In my restless dreams I see that town <SILENT HILL>
Moderator: Moderatorzy
dlatego lepiej isc spac rano :]Boni pisze:Kto rano wstaje ten mniej dostaje
rownie dobrze mozna..khem...sciagnac..ale jakos i tak juz spojlerow sie naczytalam,wiec chyba i tak nie byloby sensu...lepiej cos innego przez ten czas posciagac..khem..ja tu nic...zeby nie byloFaris pisze:A nie da się tego scenariusza nawet załatwić w inny sposób? Nie jest za długi przecież

Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Wy tu gadu gadu a ja właśnie o 12.00 dostałem Silent Hill. Sąsiad biegł do mnie i krzyczał że coś przyszło.
Swoją drogą niedawno zasiadłem bo musiałem jakieś badziewia malować (jestem cały utytłany
). No ale do rzeczy. :]
Albo mam chore oczy, albo grafika ta w SH2 jest taka sama jak w SH1
No wiem że jakoś lepsza ale anyway grafa spox. No a teraz ważniejsze sprawy.
Klimat rzeźnicy o la Boga
BĘDĄ SPOJLERY WIĘC NIE CZYTAJ JAK NIE GRAŁEŚ!!!!!!
Właśnie mnie przeraził moment jak widzimy po raz pierwszy wroga. Ja wchodzę przez jakieś deski a tam w ciemnościach niewiadomo co siedzi. Akurat były rzeźnickie oddźwięki i moja mama akurat weszła i patrz w telewizor... Ekhm, chwilę potem szybko uciekła
No ale to było niezłe. Myślałem że nic mnie nie zaskoczy. Myliłem się kiedy zobaczyłem piaramidogłowego jak manekiny zabijał O_O. Boże mój co on tam wyczyniał O_o' Ło matko moja. Ależ on cudny
Ha muszę się pochwalić że sam bez żadnych wspomagaczy przeszedłem przy pierwszym podejściu monety. Co prawda poziom na zagadki mam normal ale i tak jestem z siebie dumny :D (no kto mnie pogłaszcze
).
Drugiego DVD na razie nie będę oglądał. Spojlerów się najem i co? ;]
Albo niezły był motyw z tą kobitą z nożem. Bohater podchodzi i chce zabrać nóż a ona zaczyna jęczeć... To takie Kingowskie
Myślałem że go zadźgo O_O
Anyway jest jeden minus na razie. Nie wiem czy duży czy nie ale ciężko mi walić z tego kija co mam. Muszę podbiegać do tych wrogó, nie trafiam a oni z gazów walą
Ciężko, a handguna zostawiam narazie bo jeszcze amunicji mi zabraknie potem
No a teraz prośba o pomoc. Chodzi o piramidogłowego :D Jestem w jakimś zamkniętym pomieszczeniu. Strzelałem do buraka i nic. W końcu zrezygnowany stałem i on mnie ciachnął... raz a dobrze
So what should I do :]
[ Dodano: Sro 27 Lip, 2005 ]
(poszedłaś?)

Albo mam chore oczy, albo grafika ta w SH2 jest taka sama jak w SH1

Klimat rzeźnicy o la Boga

BĘDĄ SPOJLERY WIĘC NIE CZYTAJ JAK NIE GRAŁEŚ!!!!!!
Właśnie mnie przeraził moment jak widzimy po raz pierwszy wroga. Ja wchodzę przez jakieś deski a tam w ciemnościach niewiadomo co siedzi. Akurat były rzeźnickie oddźwięki i moja mama akurat weszła i patrz w telewizor... Ekhm, chwilę potem szybko uciekła

Ha muszę się pochwalić że sam bez żadnych wspomagaczy przeszedłem przy pierwszym podejściu monety. Co prawda poziom na zagadki mam normal ale i tak jestem z siebie dumny :D (no kto mnie pogłaszcze

Drugiego DVD na razie nie będę oglądał. Spojlerów się najem i co? ;]
Albo niezły był motyw z tą kobitą z nożem. Bohater podchodzi i chce zabrać nóż a ona zaczyna jęczeć... To takie Kingowskie

Anyway jest jeden minus na razie. Nie wiem czy duży czy nie ale ciężko mi walić z tego kija co mam. Muszę podbiegać do tych wrogó, nie trafiam a oni z gazów walą

No a teraz prośba o pomoc. Chodzi o piramidogłowego :D Jestem w jakimś zamkniętym pomieszczeniu. Strzelałem do buraka i nic. W końcu zrezygnowany stałem i on mnie ciachnął... raz a dobrze

Więc czemu nie poszłaś?Garnet pisze:Boni napisał/a:
Kto rano wstaje ten mniej dostaje
dlatego lepiej isc spac rano :]

(poszedłaś?)

glamorous vamp
no prosze...sh niejednokrotnie moze zaskoczyc 
przeciez w sh2 jest o niebo lepsza :] ;]

..heh ez do niego niepotzrebnie walilam wtedy 

khem...nie moze bycBoni pisze:albo grafika ta w SH2 jest taka sama jak w SH1

i gwalcil przy okazjiBoni pisze:Myliłem się kiedy zobaczyłem piaramidogłowego jak manekiny zabijał O_O. Boże mój co on tam wyczyniał O_o' Ło matko moja. Ależ on cudny![]()

to omijaj na poczatek,az sie wprawisz:]Boni pisze:Anyway jest jeden minus na razie. Nie wiem czy duży czy nie ale ciężko mi walić z tego kija co mam. Muszę podbiegać do tych wrogó, nie trafiam a oni z gazów walą n Ciężko, a handguna zostawiam narazie bo jeszcze amunicji mi zabraknie potem n
poszlam :]Boni pisze:Więc czemu nie poszłaś?
biegaj,unikaj etc...gosciu sobie podaruje i pojdzie za jakis czas-zalezy od tego jaki poziom trudnosci nastawilesBoni pisze:No a teraz prośba o pomoc. Chodzi o piramidogłowego n Jestem w jakimś zamkniętym pomieszczeniu. Strzelałem do buraka i nic. W końcu zrezygnowany stałem i on mnie ciachnął... raz a dobrze n So what should I do :]

Gwałcił? O_O... Heh możliwe, ale mi pierwsze co przyszło na myśl to to, że on je w jakimś zlewie kompieGarnet pisze:i gwalcil przy okazji![]()

Tak, poszłaś a SH2 to na samym początku kupiłaś. Hm, a może znowu inne fale nadająGarnet pisze:Boni napisał/a:
Więc czemu nie poszłaś?
poszlam :]

Tak też myślałem ;] Zaraz go zniszczęGarnet pisze: biegaj,unikaj etc...gosciu sobie podaruje i pojdzie za jakis czas-zalezy od tego jaki poziom trudnosci nastawiles n ..heh ez do niego niepotzrebnie walilam wtedy

No tak. Omijaj aż się wprawisz. Ekhm... Najwyżej w omijanieGarnet pisze:to omijaj na poczatek,az sie wprawisz:]

glamorous vamp
Masz chore oczyBoni pisze:Albo mam chore oczy, albo grafika ta w SH2 jest taka sama jak w SH1

To było jasne, że sie spodobaBoni pisze:Myliłem się kiedy zobaczyłem piaramidogłowego jak manekiny zabijał O_O. Boże mój co on tam wyczyniał O_o' Ło matko moja. Ależ on cudny![]()

Przejdź je bez odpowiedzi na extra :] Ale możesz być dumnyBoni pisze:Ha muszę się pochwalić że sam bez żadnych wspomagaczy przeszedłem przy pierwszym podejściu monety. Co prawda poziom na zagadki mam normal ale i tak jestem z siebie dumny n (no kto mnie pogłaszcze n ).

A bo Angela to jedna z najbardziej zeschizowanych dziewczynBoni pisze:Albo niezły był motyw z tą kobitą z nożem. Bohater podchodzi i chce zabrać nóż a ona zaczyna jęczeć... To takie KingowskieMyślałem że go zadźgo O_O

A jaki poziom trudności?Boni pisze:Muszę podbiegać do tych wrogó, nie trafiam a oni z gazów walą
Też miałyśmy problemBoni pisze: No a teraz prośba o pomoc. Chodzi o piramidogłowego n Jestem w jakimś zamkniętym pomieszczeniu. Strzelałem do buraka i nic. W końcu zrezygnowany stałem i on mnie ciachnął... raz a dobrze n So what should I do :]

tak..niezwykle dobrze czasem sie rozumiemy ;]Boni pisze:Tak, poszłaś a SH2 to na samym początku kupiłaś. Hm, a może znowu inne fale nadają
Boni pisze:No tak. Omijaj aż się wprawisz. Ekhm... Najwyżej w omijanie

oo...u mnie to pozniej byla chwila jak psotanowilam ze ebde omijac-to chyba wlasnie tez zalezy od tego ile razy unikniesz jego ciosu...Faris pisze:Biegałyśmy z pół godziny i nic..
Obecnie przechodzę po raz piąty i zdecydowałam się znowu na beginnera - na tym poziomie gra jest dziecinnie prosta - to raczej przygodówka z elementami zręcznościowymi.Garnet pisze:ez gralam na normalu...jesli mam byc szcera to w zadnje grze na easy nie gralam...mwahaha :] ale w sumie jak Boni poddal sie przy sh1...jego wybor n
Normal jest średnio trudny - tylko użerałam się pod koniec z piramidogłowymi, bo nie za bardzo wiedziałam, co mam robić.
Poziom zagadek na normalu jest najciekawszy, ale lepiej przejść na wszystkich po kolei , żeby odblokować extra hard :D
Ale na easy nie zejdę. Muszę ten normal przejść. A poddałem się bo nie wiedziałem gdzie iść i mnie nerwica w końcu chwyciła. Weź przejdź bez mapyGarnet pisze:tez gralam na normalu...jesli mam byc szcera to w zadnje grze na easy nie gralam...mwahaha :] ale w sumie jak Boni poddal sie przy sh1...jego wybor

Teraz to samo było w SH2. Uciekła Laura i ja nijak nie wiedziałem gdzie jej szukać

glamorous vamp