Jakie wam najbardziej przypadło do gusstu?
heh pamieta sie czasy polonii1 :D yattaman,gigi,sally,zorro itd...ale przede wszysktim moj kochany Daimos :D <wredt takie anime to sie podobaly;] i jak sie okazalo pol polski sie na tym wychowalo :D>
pozniej byly sailorki..i tu wlasciwie skonczylo sie moje ogladanie..pozniej jeszcze ogladalam rycerzy zodiakow na tvn7 jak akurat trafilam na to w tv...
mange raczej nigdy nie czytalam...raczej obrazki ogladalam

teraz obecnie na vivie tam puszcaja ale deutsch..nei cierpie tego jezyka;/ -dobrze ze moja przygoda w szkoel sie z nim skoncyzla..choc w zyciu penwo nie ;/ anyway..patrzylam tam na angel santuary i niekiedy na hellsinga
..wlasnie sngel sanctuary na chwile obecna te anime lubie najbardziej (rosiel rox :D) mam pare man tego..bo aniem i tak wyszlo chyba tylko 5 czy jakos tak odcinkow...
jelsi ktos mialby adres do stornki gdzie mozna sciagnac Angel Sanctuary,Vampire Princess Miyu czy tez Vampire Hunter (w ktorym maczal palce sam Amano;]) czy tez nawet Helsinga,bylabym widzeczna-ale to jakby co to na pw;] ..narazie p2p mi zostaja ale i tka mam tam nawalone...
GiGi(nie wiem czy to taki tytul byl) ten maluch wymiata
heh od Sephirii dowiedzialam sie ze rywalizowal z psem o Anne :D -ja nie mam takiej dobrej pamieci

ale jeszcze jak krecilam tv to lecilao to :D