Manga & Anime
Moderator: Moderatorzy
Manga & Anime
W tym temacie jak sama nazwa wskazuje będzie mowa tylko i wyłącznie o mangach i anime.
Jakie wam najbardziej przypadło do gusstu? Bo jak dla mnie to Naruto rządzi niepodzielnie :D
Jakie wam najbardziej przypadło do gusstu? Bo jak dla mnie to Naruto rządzi niepodzielnie :D
Ostatnio zmieniony ndz 08 lis, 2009 01:45 przez Izrail, łącznie zmieniany 1 raz.
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
Run and run and cling to life...
Run and run and cling to life...
Brolly jest spoko
KAKAROTTOOOOOO!!!!!!!!!!! jak to on mowi
ale szkoda ze tylko pierwszy film z Brollym jest dobry
dobre anime to napewno Drogon Ball, Dragon Ball Z, Ghost in the Shell stand alone Complex, Hellsing, GiGi(nie wiem czy to taki tytul byl)
ten maluch wymiata, Record of Lodos War tez dobre ale niestety ogladalem tylko kilka odcinkow no i jeszcze pare innych ale teraz nie moge sobie przypomniec
[ Dodano: Pon 30 Sie, 2004 ]
przypomnialem sobie jeszcze jedno fajne Anime - Slayers

dobre anime to napewno Drogon Ball, Dragon Ball Z, Ghost in the Shell stand alone Complex, Hellsing, GiGi(nie wiem czy to taki tytul byl)

[ Dodano: Pon 30 Sie, 2004 ]
przypomnialem sobie jeszcze jedno fajne Anime - Slayers
Hmm obecnie 3raz oglądam NGE +End+Death&Rebirth.Oprócz tego jestem w trakcie czytania latających flaków czyli Gunnm :D (Co oczywiście polecam).Hmm a z tych szerzej pokazywanych w Polsce to polecam anime Cowboy Bepop +mangę o tym samym tytule(klimat może nieten ale też fajne;)) i no jakby niepatrzeć Escaflowne był jeszcze znośny.
Teraz kwestia DB.Walka z Freezerem trwała max 15odc a nie 30 ;p nad którą zdecydowanie góruje chociażby walka Unita 01 podczas 1 odc. gy wpada w berserk.Tak wogóle to kreska w DB jakaś taka bleee i wogóle.
Teraz kwestia DB.Walka z Freezerem trwała max 15odc a nie 30 ;p nad którą zdecydowanie góruje chociażby walka Unita 01 podczas 1 odc. gy wpada w berserk.Tak wogóle to kreska w DB jakaś taka bleee i wogóle.
mi najbardziej się podobało jak komórczak zjadał cyborgów c-16 i c-17 chyba....wlaka z Freeza na Nameck to zdecydowanie najlepsza walka w DBZ poprostu miodzio
Ale ta choroba serca songa to jakieś dziwne było....
Frezer był nawet dobry... właściwie to była pierwsza walka więc jakby najlepsze wrażenie

te cyborgi i jakiś Hercules to nudne było i GT takie nudnawe, żadnych konkretów...
no chyba ten był fajny co wnikał w ciała....
glamorous vamp