To ty juz masz 3 Torensole? Jak tak to ci zazdroszcze!
[ Dodano: Wto 03 Kwi, 2007 12:57 ]
yaqub,
Ja narazie nabijam sobie Chainy w Great Crystal gdzie idzie sie do Omegi Mk.XII, narazie mam 613

Moderator: Moderatorzy
sproboj walczyc z nim jedna postacia. wylacz gambit. postaraj sie zbic mu hp do bardzo niskiego poziomu - najlepiej zeby mial jakies 100hp. wtedy poach i powinno wypasc. oczywiscie nie za kazdym razem wychodzi, ale wydaje mi sie, ze szansa jest wieksza.Nie wiem czy trzeba mieć coś szególnego założone. Może wiecie ?
Nie trzeba nic mieć założone. Monograph'y kupione i dużo szczęścia. Też się z tym trochę męczyłem.
o wiele latwiej dostac Scarletite dzieki lowieniu ryb na ostatnim levelu,50% szansy po wykonaniu perfectayaqub pisze:Thidus, nie mam 3, mam materiał na 3 z wyjątkiem 5 sztuk Scarletite, którego nie moge "dropnąć" od Emeralditan. Nie wiem czy trzeba mieć coś szególnego założone. Może wiecie ?
musisz najpiew wyjsc z Salikawood.wyjscie najbardziej na zachod,wtedy dotrzesz do Necrohol of Nabudis.tam jest pokoj z 16 skrzyniami,w 1 jest ZSolsen pisze:gdzie dokładnie po walce z bomber kingiem jest ZODIAC SPEAR???
Musisz iść z lasu do Ozmone Plains. przy Save Crystalu leży żołnież. Daj mu potiona, a dostaniesz Chocobo. Jedź do następnej lokacji i zaraz na lewo powinieneś zauważyć na ziemi ślady Chocobo, które prowadzą do ukrytej ścieżki. Pojedź tam, a dostaniesz się do Henne Mines.r0bert002 pisze:witam mam problem mam pytanie po bobycie w JAHRA idzie sie na takie drzewo do ziomkow FRAN,a potem niewiem co mam robic??Z tego co zrozumialem to mam doisc do mines czy cos takiego, wiec ide do Ozmone plain ale wedlug mnie tam nic niema jest tam tylko jakies wejscie gdzie gzie sa ciezkie stwory i pozniej jest boss ale zabiera mi jedym uderzenie ponad 1000 zycia.Pszepraszam za takie tlumaczenie bo dyktuje z pamieci
Normalnie jak inne czary, wybierasz tylko przy pomocy L1 i R1 na kogo ma być rzucony czar.pyza69 pisze:mam pytanie:
jak uzyc reversa na ludzika czy na wroga?
Znajdziesz go tam gdzie są Adamantitus,a dokładnie w środku tej lokacji(tj.pomiędzy mostami).Wygląda identycznie jak te "wielkie żółwie",tylko będzie miał założony protect.Thidus pisze:Zeby zdobyć Scarletite moge iść do Nebreus Dreadlands i ubijać Emeralditan czekając aż mu wyskoczy....
Chodzi mi o drugi sposób :Steal from Rare Game:Aspidochelon w Cerobi Steppe.
W jakiej części mapy znajduje sie ten Aspidochelon?