ahaLucrecia pisze:manga = komiks
anime = animowany serial telewizyjny

To ja taki ciemny jestem? yhhhLucrecia pisze:Ugh, fajna prowokacja,

Moderator: Moderatorzy
Figurka składa się z podusi, świetnie prezentuje się na "pułce"Go Go Yubari pisze:Awww
Ale sztucznidło...Go Go Yubari pisze:Rei Ayanami
Niezły zestaw - w sam raz na GwiazdkęGo Go Yubari pisze:Ktoś chętny? O_o'
Go Go Yubari pisze:Jak masz kasę to kup, a potem daj mi w prezencie
Pewno najpierw powtórka, skoro reklamy mówiły o wrześniuJaco pisze:GTO się dziś skończył n To już jutro Eva???
Miałem "przyjemność" obejrzenia paru odcinków (dokładnie 3, kompletnie nie powiązanych ze sobą). No i cóż moge powiedzieć więcej.... Dla fanów tej karcianki jak znalazł :D Ja po obejrzeniu anime od niechcenia włączyłem sobie tą karciankę na GBA. Wciąga dosyć, ale też szybko nudzi... A oglądając anime miałem cały czas wrażenie jakbym oglądał pokemony (kompletnie nie wiem dlaczego...). Fabuła?? Yugi gra w karty, z każdym wygrywa, a jak ma przegrać to się zmienia w dorosłego i wygrywa :D I tak chyba w każdym odcinku...Ivy pisze:Jak już jesteśmy w temacie najgorszych szmir, to przy przypadkiem looknęłam dziś Yu-gi-oh'a - czysty masochizm >_< Dubbing, fatalne rysunki, brak sensownej fabuły - takie moje wnioski po 10 minutach oglądania
No wiesz- ja piszę, że tandeta, a już się nastawiam na 3 odcinekJaco pisze:A Sailorki Live bym sobie chętnie obejrzał n
Polski dubbing to Ci sami aktorzy, a oba seriale mają tyle wspólnego z anime, co "Ju- on" z "M jak miłość"Jaco pisze:A oglądając anime miałem cały czas wrażenie jakbym oglądał pokemony (kompletnie nie wiem dlaczego...).
Dzisiaj mi się na Polsacie przypałętało, około południa, ale głowy nie damJaco pisze:??? Tylko mi nie mów, że to w naszej TV leci n Ja to miałem kiedyś od kumpla (z angielskim dubbingiem n ) Kiedy, gdzie n Musze wiedzieć kiedy TV nie włączać n
Wymiata. Tylko, gdy ma się doła. Nie ma nic lepszego. Zwłaszcza śpiewająca Usagi....biedny Mamo-chan >.<Ivy pisze:Różowy plastik i pluszowa maskota, aż się chce przypomnieć sobie anime :]
Tja. O ile pierwszy demon może budzić nadzieje, o tyle każdy kolejny ją zabijaIvy pisze:No wiesz- ja piszę, że tandeta, a już się nastawiam na 3 odcinek Laughing Czasem zadziwiam samą siebie. Aktorzy są gorzej niż źli, transformacje za każdym razem sprawiają,że spadam z krzesła, a dialogi .. heh, co ja tu będę gadać :"Przeżyj to sam" ! Laughing
Nie wiem, czy zazdrościć, czy współczuć :D Jedno i drugie - ja tam czekam na ten 3 odcinek :DGo Go Yubari pisze:Mam całą serię i widziałam 2 razy