Chyba musze sobie aktualizację zrobić na temat nowościGarnet pisze:ja w ogole jestem ciekawa 4..re bez zombie?....

Moderator: Moderatorzy
Ja też czytałam, oczywiście i myślałam, że ta gra wyszła tylko na DC...Ivy pisze:Czytałam tylko o Code Of Veronica
No ja też se nie wyobrażam, mają być zastąpienie Wieśniekami :D którzy nie dość że są szybcy, to jeszcze mogą się łączyć w grupy i tworzyć taktykę jak dorwać gracza na różne sposoby.Garnet pisze:4..re bez zombie?....
Tak w nią chciałem zagrać że w zeszłym roku, kupiłem sobie :D nie zawiodłem się i polecam ci już na nią polować :D poprostu miodzioIvy pisze:Czytałam tylko o Code Of Veronica
ano na wersje na ps2 dodali na koniec tytulu-XIvy pisze:Kiedy czytałam pierwsze wzmianki, wydawana była chyba na Dreamcasta
jak wszedzie :Dfaris pisze:jeśli ma się poziom najłatwejszy i nieskończony magazynek, to ta gra nie należy do trudnych Laughing
raczej SĄVaan pisze:No ja też se nie wyobrażam, mają być zastąpienie Wieśniekami
No nie gadaj. Ja byłem młodszy od Ciebie to przeszedłem nie tyle prostego Re3 co Re2 i 1. Któryś z tych właśnie charakteryzował się małą ilością amunicji. Przeszedłem na sam stykFaris pisze:Mnie wkurzał RE pod tym względem, że z ni z tego, ni z owego, nagle słyszysz"STARS" Laughing , a zza krzaków wyskakuje Nemesis z wyrzutnią rakiet... Gdyby go nie było, to może bym przeszła, a tak nie chce mi się za tym głupim kolosem uciekać, a tym bardziej go próbować zabić. Blee.
Wiesz, RE2 też przeszłam, po prostu ten głupi mięśniak mnie denerwujeBoni pisze:No nie gadaj. Ja byłem młodszy od Ciebie to przeszedłem nie tyle prostego Re3 co Re2 i 1.
Resident to dosyć "prostacka" gra, polegająca tylko na zabijaniu napotkanych zombich i też tylko z tego powodu może być straszna.Boni pisze:Szczerze to sam nie wiem czego bardziej się boję SH, czy RE.
No dokładnie. SH to już co innego. Tu klimat tworzy fabuła, muzyka i efekty. Jeśli chodzi o mnie to SH można nazwać "straszną grą" i to nie będzie zasługa co chwila wyskakujących potworów, a całej otoczki. Resident jest śmieszny i tyleFaris pisze:Bo RE właściwie nie jest straszne w ogóle, bo tylko zombiaki wyskakują i aaaaaaaaa.. I czego mam się bać? Laughing