In my restless dreams I see that town <SILENT HILL>

Zręcznościówki, strzelanki, RTSy, RGPi ; tzw. blockbustery i te mniej znane dla koneserów.

Moderator: Moderatorzy

Która część najbardziej Ci się spodobała?

1
27
39%
2
28
41%
3
8
12%
4
6
9%

Liczba głosów: 69

Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

A nie da się tego scenariusza nawet załatwić w inny sposób? Nie jest za długi przecież :)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Boni pisze:Kto rano wstaje ten mniej dostaje
dlatego lepiej isc spac rano :]

Faris pisze:A nie da się tego scenariusza nawet załatwić w inny sposób? Nie jest za długi przecież
rownie dobrze mozna..khem...sciagnac..ale jakos i tak juz spojlerow sie naczytalam,wiec chyba i tak nie byloby sensu...lepiej cos innego przez ten czas posciagac..khem..ja tu nic...zeby nie bylo :)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Wy tu gadu gadu a ja właśnie o 12.00 dostałem Silent Hill. Sąsiad biegł do mnie i krzyczał że coś przyszło. :lol: Swoją drogą niedawno zasiadłem bo musiałem jakieś badziewia malować (jestem cały utytłany XD). No ale do rzeczy. :]

Albo mam chore oczy, albo grafika ta w SH2 jest taka sama jak w SH1 XD No wiem że jakoś lepsza ale anyway grafa spox. No a teraz ważniejsze sprawy.
Klimat rzeźnicy o la Boga XD

BĘDĄ SPOJLERY WIĘC NIE CZYTAJ JAK NIE GRAŁEŚ!!!!!!

Właśnie mnie przeraził moment jak widzimy po raz pierwszy wroga. Ja wchodzę przez jakieś deski a tam w ciemnościach niewiadomo co siedzi. Akurat były rzeźnickie oddźwięki i moja mama akurat weszła i patrz w telewizor... Ekhm, chwilę potem szybko uciekła :lol: XD No ale to było niezłe. Myślałem że nic mnie nie zaskoczy. Myliłem się kiedy zobaczyłem piaramidogłowego jak manekiny zabijał O_O. Boże mój co on tam wyczyniał O_o' Ło matko moja. Ależ on cudny XD

Ha muszę się pochwalić że sam bez żadnych wspomagaczy przeszedłem przy pierwszym podejściu monety. Co prawda poziom na zagadki mam normal ale i tak jestem z siebie dumny :D (no kto mnie pogłaszcze :P ).

Drugiego DVD na razie nie będę oglądał. Spojlerów się najem i co? ;]

Albo niezły był motyw z tą kobitą z nożem. Bohater podchodzi i chce zabrać nóż a ona zaczyna jęczeć... To takie Kingowskie XD Myślałem że go zadźgo O_O

Anyway jest jeden minus na razie. Nie wiem czy duży czy nie ale ciężko mi walić z tego kija co mam. Muszę podbiegać do tych wrogó, nie trafiam a oni z gazów walą :/ Ciężko, a handguna zostawiam narazie bo jeszcze amunicji mi zabraknie potem :)

No a teraz prośba o pomoc. Chodzi o piramidogłowego :D Jestem w jakimś zamkniętym pomieszczeniu. Strzelałem do buraka i nic. W końcu zrezygnowany stałem i on mnie ciachnął... raz a dobrze ;) So what should I do :]

[ Dodano: Sro 27 Lip, 2005 ]
Garnet pisze:Boni napisał/a:
Kto rano wstaje ten mniej dostaje

dlatego lepiej isc spac rano :]
Więc czemu nie poszłaś? :P

(poszedłaś?) :razz:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

no prosze...sh niejednokrotnie moze zaskoczyc :)

Boni pisze:albo grafika ta w SH2 jest taka sama jak w SH1
khem...nie moze byc :P przeciez w sh2 jest o niebo lepsza :] ;]

Boni pisze:Myliłem się kiedy zobaczyłem piaramidogłowego jak manekiny zabijał O_O. Boże mój co on tam wyczyniał O_o' Ło matko moja. Ależ on cudny XD
i gwalcil przy okazji XD

Boni pisze:Anyway jest jeden minus na razie. Nie wiem czy duży czy nie ale ciężko mi walić z tego kija co mam. Muszę podbiegać do tych wrogó, nie trafiam a oni z gazów walą n Ciężko, a handguna zostawiam narazie bo jeszcze amunicji mi zabraknie potem n
to omijaj na poczatek,az sie wprawisz:]

Boni pisze:Więc czemu nie poszłaś?
poszlam :]

Boni pisze:No a teraz prośba o pomoc. Chodzi o piramidogłowego n Jestem w jakimś zamkniętym pomieszczeniu. Strzelałem do buraka i nic. W końcu zrezygnowany stałem i on mnie ciachnął... raz a dobrze n So what should I do :]
biegaj,unikaj etc...gosciu sobie podaruje i pojdzie za jakis czas-zalezy od tego jaki poziom trudnosci nastawiles :) ..heh ez do niego niepotzrebnie walilam wtedy :)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Garnet pisze:i gwalcil przy okazji XD
Gwałcił? O_O... Heh możliwe, ale mi pierwsze co przyszło na myśl to to, że on je w jakimś zlewie kompie :lol: Rotfl XD
Garnet pisze:Boni napisał/a:
Więc czemu nie poszłaś?
poszlam :]
Tak, poszłaś a SH2 to na samym początku kupiłaś. Hm, a może znowu inne fale nadają :lol:

Garnet pisze: biegaj,unikaj etc...gosciu sobie podaruje i pojdzie za jakis czas-zalezy od tego jaki poziom trudnosci nastawiles n ..heh ez do niego niepotzrebnie walilam wtedy
Tak też myślałem ;] Zaraz go zniszczę :twisted:

[ Dodano: Sro 27 Lip, 2005 ]
Garnet pisze:to omijaj na poczatek,az sie wprawisz:]
No tak. Omijaj aż się wprawisz. Ekhm... Najwyżej w omijanie :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Boni pisze:Albo mam chore oczy, albo grafika ta w SH2 jest taka sama jak w SH1
Masz chore oczy XD
Boni pisze:Myliłem się kiedy zobaczyłem piaramidogłowego jak manekiny zabijał O_O. Boże mój co on tam wyczyniał O_o' Ło matko moja. Ależ on cudny XD
To było jasne, że sie spodoba :P
Boni pisze:Ha muszę się pochwalić że sam bez żadnych wspomagaczy przeszedłem przy pierwszym podejściu monety. Co prawda poziom na zagadki mam normal ale i tak jestem z siebie dumny n (no kto mnie pogłaszcze n ).
Przejdź je bez odpowiedzi na extra :] Ale możesz być dumny XD
Boni pisze:Albo niezły był motyw z tą kobitą z nożem. Bohater podchodzi i chce zabrać nóż a ona zaczyna jęczeć... To takie Kingowskie XD Myślałem że go zadźgo O_O
A bo Angela to jedna z najbardziej zeschizowanych dziewczyn :lol:
Boni pisze:Muszę podbiegać do tych wrogó, nie trafiam a oni z gazów walą
A jaki poziom trudności?
Boni pisze: No a teraz prośba o pomoc. Chodzi o piramidogłowego n Jestem w jakimś zamkniętym pomieszczeniu. Strzelałem do buraka i nic. W końcu zrezygnowany stałem i on mnie ciachnął... raz a dobrze n So what should I do :]
Też miałyśmy problem :/ Biegałyśmy z pół godziny i nic.. (na poziomie akcji normal, na begginerze szybko poszło)Od szczęścia trochę zależy chyba... Biegać, biegać i jeszcze raz biegać XD
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Faris pisze: A jaki poziom trudności?
Normal, ale mnie to denerwuje ;] Zabili mnie raz z tych gazów przed wejściem do tego tam hotelu. -_-
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Boni pisze:Tak, poszłaś a SH2 to na samym początku kupiłaś. Hm, a może znowu inne fale nadają
tak..niezwykle dobrze czasem sie rozumiemy ;]

Boni pisze:No tak. Omijaj aż się wprawisz. Ekhm... Najwyżej w omijanie
XD mialam bardziej na mysli to ze na poczatku omijac jak jzu sei zaznajomisz z sama gra,zreszta i tak do jednego zakonzcenia jest potzrebne dosc dobry stan zdrowia zawsze :]

Faris pisze:Biegałyśmy z pół godziny i nic..
oo...u mnie to pozniej byla chwila jak psotanowilam ze ebde omijac-to chyba wlasnie tez zalezy od tego ile razy unikniesz jego ciosu...
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Boni pisze:Normal, ale mnie to denerwuje ;] Zabili mnie raz z tych gazów przed wejściem do tego tam hotelu. -_-
Na pierwszy raz lepiej Easy albo Begginer - bo tak gierka moze Cię czasem wkurzyć :) Ale Twój wybór ;)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

tez gralam na normalu...jesli mam byc szcera to w zadnje grze na easy nie gralam...mwahaha :] ale w sumie jak Boni poddal sie przy sh1...jego wybor :)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Garnet pisze:ez gralam na normalu...jesli mam byc szcera to w zadnje grze na easy nie gralam...mwahaha :] ale w sumie jak Boni poddal sie przy sh1...jego wybor n
Obecnie przechodzę po raz piąty i zdecydowałam się znowu na beginnera - na tym poziomie gra jest dziecinnie prosta - to raczej przygodówka z elementami zręcznościowymi.
Normal jest średnio trudny - tylko użerałam się pod koniec z piramidogłowymi, bo nie za bardzo wiedziałam, co mam robić.
Poziom zagadek na normalu jest najciekawszy, ale lepiej przejść na wszystkich po kolei , żeby odblokować extra hard :D
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Garnet pisze:tez gralam na normalu...jesli mam byc szcera to w zadnje grze na easy nie gralam...mwahaha :] ale w sumie jak Boni poddal sie przy sh1...jego wybor
Ale na easy nie zejdę. Muszę ten normal przejść. A poddałem się bo nie wiedziałem gdzie iść i mnie nerwica w końcu chwyciła. Weź przejdź bez mapy :lol:

Teraz to samo było w SH2. Uciekła Laura i ja nijak nie wiedziałem gdzie jej szukać XD Półtorej godziny biegałem po mieście, od parku po jakieś History Society gdzieś przy końcu drogi. Heh, w końcu znalazłem ^^' A teraz zasejwowałem w szpitalu. :]
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

szpital..najlepsza lokacja...panie pielegniarki sa bardzo opiekuncze :)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Garnet pisze:szpital..najlepsza lokacja...panie pielegniarki sa bardzo opiekuncze
Szpital alternatywny..ech..niezłego miałam stracha, jak po raz pierwszy zobaczyłam wystrój ^^'
Panie pielęgniareczki są miłe, jak się je szybko załatwi ;)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Ivy polecam szpital z 3 :) tam..to po prostu..ech tego sie nei da opisac...zywe sciany-ruszajace sie tetnice! wokol tylko czerwien i czerwien..to trzeba zobaczyc :] o ile fabularnie 3 stoi z tylu to wizualnie jest MIODZIO :) < naprawde bylam w szoku:]>
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne gatunki gier”