Manga & Anime
Moderator: Moderatorzy
Dzisiaj właśnie przeczytałem kolejną mangę, którą mam zamiar tutaj polecić. Jest to kolejne dziecko Clampa, a tytuł to Miyuki-chan in Wonderland. Już dawno nie czytałem tak dobrej i zwariowanej komedii
W dodatku ta obsesja na punkcie ubrania (a raczej jego braku) wszystkich bohaterek u Miyuki (co na którą nie trafiła to od razu ją roazbierała :D). A nawet jest odcinek nabijający się z X-1999 :D

- Go Go Yubari
- Ifrit
- Kairi-chan
- Cactuar
- Go Go Yubari
- Ifrit
Erm kupic tomiki? -_- A poza tym idźcie z tym na PW, albo pamiętajcie o spoilerach. O.Erelen_Galakar napisał/a:
W tomie 6 i 7 masz na to odpowiedź ^^
a skąd mam to wziąść ^^ wiesz jak znasz odpowiedź to mi powiedz a nie radź co mam skombinować żeby sie dowiedzieć
Wyszedł już 2gi tom "Wish'a" CLAMPa ^^
Poza tym niebawem wyjdzie "KKJ" #5 ^^ yadda yadda yadda : D
KKJ 5 już wyszedł
Co do Love Hina to możesz to zamówić na tej stronie http://jpf.com.pl Yubari nie czepiaj się, to jest rozmowa, na temat
Dzięki za wiadomość, że już Wish wyszedł trzeba zamówić
Co do Love Hiny, to w tomie 6 i 7 więcej się skomplikowało niż wyjaśniło, ale i tak już wiem kim była ta dziewczynka ^^

- Go Go Yubari
- Ifrit
Żal mi kasy na Love Hinę. Więc nie czytuję, czyli odpowiedzi nie znam.Dyzio pisze:Czy znajdzie sie ktoś kto sie nademną ulituje i mi odpowie
O matulu Hack lada chwila *___* I'm lovin it. OMG. Ajm soł hepi tralalala.

A KKJ 5 nie ma ani na stronie Egmontu ani jpf'u więc wnioskuję, ze nie wydali. A do "Komikslandii" nie chce mi się jechać i nie mam kiedy. : /
- Go Go Yubari
- Ifrit
Szczerze? Nie oglądałam, ale na mangę czekam z niecierpliwością. Już wiem, ze lubięLucrecia pisze:Uuuu, Go-Go, lubisz 'Hack'.....?![]()

Mogliby wydać Ayashi no Ceres lub Zettai Kareshi Yuu Watase. Są to ciekawsze tytuły niż Fushigi Yuugi