Bohaterka z duzymi oczami i w tandetnym stroju walczy w słusznej sprawie, wspomagana przez maskotkę podobną do Pokemona.. Do tego przemiany i transformacje ,nie słuzące do niczego... Zrezygnuj i poszukaj czegoś ciekawszego..Rozwin mysl, bo to 1,3 GB.. a jak sie ma 10Gb/month to khem.. mini rec plz
Manga & Anime
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
Wedding Peach? O_o' Tak mi się skojarzyło. Przemiana w panne młoda tylko po to, aby nastraszyć wroga i zmienić się w pseudo sailorkę. Do dziś nie rozumiem po co się zmieniały w panny młode -_-'Ivy pisze:Bohaterka z duzymi oczami i w tandetnym stroju walczy w słusznej sprawie, wspomagana przez maskotkę podobną do Pokemona.. Do tego przemiany i transformacje ,nie słuzące do niczego... Zrezygnuj i poszukaj czegoś ciekawszego..
Hmhm.. najprawdopodobniej Funimation wykupilo licencje na Samurai 7 i Basiliska, A-Kreze juz dropnelo projekty
Jeszcze sie okaze ze pozostanie liczyc na wersje h-sub po hiszpansku przez Sol'a albo w przypadku Samurai 7 na A-People albo Goblinow (nie pamietam kto to u nas robi). W kazdym razie, niedore to info bo Funimation ma szerokie macki i moze zaczac siegac po insze chwytliwe serie..

~~~<< piesek preriowy >>~~~
Dzisiaj w końcu przeczytałem 5 tom "Island" i z każdym tomem akcja jest coraz ciekawsza i coraz bardziej zagmatwana. Bohaterowie, którzy wydają się dobrzi często skrywają mroczne sekrety
Gorąco polecam. A tak lekko OT, to Kasen uczy nas nowych znaczeń wyrazów. Od tej pory osoba, która chce zmienić płeć, to nie tranwestyta a gej bądź homo
Czasami jednak Kasen się zbłaźni ^^

Naruto 139 to pierwszy naprawde bardzop fajny odcinek "zapchajdziury". tylko rysownika kiepskiego dali -_-". Ale przynajmniej się baaaaaardzo ciekawie zrobiło i szkoda że znowu trzeba będzie czekać tydzień na następny...
I ten tytuł: "Fear! Orochimaru's Castle!"

I ten tytuł: "Fear! Orochimaru's Castle!"

Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
Run and run and cling to life...
Run and run and cling to life...
Obejrzałam ten "durny serial" (Ivy mnie wyprzedziła i dała do zrozumienia że to "Shamanic Princess"
). Uratowały go (choć niezupełnie) ostatnie dwa odcinki, które były chociaż TROCHĘ interesujące, a to za sprawą jednego bohatera... Miał długie białe włosy,przypominał Vincenta(miał zmechanizowaną rękę)i nie był taki przygłupawy jak reszta
Przekonujące argumenty...

Mianowicie w niesławnym piśmie Anime+?Ashramus pisze:ktos mial Priesta u nas wydawac