Moderator: Moderatorzy
Heh, Yoshimitsu lubiłem za to, że nie można było się obronić od jego miecza :D Eh, teraz tylko pozazdrościć tym co Tekkena 5 mają bo ja to chyba nigdy się niedorobię terazThompson pisze:Wcześniej go nie lubiłem ale teraz widzę, że jest idealną postacią do zabawy.
heh,ja na tej planszy pierwsyz raz spotkalam marduka ale lol mialam z jego hasla na poczatku walki-get you camera ready folks...i cos tam dalej..Thompson pisze:Plansza z pingwinami - moja ulubiona
od takich zagran sa inne gry...tekkeb pewno nigdy tego nie zastosujeariel pisze:A co do plansz mogliby zrobić ze 2 takie plansze z których np. da sie wypaść na inną (tak jak w DOA2) albo ten kto spadnie np do jakiejs przepaści czy wypadnie z urwiska przegrywa (coś jak VF czyli ring out czy coś w tym rodzaju)
a zebys wiedzial :]Boni pisze:erm, co to? tekken5? rotfl
Yoshi za wolny ...???Jego three kick(3xRK) jest najszybszym ciosem w T4 i T5 ...Fakt muszę przyznać że tez bardziej wolę Ling niż "Joska" ... Ale to i tak nie przebije Jin'a ,King'a,Lei'a i Hwoarang'a...(polecam taki Juggle ... prawa noga do przodu i : f,f+RK, F+LK~B+LK ... bardzo efektownyTylko Yoshi jest trochę za wolny i np. taka Xiaoy mogła go szybko wysłać na tamten świat, toteż właśnie ją kocham ^^'
zdecydowanie brak minigierek...gokusama pisze:czego chciec wiecej?
mi jakos przewracanie na ziemii,nie podchodzi zbytnio :]Wakizashi pisze:Ja uwielbiam Lei'a i te jego pozycje. Zanim przeciwnik zdąży się zorientować jaką Lei przyprał pozę już dawno dostanie oczopląsu i będzie słyszał tylko "Perfect"