Nam też - jak pakujemy statsy i lv w FFGarnet pisze:innym sie naparwde nudzi :]

Moderator: Moderatorzy
No to w MGS2 dużo sobie Snejkiem pograłes - tankowiecW ogóle wolę Solida niż Big Bossa. ^^
ale przynajmniej jest :]The Sorrow pisze:No to w MGS2 dużo sobie Snejkiem pograłes - tankowiec
nie ejst bezdyskusyjna bo ja wole 2 :]The Sorrow pisze:Wyższość 3 nad 2 jest ogromna i bezdyskusyjna. A bossowie są tego najleprzym przykładem.
czasem sie zastanawiam jak to jest ze ludzie klasyfikuja innych do 'pedalow' i jakie maja do tego prawo zeby tak o innych mowic ...dobra,dobra to jest gra wiec nie schodze za daleko w poglady filozoficzne ;]The Sorrow pisze:A Raiden-pedałek to szczyt wszystkiego.
W misji Raidena pojawiał się za to często- gęsto, co pozwala nam poznać go z innej perspektywy- dla mnie bomba.The Sorrow pisze:No to w MGS2 dużo sobie Snejkiem pograłes - tankowiec
Huh, mi tam bardziej podpasili ci z "dwójki"- głównie za sprawą Harrier'a (mój ulubiony samolot szturmowy- jak go zobaczyłem w grze to myślałem że się posikam z radości :]). Ocelot, Fear i Pain to po prostu bossowie, do których wystarczy strzelać w odpowiednim momencie :]. The End bardziej mnie denerwował niż bawił.The Sorrow pisze: A bossowie są tego najleprzym przykładem.
cytat nr1. Gustów jest tyle ilu ludzi na świecieThe Sorrow pisze:Wyższość 3 nad 2 jest ogromna i bezdyskusyjna.
Uważam, że niektórzy nazywają innych pedałami gdy zazdroszczą im urody :]. Jeśli chodzi o zdolności akrobatyczne, Snake nie dorasta Raidenowi do stóp (jak on wspaniale chwyta się barierki! :])The Sorrow pisze:A Raiden-pedałek to szczyt wszystkiego.
Jeśli chodzi o Raidena - np. pan Kojima. Obczaj trailer z MGS4 i akcje z Ivanem, a będziesz pewna co sądzi o Raidenie HideoGarnet pisze:jakie maja do tego prawo zeby tak o innych mowic
zauwazmy tez ze ivan nie rowna sie raiden :]The Sorrow pisze:Zauważ jednak, że Snejka, chyba że przebranego za Ivana, nikt, a tym bardziej prezydent USA, nie łapie za wiadome miejsce aby sprawdzic jego płeć
wow,nie wiedzialamWhite SeeD pisze:Wiecie, że postać Snake'a była wzorowana na postaci Snake'a Plisskena z filmu "Ucieczka z Nowego Jorku"? Oto dowód:
widzialam...w takim razie zastanawia czemu obsadzil go w main role...ale to tworca gry wiec sobie niech robi co chce ze swoimi postaciami..zreszta do tego potzrebowalabym niezbity dowod w postaci jakiego wywiadu gdzie by powiedzial pedal o raidenie :] ...a reszte dopowiedzial Gokulo :]Matomania pisze:Jeśli chodzi o Raidena - np. pan Kojima. Obczaj trailer z MGS4 i akcje z Ivanem, a będziesz pewna co sądzi o Raidenie Hideo
A ja wiedziałem - kiedyś oglądałem nawet ten film. Z tego co pamiętam był całkiem-całkiem. A w którym roku on został wyprodukowany? Hideo się naoglądał, czy twórcy filmu się nagraliWhite SeeD pisze:Wiecie, że postać Snake'a była wzorowana na postaci Snake'a Plisskena z filmu "Ucieczka z Nowego Jorku"