Tekken
Moderator: Moderatorzy
Pierwotnie za to, że się urodziły, po T2 PODOBNO SPOILER Nina pokochała siostrę jeszcze bardziej po tym, jak Anna wciskała jej kit co do przeszłości, kiedy Nina straciła pamięć PODOBNO SPOILERA KONIEC, po T3 po Nina i Anna jakoś się rozstały i spotykają się znowu w T5, żeby wyrównać ze sobą rachunki...Bartolus pisze:Mam takie małe pytanko odnośnie fabuły Tekkena- Za co właściwie Nina tak bardzo kocha Annę?
Mniej więcej.
Kurczaki, u mnie się muzyka nie chce otwieraćThompson pisze:btw. fajna strona oficjalna ^^ muza pasuje do gry

Chyba, że jest jeszcze jakaś inna strona oficjalna
Albo zmieszałeś wątki...
Nie...
Muza mi nie wchodzi...

..............................................
Kto nie widział jeszcze Openingu do PS2 ma czego żałować. Słucham/oglądam tego od kilku godzin i jeszcze nie mam dosyć :D
To jest piękne.
Śliczne.
Boskie...
*rozpływa się*
Zagłosowałem na Tekken 3. Gra świetna i wciągająca.
Do moich ulubionych postaci należą:
1. Xiaoyu- szybka i zabójcza, moja falgowa postać.
2. Hwoarang- potężne kopnięcia i możliwość robienia interesujących combosów. Druga flagowa postać.
3. Eddie- silny i łatwy w kierowaniu. Trzeci.
4. Ogre/True Ogre- oba stwory potwornie silne i zabójcze... ten drugi zwłaszcza. Poza tym, fajnie wygląda :]
Do moich ulubionych postaci należą:
1. Xiaoyu- szybka i zabójcza, moja falgowa postać.

2. Hwoarang- potężne kopnięcia i możliwość robienia interesujących combosów. Druga flagowa postać.
3. Eddie- silny i łatwy w kierowaniu. Trzeci.
4. Ogre/True Ogre- oba stwory potwornie silne i zabójcze... ten drugi zwłaszcza. Poza tym, fajnie wygląda :]
Nieprawda teraz na PC wychodzi właśnie Mythic Blades patrząc na screeny fajna bijatyka sie szykuje tu macie linka www.vermilliongames.com/mb_en_main.htmSephiria pisze:Zapomnij - bijatyki wychodzą teraz tylko i wyłącznie na konsole.
Dostałam Tekkena 4 całniem niedawno, przechodzę story battle na poziomie easy, bo jakoś co do bijatyk większych ambicji nie mam.. Fajnie się gra, można się wyżyć po całym dniu... tyle.. A co do postaci, moją ulubioną jest Panda- szczególnie kiedy lektor poważnym głosem oznajmia "Panda wins"... A tak poważnie to polubiłam Jina, Xiaoyu(chociaż słodka i różowa, ale zabójcza), Lei i Lee (za niezły wykop). O ciosach nie napiszę, bo na tym etapie to tylko przypadkowo potrafię wykonać co potężniejsze..