Moderator: Moderatorzy
wszystkei postacie sa dobre,tylko trzeba odpowiednio do nich podejsc;P <nawet do kumy:]>Gagarin pisze:Hwoarang też był dobry, też dobry był Brian i Paul (ten jak czasami przywalił to pół życia zabierało)
moja siostra tez nim lubi najbardziejGagarin pisze:Ja tam i tak najbardziej lubię grac Lei'em
bingo;P a z babek uwielbiam Nine..i jej cios w kroczeGagarin pisze:A Ty Garnet jak lubisz walic dobrze nogami, to zapewne Hwoarang był Twoim numerem jeden
truu ogreCierń pisze:Ja tam uwielbiałem w 3 grać True Ogre
A w szczególności jego filmik końcowyGarnet pisze:i tak roxuje Gon
Też ją lubię. Na początku używałem nią tylko jednego ciosu (nie tego w krocze oczywiście, jednak po kilku uderzeniach nim pod rząd wszyscy wymiekają (nawet Gun JackGarnet pisze:a z babek uwielbiam Nine..i jej cios w krocze Laughing
No a jak. Przecież wszystko co truu jest najlepszeGarnet pisze:truu ogre![]()
? żart? przecież to tak ma być :]Gagarin pisze:kiedyś mój PSX się zawiesił i puszczał go przez cały czas... non stop, musiałem zrestartowac go
Cezar- masz partnera do zabawGagarin pisze:oooo właśnie moja papuga wleciała w ścianę... co za sierota
chyba skonac z bólu... to powinien by jej cios ostateczny... :Dskórczyć z bólu
chyba partnerki... harem dla Cezara :D mam 3 samiczki i samca, który jej ich tatusiem (oprócz jednej nierozłączki). Cezar zapewne się ucieszyCezar- masz partnera do zabaw
aaa...Gagarin!Gagarin pisze: Cytat:
Cezar- masz partnera do zabaw
chyba partnerki... harem dla Cezara n mam 3 samiczki i samca, który jej ich tatusiem (oprócz jednej nierozłączki). Cezar zapewne się ucieszy
Cierń pisze: A w szczególności jego filmik końcowyChociaż Paula też jest fajny (ta muzyczka a ten jej koniec i mandat n ) Humoru nie brakuje
Cierń pisze:Też ją lubię. Na początku używałem nią tylko jednego ciosu (nie tego w krocze oczywiście, jednak po kilku uderzeniach nim pod rząd wszyscy wymiekają (nawet Gun Jack Laughing ) )
no fakt:DCierń pisze:No a jak. Przecież wszystko co truu jest najlepsze
Anna dla mnei zawsze byla kopia Niny...i tej jej ubranka i krecenie tylkiem na koniec walki,niech se daruje i tak Nina jest lepsza;PGagarin pisze:a Anna, siostra Niny chyba też ma ten cios w krocze... (nie chciałbym z nią walczyc... n ) ale z sióstr też wolę Ninę (obie mają śmieszne filmiki na końcu, w jednym Anna ma taki głupokowaty wyraz twarzy... jak jedna moja uczennica... ale mniejsza z tym).
hehehe rozprawiczyłaś mnie tą wiadomością :DGarnet pisze:aaa...Gagarin! n PW :];P
chyba chodzi Ci o ślizg :D... ale ciekawa nazwa... może zamiatanie??Garnet pisze:jakby ziemie wycieramy
a Ty grałaś w to?? albo chociaż wiesz co na temat tej gry?? jak tak, to zapodaj jakies infoGarnet pisze:Death be degrees