Moderator: Moderatorzy
Tantariana można spokojnie wykończyć później, bez limitu czasu- wtedy okradniesz go całkowicie, choć z doświadczenia powiem - jak nie będzie szła kradzież Demon's Mail, to radzę odpuścić - ten przedmiot będzie wkrótce do kupienia pewnym zamkuGość pisze:W bestiariuszu Krypty jest napisane, ze po zabiciu Tantariana otrzymuje sie Ramuh Card. Walke te rozegralem na 2 cd ale z powodu limitu nie ukradlem mu wszystkich przedmiotow, moze to miec jakis zwiazek? Bedzie pozniej szansa zdobycia owej karty? I warto bylo to robic na 2 cd dla running shoes czy lepiej poczekac na 3 cd tak zeby zdazyc ukrasc wszystko?
Sporo ciekawych kart da się zdobywac na wiele sposobów (a nie w jednym konkretnym miejscu) - pamiętam że moja siostra miała kilka kart RamuhaGość pisze:karte Lindblum mozna zdobyc tylko w jednym momencie w grze, wiec myslalem, ze Ramuh tez jest takim sobie samotnikiem n
A jak się próbuje okradać go przez kilkadziesiąt minut,żeby dostać Demon's Mail..Gość pisze:chyba ze idzie o okradniecie go ze wszystkiego w ciagu tych kilku minut, ale moim zdaniem tutaj po prostu trzeba miec farta Razz
Często dostawałam Doomem - to był właściwie jedyny atak, który mnie potrafił zabić w tej walce :]Gość pisze:Jesli chodzi o opis Krypty to nie podoba mi sie zdanie, iz trudniej oberwac Doom'em niz wygrac 6 w totka, gdyz ja musialem co chwile wskrzeszac postacie n (no i w sumie to powinienem byc milionerem).
Faris- słyszałaś?Gość pisze:p.s. chcialbym taka sioste Wink