Tekken

Zręcznościówki, strzelanki, RTSy, RGPi ; tzw. blockbustery i te mniej znane dla koneserów.

Moderator: Moderatorzy

Ulubiona część?

1
0
Brak głosów
2
3
2%
3
64
44%
Tag
16
11%
4
10
7%
5
54
37%

Liczba głosów: 147

Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kermi »

No Tekken'a 3 mam w dodatku jeszcze japończyka... To mówisz, ze tempo walk jest takie samo??? T5 mam ntsc...
"A friend in need's a friend indeed..."
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: ariel »

róznica między pal i ntsc jest wielka. nie pamiętam jaką wersje miałem t3 ale TTT napewno pal a T4 i T5 NTSC i nie widze różnicy miedzy T4 a T5. Ale żeby przestawić się z TTT na T5 troche mi zeszło(wolniejsza gra wiecej czasu na counter i na wklepanie multi łamania)
Nie moge się doczekać T6 tylko że to już bedzie na N.geny a PS3 troche bedzie kosztować:/
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek
http://qwas2004.republika.pl
Hajpero

Post autor: Hajpero »

ja na przyklad nie moge juz grac w paloskie wersje bo wszystko sie zawaliscie slimaczy. Kto grał ten wie ze roznica jest kolosalna
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Tak... różnica jest kolosalna... :/ A ja jakoś nie czekam na T6, bo mam wrażenie ciągle, że się robi coraz gorsza ta gra, chociaż T5 bardzo mi się podoba :D
"Pure Morning" PLACEBO
Cloud'er

Post autor: Cloud'er »

Taaaaa... Tekken to kolejna świetna gierka, która zabrała mi kilka godzin z życiorysu. Aż się łezka w oku kręci. :cry:
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Grałem jedynie w Tekkena 3 (i oczywiście oddałem na niego głos, bo jakby inaczej :D ) Moją ulubioną postacią jest Ogre (może dlatego, że jedynie nim udawało mi się wygrywać dziesiątki walk na survivalu :wink: )
"We carry death out of the village!"
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

No, Ogre jest świetny... Ja uderzałam tylkojednym atakiem - jakoś tym jego wężem chyba zamiest ręki, czyli ciągle trójkącik :D Eddy jest dobry,a le j najbardziej lubię cyborga - Bryana ^^ On to jak kopnie to ludu!! Chyba najlepzy gościu...
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Nie ma postaci słabych i mocnych. Każdy jest dobry o ile umie się nim grać. Ale największe wyzwanie to grać mukojinem\combotem, aby nim dobrze grać trzeba mieć opanowane wszystkie postacie.
Ja o świcie chce budzić się z ułożonym życiem to wiem, porządkiem w głowie wzrokiem z pod pewnych powiek
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

ariel pisze:mukojinem\combotem
Nieźle wygląda combot tańczący capoeirę ^^ BTW - najłatwiej jest chyba z początku opanować sterowanie Eddie'm i Christie - u mnie to były postacie nie tyle ulubione, co przydatne w cięższych starciach. Podcinka nogami to jeden z moich ulubionych ciosów..Ale ulubiony (sama nie wiem czemu) był Violet- pedziowaty strój, ale kierowało mi się nim bardzo przyjemnie. Xiaoyu strasznie mnie zawiodła końcowym filmikiem w T4 - dlatego nie mogłam się do niej przekonać..
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

ja jak już pisałem wcześniej nie miałem okazji widzieć endingów z tekkena 4. Widziałem tylko Kinga -

Kod: Zaznacz cały

jak idzie dobić marduka ale widzi tam zdjęcie jego rodziny i zmienia zdanie i oszczędza go.
Swoją drogą ciekawe czyj ending z T5 jest bliższy prawdy Marduka czy Kinga. Tzn kto naprawde wygrał ten pojedynek. jak king to nie moge sie doczekać TTT2 (o ile bedzie) :] mogą wejśc ciekawe rzuty tagowe:]
W sumie bardziej bym wolał aby najpierw (o ile wogóle:]) wyszedł Tekken Tag Tournament 2 niż tekken 6 (który wyjdzie na pewno bo już jest swego rodzaju trailer z Jinem w roli głównej). Tylko obojętnie co by nie wyszło jako pierwsze to raczej zobaczymy to dopiero na PS3 :/
Z jednej strony to może i lepiej grafika napewno bedzie idealna skoro jeszcze z PS2 dało się wyciągnąć wystarczają moc aby pociągnęła wspaniałą grafikęTekken 5. Ale z 2 strony to gorzej.... bo na PS3 trzeba jeszcze poczekać to raz jak wyskoczą z polską ceną to wiele osób się przeżegna to dwa.
I nie mówcie mi że za bodaj 600$ bedzie można kupić maszynkę z blu-ray i wszystkimi innymi formatami cd-dvd i padami na bluetooth etc. etc :/
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

I nie mówcie mi że za bodaj 600$ bedzie można kupić maszynkę z blu-ray i wszystkimi innymi formatami cd-dvd i padami na bluetooth etc. etc n
Nawet jeśli- to ile zapłacimy za gry?

ariel pisze:ja jak już pisałem wcześniej nie miałem okazji widzieć endingów z tekkena 4. Widziałem tylko Kinga -
Te endingi w ogóle nie przedstawiają większego sensu - ale w Tekkenie nikt się nie doszukuje raczej porywającej fabuły.. Kuma rządzi - jego zakończenie przynajmniej mnie rozbawiło (choć i tutaj humor nie jest najwyższych lotów ;) )
Awatar użytkownika
ariel
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Ivy pisze:Tekkenie nikt się nie doszukuje raczej porywającej fabuły
No wiesz wg. mnie nie które wątki z fabuły tekkena zalatują mi telenowelą brazylijzko-jakąś tam:]
Ivy pisze:Nawet jeśli- to ile zapłacimy za gry?
No... oryginalne na pewno będą droższe.... o kopiach bezpieczeństwa ;) nie wspominając :/

Ivy pisze:choć i tutaj humor nie jest najwyższych lotów
Czepiasz się szczegółów.... nie które endingi na prawde są śmieszne (przynajmniej dla mnie i mojego brata :]) np. w T5: Asuka, Kuma, Panda, Roger Jr. ( a zwłaszcza Lee na endingach misiów:])
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Tiaaa... Endingi sa niezłe :D Ale aż nie chcę myśleć co oni nie zrobią w PS3... Niby fajnie, bo tyle bajerów i w ogóle... Ale płyty takiej wielkości to ludzie... Jakie długie te gry będą??? A ile będą oryginałki kosztować?? Aż chce mi się płakać... :(
"Pure Morning" PLACEBO
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

ariel pisze:nie które endingi na prawde są śmieszne
Mnie dobił ending Jina w T5 jak wpada w biust Asuki,jest chwila bezruchu... i tak charakterystycznie spada kamyczek :D.
Awatar użytkownika
Kermi
Cactuar
Cactuar

Przy tym okropnie się uśmiałam wiesz N_PS2?? Niektóre są naprawdę świetne i śmieszne... Fajnie są zrobione... (trzy kropki N_PS2 :P)
"Pure Morning" PLACEBO
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne gatunki gier”