Manga & Anime

Wszystko co kojarzymy z kulturą: sztuka, język, subkultury & more

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Czy ktoś widział może FF:Legend of the Crystals ( na podstawie V) Podobno jest beznadziejne jak czytałam, ale i tak bym chciała zobaczyć.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Dzisiaj właśnie przeczytałem kolejną mangę, którą mam zamiar tutaj polecić. Jest to kolejne dziecko Clampa, a tytuł to Miyuki-chan in Wonderland. Już dawno nie czytałem tak dobrej i zwariowanej komedii :) W dodatku ta obsesja na punkcie ubrania (a raczej jego braku) wszystkich bohaterek u Miyuki (co na którą nie trafiła to od razu ją roazbierała :D). A nawet jest odcinek nabijający się z X-1999 :D
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Erelen_Galakar pisze:a tytuł to Miyuki-chan in Wonderland
Leciwy tytuł. ;)
Erelen_Galakar pisze:co na którą nie trafiła to od razu ją roazbierała
Nie dziwne, że tak Cię to wciągnęło ;) Choć manga ciekawa, nie zaprzeczę.
Dyzio

Post autor: Dyzio »

e mam pytanie nietypowe ale może ktoś mi odpowie, chodzi o Love Hina w końcu której dziewczynie z pensjonatu Keitaro jak był dzieciakiem coś obiecał to była Naru czy jakaś tam inna bo nie wiem ( przegapiłem -_- i sie nie dowiedziałem )
Erelen_Galakar

W tomie 6 i 7 masz na to odpowiedź ^^
Awatar użytkownika
Kairi-chan
Cactuar
Cactuar

Post autor: Kairi-chan »

z anime (o ile uważnie oglądałam) wynikało iż nie była to żadna z nich
Dyzio

Erelen_Galakar pisze:W tomie 6 i 7 masz na to odpowiedź ^^
a skąd mam to wziąść ^^ wiesz jak znasz odpowiedź to mi powiedz a nie radź co mam skombinować żeby sie dowiedzieć :P
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Erelen_Galakar napisał/a:
W tomie 6 i 7 masz na to odpowiedź ^^

a skąd mam to wziąść ^^ wiesz jak znasz odpowiedź to mi powiedz a nie radź co mam skombinować żeby sie dowiedzieć
Erm kupic tomiki? -_- A poza tym idźcie z tym na PW, albo pamiętajcie o spoilerach. O.

Wyszedł już 2gi tom "Wish'a" CLAMPa ^^

Poza tym niebawem wyjdzie "KKJ" #5 ^^ yadda yadda yadda : D
Erelen_Galakar

KKJ 5 już wyszedł :) Co do Love Hina to możesz to zamówić na tej stronie http://jpf.com.pl Yubari nie czepiaj się, to jest rozmowa, na temat :P Dzięki za wiadomość, że już Wish wyszedł trzeba zamówić :) Co do Love Hiny, to w tomie 6 i 7 więcej się skomplikowało niż wyjaśniło, ale i tak już wiem kim była ta dziewczynka ^^
Dyzio

wszystko pięknie i ładnie ale ja dalej nie znam odpowiedzi...... Czy znajdzie sie ktoś kto sie nademną ulituje i mi odpowie :p
Erelen_Galakar

O które ci pytanie chodzi? Kim jest ta dziewczyna ze snów? Nie powiem ;) Trzeba się samemu doczytać i zasponsorować nasz ryneczek m&a.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Dyzio pisze:Czy znajdzie sie ktoś kto sie nademną ulituje i mi odpowie
Żal mi kasy na Love Hinę. Więc nie czytuję, czyli odpowiedzi nie znam.

O matulu Hack lada chwila *___* I'm lovin it. OMG. Ajm soł hepi tralalala. ;)

A KKJ 5 nie ma ani na stronie Egmontu ani jpf'u więc wnioskuję, ze nie wydali. A do "Komikslandii" nie chce mi się jechać i nie mam kiedy. : /
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Uuuu, Go-Go, lubisz 'Hack'.....? :shock:
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Lucrecia pisze:Uuuu, Go-Go, lubisz 'Hack'.....? :shock:
Szczerze? Nie oglądałam, ale na mangę czekam z niecierpliwością. Już wiem, ze lubię ;) Mam co do tego 6ty zmysł ^^. Zawsze wiem (z recenzji czy screenów) czy coś mi przypadnie do gustu czy nie. Zawsze się moja intuicja sprawdza. Poza tym kiedyś czytałam jakąś skanlację 1wszego tomu ;)

Mogliby wydać Ayashi no Ceres lub Zettai Kareshi Yuu Watase. Są to ciekawsze tytuły niż Fushigi Yuugi :/ I One Piece bym chciała... O.
Erelen_Galakar

Yubari jak niewydali to co ja mam w domu :> KKJ tom 5 :) Świeży nabytek sprzed dwóch dni :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura”