sorrow.
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
dzuljet

Dzizas. Czytajcie co sie pisze nie dalej jak strone wczesniej pisalam ze Land Worm jest nie do zlapania choc wystepuje w Inside Sin (wystepuje w miejscu z ktorego nie mozna juz wrocic) a ostatnim potworem na pierwszej liscie z tej lokacji jest Barbatos. :roll: :roll: :roll:
darkhunter

Post autor: darkhunter »

Mam problem pokonałem dark valefora i gdy probuje wejsc do swiatyni to mie jakas babka zawraca:/ Da sie jakos obejsc albo sprawic zeby sobie poszla? bo musze wejsc do cloister of tails:/
darkhunter

OneWingedAngel pisze:wróć na airship, poleć gdzieś, a potem wróć do besaid. Może sobie pójdą.
nie podzialalo a ona mowi:
Please!
The warrior monks will capture you!
ziomek

Post autor: ziomek »

Halma Panowie gdzie on sie znajduje chodze po tych ruinach ale od kilku dobrych godzin nigdzie go nei spotklaem a zostal tylko on i tonnbery:(
dzuljet

czasem trzeba po prostu wyjsc, pospacerowac po innej lokacji i wrocic. ;) ja tak mialam z Tonberrym :D
darkhunter

mozna gdzies znalesc zbroje z auto haste? albo gdzie mozna znalesc chocobo wingi?
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”