Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
- Schrödinger
- Cactuar
- Kontakt:
Siema.
Dalej jestem przy medalionach potrzebnych do espera CHAOS
Zrobiłem przełaczniki w kanałach-ktoś wcześniej napisał że powinna pojawić sie scenka... mi sie nie pojawiłą...może żle je przeączyłem -zrobiłem tak:
Otworzyłem 10,zamknąłem 11 i 4,otworzyłem 11,zamknąłem 3 i otworzyłem 4. po tym pojawiło mi sie coś na środku łuku ale nie było żadnej scenki...? Napiszcie mi czy dobrze zrobiłem tą kombinacje.
Po drugie zrobiłem Hunta ORTHOS za którego dostałem część medalionu i zaniosłem go do domu Dalana- Nu'Mou mi mówi że chce jeszcze 2 części... Teoretycznie ostatnią część da mi FILO która jest niedaleko domu Dalana ale gdy do nie ide to moge sie dowiedzieć coś na temat medalionu i gdzie moge go szukać.
Więc poszłem na bazar i wypytuje się każdego kto na nim jest,później ide do magic shop i pytam sie tego klęczącego żołnierze ,wracam do FILO i powinna mi dać część medalionu... ALE nic sie nie dzieje a medalionu mi nie dale....
Napiszcie mi czy dobrze wykonałem kombinacje w kanałach i co z tą FILO?
Z góry dzieki!
Dalej jestem przy medalionach potrzebnych do espera CHAOS
Zrobiłem przełaczniki w kanałach-ktoś wcześniej napisał że powinna pojawić sie scenka... mi sie nie pojawiłą...może żle je przeączyłem -zrobiłem tak:
Otworzyłem 10,zamknąłem 11 i 4,otworzyłem 11,zamknąłem 3 i otworzyłem 4. po tym pojawiło mi sie coś na środku łuku ale nie było żadnej scenki...? Napiszcie mi czy dobrze zrobiłem tą kombinacje.
Po drugie zrobiłem Hunta ORTHOS za którego dostałem część medalionu i zaniosłem go do domu Dalana- Nu'Mou mi mówi że chce jeszcze 2 części... Teoretycznie ostatnią część da mi FILO która jest niedaleko domu Dalana ale gdy do nie ide to moge sie dowiedzieć coś na temat medalionu i gdzie moge go szukać.
Więc poszłem na bazar i wypytuje się każdego kto na nim jest,później ide do magic shop i pytam sie tego klęczącego żołnierze ,wracam do FILO i powinna mi dać część medalionu... ALE nic sie nie dzieje a medalionu mi nie dale....
Napiszcie mi czy dobrze wykonałem kombinacje w kanałach i co z tą FILO?
Z góry dzieki!
- Schrödinger
- Cactuar
- Kontakt:
Sceny nie ma. Jest tylko dźwięk jak spada kawałek medalionu.dante001 pisze:powinna pojawić sie scenka...
Ostatnio zmieniony śr 07 mar, 2007 15:44 przez Schrödinger, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jestem pączkiem"
J.F. Kennedy 1963 Berlin
J.F. Kennedy 1963 Berlin
-
- Kupo!
Mam kolejne pytanie z serii glupich :D
Jestem w Stillshrine of Miriam no i zaraz po walce z posagiem stoja jakies abyss dragony czy cos takiego no i wlasie one sprawiaj mi problem
jest na nich jakis sposob czy moze jakas taktyka. Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc :D
Jestem w Stillshrine of Miriam no i zaraz po walce z posagiem stoja jakies abyss dragony czy cos takiego no i wlasie one sprawiaj mi problem

hey Judas they will betray you
Thomases they will doubt you
Peters they will deny you
but I will never deny you
Thomases they will doubt you
Peters they will deny you
but I will never deny you
- Schrödinger
- Cactuar
- Kontakt:
Wszystkie Hunty znajdziesz na stronie www.gamefaqs.comlesino pisze:może macie opis huntów tych badziej skomplikowanych i gdzie szukac klucze z numerem 11