Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
-
- Kupo!
-
- Kupo!
mam problem, a mianowicie brakuje mi jakiejs mapy (bo nie odblokowal mi sie ten koles w sky piraate's den) no najpierw myslalem ze nie mam mapy necrhol of nabudis - ale jak ja zdobylem to dalej nic potem zdobylem mape do drugiej czesci henne mines i nic :O
zawsze staralem sie obejsc caly teren wiec mape znajdowalem, wiem moje pytanie brzmi czy mial ktos podobny problem i nie wie jakiej mapy mi brakuje
??
bym zapomnial :D
jak dostac sie do Crystal Grande - upper layer (tam gdzie jest Ultima)
zawsze staralem sie obejsc caly teren wiec mape znajdowalem, wiem moje pytanie brzmi czy mial ktos podobny problem i nie wie jakiej mapy mi brakuje

bym zapomnial :D
hey Judas they will betray you
Thomases they will doubt you
Peters they will deny you
but I will never deny you
Thomases they will doubt you
Peters they will deny you
but I will never deny you
Może to mapa Royal Palace. Jak jej nie zdobyłeś na początku gry to już jej nie zdobędziesz.mephisto69 pisze:czy mial ktos podobny problem i nie wie jakiej mapy mi brakuje ??
http://www.gamefaqs.com/console/ps2/file/459841/46722mephisto69 pisze:bym zapomnial
Ja miałem podobny problem, właściwie to w ogóle się tym nie martwiłem. Dopiero przypadkiem znalazłem mapę w Ogir lub Nam- Yensa Sandsea i w Sky Pirate's Den pojawił mi się koleś. Może tej nie masz?mephisto69 pisze:czy mial ktos podobny problem i nie wie jakiej mapy mi brakuje ??
Ostatnio zmieniony wt 14 sie, 2007 14:06 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
w którym momencie gry mozna wykonac quest dewdrop pebble w eruyt village??
Spis anime: www.republika.pl/kopekanime
tyle to wiemaden pisze:Hmm na pewno po odnalezieniu Mjrn..

Mam takie trochę głupie pytanie... Gdzieś czytałem, że w walce z Yiazmat'em można uniknąć ataku Death Strike za pomocą czaru "Shell". Czy to prawda? Bo wczoraj walczyłem z nim i jak mu zostały 3 000 000 to zaczął puszczać właśnie to i ataki po 6 Hit i nie mogłem "złapać tchu" moimi postaciami, a oto i one:
Vaan:99LV
Zodiac Spear
Maximilian
Megapower Shirshak
Bubble Belt
Basch:58LV
Ultima Blade
Maximilian
Megapower Shirshak
Bubble Belt
Panelo:99LV
Toursoul <czy jakoś tak>
Maximilian
Megapower Shirshak
Bubble Belt
Oczywiście wiem, że Basch wymaga podrasowania, ale jak Yiazmat używa Death Strike to nie ma znaczenia... Proszę o odpowiedź...
Vaan:99LV
Zodiac Spear
Maximilian
Megapower Shirshak
Bubble Belt
Basch:58LV
Ultima Blade
Maximilian
Megapower Shirshak
Bubble Belt
Panelo:99LV
Toursoul <czy jakoś tak>
Maximilian
Megapower Shirshak
Bubble Belt
Oczywiście wiem, że Basch wymaga podrasowania, ale jak Yiazmat używa Death Strike to nie ma znaczenia... Proszę o odpowiedź...
wykonałem własnie hunta o nazwie Rodeo to the Death, zleceniodawca byl w Mosphoran Highwaste i cos mowile o odnalezieniu jego kolegi czy to jest jakis quest? jak tak w ktorym miejscu szukac tego kumpla?
-
- Kupo!