pewnie bym go killim szybciej ale musiałem poeksperymentować z magią

Moderator: Moderatorzy
to cos wielkiego to jest wlasnie Omega tylko jeszcze nie aktywowana.musisz zaakceptowac Yiazmata zebys mogl walczyc z OmegaThidus pisze:ja mczoraj walczyłem z Zodiakem![]()
U mnie Vaan ma 99 lv a reszta po 82lv.
[ Dodano: Czw 29 Mar, 2007 10:54 ]
Jeszcze raz pytam co trzeba zrobić w The Great Crystal bo chce dojść do Omega Mk.XII tylko że gdy dochodze do XXV teleportu "coś wielkiego i niebieskiego" stoi na środku planszy i nic nie idzie zrobić... Co trzeba zrobić żeby dojść do XXVI a później do Omegi Mk.XII?? Czy trzeba w odpowiedniej kolejności otworzyć teleporty Taurus,Capricorn,Virgo,Libra? Bo juz nie wiem...
Z góry dzieki!
Tłukłeś Zodiarka Excaliburem? Ja, jak go atakowałem Excaliburem to go leczyłem, więc jak to zrobiłeś? (Zodiarka mam za sobą, ale pytam z ciekawości :D )yaqub pisze:moi mieli 80-81, bronie trzy osoby Save the Queen, i walcząca ekipa po jednym Excalibur, Ultima blade i Ragnarok
Hell WyrmThidus pisze:Jak wejde tam od wschodniej strony i zrobie kółko dookoła to Hell Wyrm pojawim się w Pilgrim's Door Czy gdzieś indziej? A czy przy wodospodach trzeba coś zrobić?
Dantro's Wife QuestSquall pisze:Gdzie można zdobyć Barheim Key i od kogo. Jestem w misji w Paramina Rift, a jest mi on bardzo potrzebny. Proszę o odopowiedź.
Chyba Ci się pomylił Zodiark z Yiazmatem.mati90 pisze:Tłukłeś Zodiarka Excaliburem? Ja, jak go atakowałem Excaliburem to go leczyłem, więc jak to zrobiłeś? (Zodiarka mam za sobą, ale pytam z ciekawości :D )
Tylko niektóre dają trofea. Gdy raz dostaniesz trofeum od określonego potworka to drugiej nagrody już nie będzie. Na gamefaqs są opisane Rare Game i które dają trofea a które nie.andchaos pisze:czy wszystkie potwory Rare Game po przyłączeniu do klubu w Phon Coast dadzą po pokonaniu jakiś Tropheum. pokonałem już wielokrotnie Evil Spirit - Rare Game w Giruvegan a za pokonanie nie otrzymuję żadne tropheum.
Trzeba spełnić jakiś warunek by je otrzymać ?
czy poprostu nie za wszystkie istoty Rare Game jest Tropheum?