Silent Hill4: Jak nazywa sie utwor, ktory slychac w tle gdy ten gostek zajmujacy sie sprawa Walter'a wyjasnia nam wszystko w pokoju 302 pod sam koniec gry?
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
Jedynke doszedlem do szpitala i narazie wymiekam, musze sie psychicznie przygotowac, w dwojce jestem zaraz po wizycie piramidka za kratami, wiec za wesolo nie jest :D
Wiedzieliscie, ze wyszla nieoficjalna wersja jedynki na PC? O.o
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
iso to tylko format zapisywalny na plyte, ale po rozpakowaniu instalki jest zwykly rom . Wiem bo gralem na psxeven, a nie na docelowym epsxe(ktorego nie lubie ;p)
a co tam bedzie robil H.Mason wlasciwie?
Do tego, ze robią inną historie nic nie mam, ale nie wyobrazam sobie gdyby np. James spotkal sie z Harrym :D. Wiec dziwnie bedzie jak Rose spotka sie z Masonem, razem bedą dzieci szukac? .
ISO czyli obraz plyty - tak sie mowi na wszystko co "zgrane z plyty" - rom'y tycza sie tego co kiedys nagrywalo sie na tak zwane kardridze w polsce Dokladniej tego nie wytlumacze, moze jakis specjalista tu jest ^^:
Dobra nie schodzmy na offtop, ale wiem, ze iso to obraz plyty. Chodzi mi po prostu o to, ze po instalce Silenta jak wleziesz do folderu masz tam pliki w ktorych miedzy innymi jest ROM ktorego mozesz otworzyc dzieki emulatorom, wiec jakby wydali wersje emulator + ROM z Silent hillem ''wolno'' na plycie to w sumie by na to samo wyszlo (bawilem sie jakis czas temu troche emulacją to wiem ;p).