Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
-
Majestic
-
Riken
Lowtown znajduje sie w Rabanstre i są do niego trzy wejscie po wschodniej stronie miasta.hunkPL pisze:Witam !
Może mi ktos powiedziec gdzie znajduje sie Lowtown ??
[ Dodano: Czw 28 Gru, 2006 23:15 ]
Jako głównego bochatera wybierz Ashe i w accesory powinienes miec przedmiot Dawn shard(redukuje MP do 0)...załóż jej to i nacisnij nią piedestał.Majestic pisze:doszłem do tej światyni mam isc po jakis niby miecz ale jak tam uruchamiam przycisk wyskakujom mi 3 zombiaki a dzwi i winda nie działa co mam zrobic ??
Pozdro.
[ Dodano: Czw 28 Gru, 2006 23:18 ]
Tak,jest tam summon.Od razu Ci powiem że w świątyni znajdziesz 3 pomniki i każdy z nich skieruj w strone tego WIELKIEGO pomnika na srodku lokacji.Majestic pisze:aha dzienki a w tej świątyni będzie kolejny boss chodzi mi oto czy nowy summon ; ) ?? xD
Pozdro.
-
pertas
Witam wszystkich!Mam pewien problem na ostatnim pietrze w pharos...mianowicie z tymi kolorowymi teleportami:/najpierw wybieram czarny(good)potem ukryty zielony(good),potem czerwony(good),rozowy(good)czerwony(good),pozniej jeszcze raz rozowy i cofa mnie do meijsca z ostatnim czerwonym i dalej juz trace cierppliwosc bo 5 razy dzisaj probowalem
moze ktos z was pameita jakie kolory byly przedtem??czy moze jest jakas regula wedlugo ktorej trzeba ich uzwyac? plz help!! 
-
Riken
-
pertas
-
Marid
-
Qintaro
Tu trzeba pamiętać, że ten sigil musi mieć dokładnie taki sam kolor jak ołtarz umiejętności którą poświęciłeś troche wcześniej.Marid pisze:4 sygil of sacrafice (trzeci od lewej)
You are not dreaming. You ARE a dream...
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
-
dziki00
???
Witam! Kolejny problem... jest pewnie błachy bo nie widze zeby ktokolwiek sie na nim zaciął. Ja tez przechodzilem trudne momenty a to pewnie jest blachostka ktorej nie moge znalezc... Jestem w Feywood... Obszedłem całe... i mam wyjścia do Henne Mines(gdzie mnie rozkładają na łopatki jednym atakiem-czyli napewno nie tam mam iść), Paramina Rift(wcześniej już zwiedzone) i Golmore Jungle(skąd przyszedłem). Coś wyczytałem ze są w Feywood jakies wrota do Giruvegan(gdzie mam sie udac) ale niestety nie widze coś ich... Prosze o pomoc. Feywood składa sie z 3 czesci. Połnocna, wschodnia i zachodnia. Prosze mi przybliżyć gdzie sa te wrota i w której cześci danej częsci Feywood. Dzieki z góry! Pozdrawiam!
-
Marid
-
dziki00
To pewnie w Giruvegan, tam gdzie ze środka odchodzi magiczna ścieżka na bok.
Czy myślisz że ja miałem jakiś wielki lvl? Wszystko co wystarczy to dbać o haste, bravery i bubble... dalej lejesz i bawisz się curają po graviji.
Czy myślisz że ja miałem jakiś wielki lvl? Wszystko co wystarczy to dbać o haste, bravery i bubble... dalej lejesz i bawisz się curają po graviji.
You are not dreaming. You ARE a dream...
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion