Manga & Anime
Moderator: Moderatorzy
-
Erelen_Galakar
Mnie też, ale znajomi, którym Hellsinga pożyczałam, narzekali właśnie na te dwa poprzednie..Erelen_Galakar pisze:Mi się jak do tej pory wszystkie tomy Hellsinga spodobały
Ja Hellsinga "kocham" niezmiennie- odkąd obejrzałam 1 odcinek serialu, to chyba do tej pory mój numer jeden wśród seriali i mang.. zaraz obok Bebopa
Ostatnio oglądałam taki durny serial.....a właściwie pierwszy odcinek w którym bohaterka "wielkie"(bo nie wiem jak to ująć
blond loki i różowy obcisły strój, a jak są przemiany - właściwie nie wiem po co - gnie się 200km/h na tle księżyca(czarodziejka się znalazła). I jeszcze ma małe zwierzątko, czy coś takiego (ja bym go przerobiła na portfel), które prawi złośliwe i "dowcipne" uwagi. Ohyda. Wszystko podane jak zwykle w różu. Okropieństwo, okropieństwo, okropieństwo, że nie wyjawię tytułu.
Obejrzę to tylko dlatego żeby porównywać tę szmirę do innych seriali, jak mi się nie spodobają, to pomaga.
Chrno Crusade czy Record of Lodoss War to zdecydowanie moje klimaty.....
Obejrzę to tylko dlatego żeby porównywać tę szmirę do innych seriali, jak mi się nie spodobają, to pomaga.
Chrno Crusade czy Record of Lodoss War to zdecydowanie moje klimaty.....
- Go Go Yubari
- Ifrit

Hm, sama nie wiem (to było daaawno temu); chyba po prostu fabuła nie chwyciła. No i zdawało mi się, że mam w rękach taką masówkę, co to niczym szczególnym się nie wyróżnia... coś a'la film akcji na Polsacie w piątkowy wieczór... więc po co tracić czas?
Plus tytułowa bohaterka nie przypadła mi do gustu... ale już np. grafikę wspominam miło.
Ogólnie to nie czuję się na siłach, by dać dobrą (anty-?)rekomendację, lepiej poszukaj jakichś opinii w necie.
Ogólnie to nie czuję się na siłach, by dać dobrą (anty-?)rekomendację, lepiej poszukaj jakichś opinii w necie.
- The Sorrow
- Kupo!

teraz będe tu częstym gosciem. Dzieki mojemu kumplowi ma 40 giga anime.
Na pierwszy ogień:
Full Metal Panic - całkiem fajne lekkie, łatwe i dośc śmieszne, ale... No właśnie ale moim zdaniem marne zakończenie. 24 odcinki fajnie się ogląda i tyle. Tylko tyle.
Na pierwszy ogień:
Full Metal Panic - całkiem fajne lekkie, łatwe i dośc śmieszne, ale... No właśnie ale moim zdaniem marne zakończenie. 24 odcinki fajnie się ogląda i tyle. Tylko tyle.
...Battle brings death, death brings the sorrow.
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....
The living... May not hear them... ther voices... Fall upon daef ears.
But make no mistake... Dead are not silent.....