Tekken

Zręcznościówki, strzelanki, RTSy, RGPi ; tzw. blockbustery i te mniej znane dla koneserów.

Moderator: Moderatorzy

Ulubiona część?

1
0
Brak głosów
2
3
2%
3
64
44%
Tag
16
11%
4
10
7%
5
54
37%

Liczba głosów: 147

Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Plansza z pingwinami - moja ulubiona :P Jasna, zawsze ich widać :P Zamczysko mi się nie podoba, za dużo zasłaniają kwiatki.
Gamertag: Szalony Szkot
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: ariel »

Genialna jest ta plansza, każdy ruchj przez te kwiaty sprawia że w powietrzyu unosza sie pylki czy platki czy cos w ten desen. W kazdym razie to jest moja ulubiona plansza.
Pozatym jest to najładniejsza graficznie plansza w całej grze i co najlepsze jest nieograniczona:]
A co do plansz mogliby zrobić ze 2 takie plansze z których np. da sie wypaść na inną (tak jak w DOA2) albo ten kto spadnie np do jakiejs przepaści czy wypadnie z urwiska przegrywa (coś jak VF czyli ring out czy coś w tym rodzaju)
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek
http://qwas2004.republika.pl
Awatar użytkownika
Thompson
Cactuar
Cactuar

Post autor: Thompson »

Ja jak najbardziej jestem przeciw Ring Outom. To ogranicza "fajność" gry ;P Kto pierwszy uderzy wygrywa ;P Ale pomysł kilkoma arenami jest fajny.
Gamertag: Szalony Szkot
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Thompson pisze:Wcześniej go nie lubiłem ale teraz widzę, że jest idealną postacią do zabawy.
Heh, Yoshimitsu lubiłem za to, że nie można było się obronić od jego miecza :D Eh, teraz tylko pozazdrościć tym co Tekkena 5 mają bo ja to chyba nigdy się niedorobię teraz :lol: Non stop ktoś mi pieniądze kradnie XD Anyway roxowały kombosy Yoshimitsu na psx. Eh, to były czasy. Sepuku czy jak to tam się zwało było super honorowym ruchem :] Tylko Yoshi jest trochę za wolny i np. taka Xiaoy mogła go szybko wysłać na tamten świat, toteż właśnie ją kocham ^^'

[ Dodano: Nie 11 Wrz, 2005 ]
http://www.vidgames.com/ps/screens/tekken5.jpg erm, co to? tekken5? rotfl
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Thompson pisze:Plansza z pingwinami - moja ulubiona
heh,ja na tej planszy pierwsyz raz spotkalam marduka ale lol mialam z jego hasla na poczatku walki-get you camera ready folks...i cos tam dalej..
lol...a moze te pingiwny mialy kamerowac :lol:

ariel pisze:A co do plansz mogliby zrobić ze 2 takie plansze z których np. da sie wypaść na inną (tak jak w DOA2) albo ten kto spadnie np do jakiejs przepaści czy wypadnie z urwiska przegrywa (coś jak VF czyli ring out czy coś w tym rodzaju)
od takich zagran sa inne gry...tekkeb pewno nigdy tego nie zastosuje :/

Boni pisze:erm, co to? tekken5? rotfl
a zebys wiedzial :]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
356Warlock

Post autor: 356Warlock »

Boni napisał :
Tylko Yoshi jest trochę za wolny i np. taka Xiaoy mogła go szybko wysłać na tamten świat, toteż właśnie ją kocham ^^'
Yoshi za wolny ...???Jego three kick(3xRK) jest najszybszym ciosem w T4 i T5 ...Fakt muszę przyznać że tez bardziej wolę Ling niż "Joska" ... Ale to i tak nie przebije Jin'a ,King'a,Lei'a i Hwoarang'a...(polecam taki Juggle ... prawa noga do przodu i : f,f+RK, F+LK~B+LK ... bardzo efektowny 8) albo d,d/f,f+RK D/B+LK+RK - skuteczne ;) )
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

356Warlock pisze:Yoshi za wolny ...???Jego three kick(3xRK) jest najszybszym ciosem w T4 i T5
Ja tam tych tekkenów nie widziałem na oczy :P Oceniam go pod kątek Tekkena 3. :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Oceniam go pod kątek Tekkena 3
A tam najdupniej wygladał właśnie :P
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
gokusama

Post autor: gokusama »

Przedwczoraj kupilem Tekkena 5 i jestem bardzo zadowolony, archiwalne Tekkeny, super filmiki, bardzo dobry system walki, czego chciec wiecej? ;)
Wakizashi

Post autor: Wakizashi »

Ja uwielbiam Lei'a i te jego pozycje. Zanim przeciwnik zdąży się zorientować jaką Lei przyprał pozę już dawno dostanie oczopląsu i będzie słyszał tylko "Perfect"
Awatar użytkownika
Dojebon
Kupo!
Kupo!

Post autor: Dojebon »

Najlepszy dla mnie jest King :] I te jego kombosy chwytowe...:P Już nie raz wysłał Xiaou Boniego na tamten świat...
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Nie zapomnij ile razu Xiao wysłała Kinga na tamten świat tak na marginesie :>

Siekiera-sa. I papa, mousieur. :]
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

gokusama pisze:czego chciec wiecej?
zdecydowanie brak minigierek...

Wakizashi pisze:Ja uwielbiam Lei'a i te jego pozycje. Zanim przeciwnik zdąży się zorientować jaką Lei przyprał pozę już dawno dostanie oczopląsu i będzie słyszał tylko "Perfect"
mi jakos przewracanie na ziemii,nie podchodzi zbytnio :]
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

lol

Lei śmieszny jest XD Ja zawsze kładłem się na ziemi i wkółko dwa ciosy robiłem :lol: Wystarczało XD Do tego styl pijanicy. :lol:
glamorous vamp
Kaizer

Post autor: Kaizer »

aha i jeszcze jest tylko narazie na automatach tekken 5.1 przecież wyczytałem że jest takie coś i dopiero na początku przyszłego roku wyjdzie na ps2 o ile wiem
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne gatunki gier”