Tylko jak teraz nad tym mysle to smiac mi sie chce

Ale Dzidzi Latrotola czy jakos tak (ten od bialych majteczek) kroloje jak o stare japonskie bajki chodzi!

Moderator: Moderatorzy
Moja też razem z Generałem Daimosem i Yattamanem. Kurcze na Polonii 1 leciała też taka jedna bajka z takim gostkiem z jojem co sie gryzł z Pięknym szatanem czy jakoś tak ale nie moge sobie tytułu ptzypomnieć...Moja ulubiona bajka z dzieciecych lat
Również jakiś czas temu myślałam o tym anime, ale też nie mogłam za Chiny przypomnieć sobie tytułu. Ten chłopak w sumie miał to jojo podobne do broni w Yattaman, a z Szatanem gryźli się o dziewczynę(a jakże by inaczejKurcze na Polonii 1 leciała też taka jedna bajka z takim gostkiem z jojem co sie gryzł z Pięknym szatanem czy jakoś tak ale nie moge sobie tytułu ptzypomnieć...
no sally czaordziejka moze by potrafilazdolność zatrzymywania czasu?
istnieje i ma sie dobrzeTo Polonia 1 jeszcze istnieje. Ja już dawno myślałem że jest w grobie
lol? to przez cyfre, czy przez kablówkę? Ja pamiętam że na Polonii1 był kiedyś fajny program o grach, pamiętam jak Lare Croft pokazywali ...istnieje i ma sie dobrzeorpocz anime,dalej wiedzie prym tv shop a na wieczor daja stare czarno biale,najczesciej wlaskie filmy ostatnio widzialam to leciala tam ksiega dzungli
ja mam kablowke ale i tak nei mam tego programu na sowim tv :D na tv starych jest zaprogramowany ten program-mi osobiscie nie jest az tak potzrebnylol? to przez cyfre, czy przez kablówkę?