T____T
Usuń, dziecko drogie, tego swojego posta, zanim ja to zrobię. >.<
*loads a riffle*
Moderator: Moderatorzy
Tzn. do cospleyowców? Powiedz to jejIzzy pisze:Do wszystkich ktorym takie glupie pomysla wpadaja do lba
O_O ........ Nie no....... sorry IzzY, masz w 100% rację.... O_O The horror.......Cierń pisze:Oł maj God O_o'
Z jednej strony powala, ze ludzie nie widza jak tragicznie wygladają, z drugiej tylko pozazdrościć odwagi, bo ludzie robią to dla siebie, dla dobrej zabawy etc. Są lepsze i gorsze cosplaye, my się nabijamy, wysmiewamy, ale grunt, że tej osobie było z tym dobrze. Grisznak też się przebrał za Zidane'a mimo, ze musiał widzieć jak lustro popekało, gdy się przeglądał...IzzY pisze:Do wszystkich ktorym takie glupie pomysla wpadaja do lba:
Ludzie wy myslicie ze dobrze wyglądacie w tych ciuszkach??? Zamiast sie przebierac zrobcie cos z glowa !!!
Ja bym się bała z nimi gadać... ><'Cierń pisze:Oł maj God O_o'
Wcześniej nie miałam pewności, ale Faris potwierdziłą moje skromne przypuszczenia- to nawet nie jest jej twarz, ale kawałek fotki Ayumi HamasakiGveir pisze:Czy ja wiem? Jeśli coś się odcina, to dłoń raczej... Ale jak mogłaś...Takim rozczarowaniem mnie dobić...
Idę płakać w kącie...
Khem... no fakt... Wiem że dużo, bo mam ich... kilkaset?Ivy pisze:Wcześniej nie miałam pewności, ale Faris potwierdziłą moje skromne przypuszczenia- to nawet nie jest jej twarz, ale kawałek fotki Ayumi HamasakiTak więc na pocieszenie dodam- zdjęć Ayumi jest w necie baardzo dużo