Final Fantasy XII - POMOC

Szukasz pomocy przy FF XII? Właź tutaj.

Moderator: Moderatorzy

seraphit

Post autor: seraphit »

sa potrzebne do robienia róznych przedmiotów w tym najsilniejszych broni poprze sprzedanie odpowiedniej ich ilości
dante001

Post autor: dante001 »

Witam! mammały problem w FFXII :( Jestem w Ozome Plain i nie umie sie dostać do HENNE MINES :( :( :( Pisze mi: SO,WHERE IS THIS MJRN?
Prosze o szybka pomoc.
Z góry wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: Sob 23 Gru, 2006 13:02 ]
Witam,mam mały problen w FFXII....... :( Jestem w OZOME Plain i nie umie sie dostać do HENNE MINES...... :(
pisze mi SO,WHERE IS THIS MJRN?
Nie wiem co mam zrobić i prosze o szybką pomoc.
Z góry dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!
seraphit

jak wychodzisz z tego lasu do ozmoze plains tam siedzi zołniez i chce potiona daj mu go a on da ci choboca w następnej lokacji widac śledy kury idz w tamta stronę tam jest wejście do kopalni
Awatar użytkownika
IzzY
Cactuar
Cactuar

Post autor: IzzY »

Omg nie łaska skorzystać z wyszukiwania? Przyciski od poprzednich stron nie gryzą :)
You are not dreaming. You ARE a dream...
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Qintaro

Post autor: Qintaro »

witam mam problem z bossem mam juz 60h gry za soba i postacie gdzies na 50lv mam poleciec samolotem w terem walk {na filmiku takie tornado idze} walcze tam najpierw z takim rycerzem, potem z glownym bosem najpierw jest prosty potem mutuje ale nadal jest wmiare latwy potem 3raz mutuje i niemoge sobie z nim poradzic troche z nim powalcze i zawsze mnie rozwala jest jakis na niego sposob ??? moje gg 9276323 z gory dzieki
Majestic

Post autor: Majestic »

mam pytanie czy ktos juz przeszedł tego Finala i napisal choc 50 % solucji ; P ??
seraphit

co do ostatnieego bossa to zobacz wcześniej jest opisana walka z nim wystarczy popatrzec :P
ffgriever

FFXII - burze piaskowe

Post autor: ffgriever »

Czy ktoś z was jest w stanie mi wyjaśnić warunki, jakie trzeba spełnić, aby pojawiła się burza piaskowa (easter/westersand)? Od około 20 godzin nie natknąłem się na burzę piaskową (dobrze, że mam co robić... tego marka zdobędę przy pierwszej nadarzającej się okazji). Nie pamiętam już dokładnie nazw, ponieważ już od dawna w ffxii nie grałem, ale zdobyłem "Windvane" i pokonałem bossa czającego się w lokacji z potężną burzą (bodajże w eastersand, nazwy przeciwnika nie pamiętam).

Z giza plains i deszczem sprawa jest prosta - wystarczy trochę się pokręcić i wejść do giza plains ponownie (lub wyjść i wejść). Podobnie z burzą śnieżną... Burzy piaskowej jednak, jak nie było, tak nie ma. Czy w czasie wykonywania jakiegoś konkretnego questa (w zasadzie wykonuję w tej chwili tylko głównego - powinienem w tej chwili udawać się poprzez nalbina fortress, mosphoran highwaste i salikawood do... hmmm, nie pamiętam już gdzie. Ale to bez znaczenia, gdy tylko włączę ffxii będę wiedział gdzie ;) ) burza się nie pojawia? Jeśli tak, to do którego momentu należy kontynuować fabułę, ab sandstorm znów się pojawił?
Riken

Post autor: Riken »

troche nie bardzo rozumiem...po co Ci burza piaskowa :shock:
ffgriever

Post autor: ffgriever »

Jeden (a może więcej, nie mam pojęcia) z marków jest możliwy do wykonania tylko w trakcie trwania burzy piaskowej.

Ponoć nie zależy w żaden sposób od czasu, a jej występowanie jest czysto losowe (należy więc wchodzić i wychodzić z lokacji aż się pojawi - problem w tym, że ostatnio wchodziłem tak i wychodziłem około godziny... i nic).
Majestic

mam pytanko jeśli zabiłem już tego bossa Tiamat czy jak mu tam w tej kopalnij co mam zrobic dalej ??
Riken

Jeżeli to było w Henne mines i uratowałeś tam Mjrn to szczerze mówiąc nie pamietam...ale chyba masz iść do Galmoir junge i z niego do lokacji tych laseczek :grin: A jak nie to daj w menu opcje World map i poszukaj po mapie świecącego punktu lub lokacji.
Pozdro.
Majestic

zrobiłem juz tak poszłem do Galmoir junge przeszłem przez zablokowane przejśćia pokonałem zielonego smoka i wyszem na nowa kraine xD co mam dalej zrobić ??
Riken

No to teraz wyszedłes prawdopodobnie na Paramina Rift(zima)no to masz iśc do miasta na północ od tej lokacji(i do swiatyni w tym miescie).
Pozdro.
Majestic

aha dzienki a w tej świątyni będzie kolejny boss chodzi mi oto czy nowy summon ; ) ?? xD
Zablokowany

Wróć do „Help - fabuła, przejście, techniczne”