In my restless dreams I see that town <SILENT HILL>

Zręcznościówki, strzelanki, RTSy, RGPi ; tzw. blockbustery i te mniej znane dla koneserów.

Moderator: Moderatorzy

Która część najbardziej Ci się spodobała?

1
27
39%
2
28
41%
3
8
12%
4
6
9%

Liczba głosów: 69

Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Garnet pisze: heh Boni ma ta wersje co ja,ale za to z 2 dvd :]
Ciekawe co tam Maria miała ;
Garnet pisze:rnet"]tez mialam te pierwsze :]
O widzisz, słuchawki i pamiętnik? ;]

Garnet pisze:Boni napisał/a:
Ten dom we Francji niezły jest
hehe :]
Ale ja tam bym niczego się nie wystraszył że tak powiem, za dużo tam ludzi jest -_-

Garnet pisze: Boni napisał/a:
Kim oni są
mozemy tutaj porozmawiac na ten temat ...if U want :]
Wiem że byli związani z jakimś Jugmendem. Pamiętam Obaz Misty days of jugmend czy jakoś tak, i na końcu jak tych dwóch stało to wyglądali jak lordowie, ale z drugiej strony oni musieli być przez jakąś siłę wyższą kontrolowani chyba... te jajka... ;)

I może służyli do płodzenia nowych potworów?

Garnet pisze:w rury? z rury to owszemXD
Heh, mówiłaś że walą w rury aż się można wystraszyć, albo to moja imaginacja. Anyway szybko sie z nimi rozprawiałem. Heh, w SH1 byli jeszcze doktorkowie ;]

[ Dodano: Sob 30 Lip, 2005 ]
Aha, nie podoba mi się, jak spikerka intonuje słowa "... I see that town."
Takie oznajmujące że aż fe. Reszta świetnie zaakcentowana. W ogóle to postaci z SH2 mają lepsze głosy i emocje niż te typki z Finala X.
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Boni pisze:Aha, mam zakończenie In Water.
Czyli jesteśmy jednymi z nielicznych, którzy mieli po raz pierwszy inne zakończenie :)
Boni pisze:Ciekawe co tam Maria miała ;
Born from a Wish i tak jest krótkie ;] Tylko Maria biega z tasakiem XD
Boni pisze:W ogóle to postaci z SH2 mają lepsze głosy i emocje niż te typki z Finala X.
Na początku może razić jakiś dziwny angielski (taki....dokładny :]) ale póxniej mozna się przyzwyczaić.. Świetne głosy - kwestie z filmików (szczególnie za kratami ;) ) znam na pamięć :D
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

No. Kraty były nice. @_@

Kocham to: "I'm not your Marry". Jedyne co mi się z tym kojarzy to Annie Wilkes z Misery. Heh, Annie jest cute tak samo jak Maria *_*

[ Dodano: Sob 30 Lip, 2005 ]
Faris pisze:Tylko Maria biega z tasakiem XD
O... Mniam XD
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Boni pisze:Kocham to: "I'm not your Marry"
Usłyszałabym tę scenkę po japońsku. A czy w ogóle istnieje SH2 z japońskimi glosami? Bo nie mam pojęcia :P
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Ja też nie :P Ale jak oglądałem Making SH, to tam aktorzy w japonii mówili po angielsku, imiona z przyrodzenia też mają ang. także pewno nie mówią po japońsku ;)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Boni pisze:Ale ja tam bym niczego się nie wystraszył że tak powiem, za dużo tam ludzi jest -_-
moglbys sie w nocy wlamac ^^

Boni pisze:Wiem że byli związani z jakimś Jugmendem. Pamiętam Obaz Misty days of jugmend czy jakoś tak, i na końcu jak tych dwóch stało to wyglądali jak lordowie, ale z drugiej strony oni musieli być przez jakąś siłę wyższą kontrolowani chyba... te jajka...
wiec...

Kod: Zaznacz cały

Piramidoglowy ma sam w sobie reprezentowac samego Jamesa&#8230;zawsze zabija on Marie..co ma w koncu przemowic do Jamesa,bo on sam nie uzmyslawia sobie tego co zrobil....
to cos na glowie&#58;P może wlasnie oznaczac hanbe,wstyd etc Jamesa&#8230;
A walka z 2 piramidoglowymi&#8230;sa rozne teorie&#8230;ja mysle ze chodiz tutaj tez o smierc Eddiego&#8230; ...a jajka mogly wlasnie symbolzowac eddiego i mary

swoja droga 3 lata temu James odwiedzil miejsce gdzie był obraz &#8216;misty day&#8230;&#8217; można się domyslec ze zrobilo na nim wrazenie,obraz oczywiście sam w sobie przedtsawia egzekutora i jego ofiary
piramidoglowy symbolizuje katow za czasow wojny secesyjnej,ktorzy dzialali w toluca prison
Boni pisze:Takie oznajmujące że aż fe. Reszta świetnie zaakcentowana. W ogóle to postaci z SH2 mają lepsze głosy i emocje niż te typki z Finala X.
cos takiego:]

Faris pisze:A czy w ogóle istnieje SH2 z japońskimi glosami? Bo nie mam pojęcia
dobre pytanie,bowiem samo SH jest umeijscowione a Ameryce...bohaterowie maja angielskie naziwska...wiec w sumie..

aha ciekawostka do zakonczenia doG...przeliterujcie to sobie teraz w druga strone :]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Łół, mądra jesteś ;]

Anyway siekam teraz piłą motorową. Xle że nie można chodzić gdy się ją ma włączoną :/
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Boni pisze:mądra jesteś
:lol: ..sh jest po prostu moja ulubiona gra,heh...

Boni pisze:siekam teraz piłą motorową. Xle że nie można chodzić gdy się ją ma włączoną
no wyglad zajeb*** ale co z tego skoro tempo ma zawrotne :roll:
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Garnet pisze:ale co z tego skoro tempo ma zawrotne
Tak samo jak "scyzoryk" Pyramid Head - mocne, ale strasznie wolne. Może przy odpowiedniej taktyce, na Hard by sie przydało :roll:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

no a taki karabin masyznowy...jasne super..kosi wszsytko w sekunde..ale za grosz nie ma klimatu...
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Garnet pisze:no wyglad zajeb*** ale co z tego skoro tempo ma zawrotne
Niom, temu zrezygnowałem z jej usług w szpitalu... Heh, muszę się cofać ze szpitala do gas station... po itema. A swoją drogą szkoda że nie ma tu Ufo endinga :(

Garnet pisze:no a taki karabin masyznowy...jasne super..kosi wszsytko w sekunde..ale za grosz nie ma klimatu...
A jest coś takiego w SH2?

A co do styzoryka. Fajny był- nieźle jest pośmigać z bronią piramidowego. Heh, jeszcze chciałbym jakąś broń pielęgniarki ;] A swoją drogą to wolałbym, żeby w całej grze był tylko jeden piramidowiec :]

Aha, jakoś w SH2 była wena na stworki w żelaznych okowach ;] Począwszy od tych w szpitalu a kończąc na last boss. ;)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Boni pisze:A co do styzoryka. Fajny był- nieźle jest pośmigać z bronią piramidowego.
Pośmigać to się z nią raczej nie da - co najwyżej pokuśtykać kilkanaście metrów ;)
Boni pisze:Garnet napisał/a:
no a taki karabin masyznowy...jasne super..kosi wszsytko w sekunde..ale za grosz nie ma klimatu...

A jest coś takiego w SH2?
Nie - w SH2 mamy bardziej wyrafinowane narzędzia zniszczenia - np metalowy pręt -spacer z maszynowym to łatwizna i kojarzy mi się bardziej z hordami zombie w Residencie..
Boni pisze:A swoją drogą szkoda że nie ma tu Ufo endinga n
Sciągnij sobie, bo ten ending i tak do pięt nie dorasta Dog Ending ;)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Boni pisze:A jest coś takiego w SH2?
w pozniejszych czesciach jest....gdzie widac ze postawili bardziej na akcje...

Boni pisze:Heh, jeszcze chciałbym jakąś broń pielęgniarki
przeciez masz preta XD

Boni pisze:A swoją drogą to wolałbym, żeby w całej grze był tylko jeden piramidowiec :]
przeciez dopiero w koncowej walce jest 2....ale z drugiej strony nikt nie udowodni ze przez cala gre sciaga nas jeden a ten sam-ja uwazam ze jest jeden...hmm...jeden grzech=jeden poramidoglowy...
Awatar użytkownika
Mischi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Mischi »

Garnet pisze:no a taki karabin masyznowy...jasne super..kosi wszsytko w sekunde..ale za grosz nie ma klimatu...
Tak, ale amunicji do niego tyle co nic (i dobrze). Wystarczy na jakieś 30-40 sekund ciągłego strzelania. Do SH3 wprowadzili karabin, ze względu na zwiększony poziom trudności, niż w SH2

wystarczy wspomnieć bossa Missionary w SH3 - wszystkie potwory w dwójce razem wzięte nie dorównywały mu szybkością  
albo wredne Slupery - jak ja ich nienawidzę

W SH3 podobaja mi się również dodatki w postaci tłumika, kamizelki, perfum itp.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Mischi pisze:Tak, ale amunicji do niego tyle co nic (i dobrze).
jak to...a karabin z 3 :] nieskonczona ilosc amunicji

a tak dodatki...az dziw ze taka mloda dziewczyna na tym wszystkim sie zna ^^ dobra nie czepiam sie:] i tak roxowaly...stroje :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne gatunki gier”