Final Fantasy XII - POMOC

Szukasz pomocy przy FF XII? Właź tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Przemexx

Post autor: Przemexx »

Ghost to mark hunt. Żeby się pojawił najpierw musisz pogadać z osobą, która wystawiła ogłoszenie o nim. Potwor pojawia się na miejscu starego bossa - Fire Mane.

Nie chodzi mi o Mark hunt (WRAITH), o którym napisałeś lecz o zwykłego przeciwnika o nazwie GHOST występującego w Garamsythe Waterway.
Awatar użytkownika
/HerBu
Kupo!
Kupo!

Post autor: /HerBu »

Ups. Sorry, pamięć już zawodzi ;] . A co do ghosta do dokładnie nie wiem. Wiem tylko, że go pokonałem, jak przypadkowo stanął mi na drodze ;) .
Awatar użytkownika
Squall
Kupo!
Kupo!

Post autor: Squall »

Przemexx pisze:Nie chodzi mi o Mark hunt (WRAITH), o którym napisałeś lecz o zwykłego przeciwnika o nazwie GHOST występującego w Garamsythe Waterway.
Jak wiesz w Garamsythe Waterway są już lepsze potworki, np. Overking Mallboro. Ale jest jeszcze jedna część kanałów z tymi początkowymi potworami np. Rats. Znajdują się w lewym lub prawym sektorze, ale nie dolnym (ponieważ jest to żadkość, żeby się pojawił) <wiem, że to trochę zagmatwane, ale myślę, że wiesz o co chodzi>. Kiedyś jak szukałem Impów to ten duch pojawiał się często. Powodzenia.

P.S. A ja mam stale ten sam problem :razz:. Z Excalibur'em :evil: ! Starałem się, zrobiłem jakieś 67 rundek i ani razu nie pojawiła się druga ("urna", "diament"), a mam założony Diamond Amulet. Co za pech, mam Zodiac Spear, Tournesol, Ultima Sword <z bazzar'u :D >, a nie mam tego Excalibur'a, a to moim zdaniem powinno być najprostrze z tych 4 broni do zdobycia...
pyza69
Kupo!
Kupo!

Post autor: pyza69 »

yaqub z nudow skonczylem gre i szczerze powiem ta gra pod wzgledem zakonczenia nie dorasta do piet ffX,nadal uwazam ze dziesiatka rzadzi(ale kazdy ma woje zdanie),co sie stalo z fran i baltierem?chyba nie zgineli?bo z filmku koncowego nic nie dalo sie domyslic.
zaraz wezme sie za yazmata.mam jeszcze omege i zodiarcka do rozwalenia i to bedzie na tyle z ta gra.pozdrawiam graczy :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

P.S. A ja mam stale ten sam problem . Z Excalibur'em !
Hmmm ja nie wiem za pierwszym razem zdobyłam go :roll: Hmmm po prostu szłam po drodze zabijając wszystkie potworki (a było ich ogromnie dużo o.O) chyba z 50, podeszłam do diamentu - były pieniądze, a potem ku mojemu zdziweniu Excalibur :P Hmmm jak bardzo chcesz to zdobyć to nie zdobędziesz ^^
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Y_C_E_Y

Post autor: Y_C_E_Y »

Co do tego Ghosta to ja tez nie pamientam jak go złapałam, jakos sie sam nawinął. A jak tktos chce to na tej stronce sa opisane wszystkie potwory i ich miejsca itp. http://twobrothersandasister.com/?p=333 tyle ze po angielsku
Awatar użytkownika
mati90
Cactuar
Cactuar

Post autor: mati90 »

Squall pisze:P.S. A ja mam stale ten sam problem . Z Excalibur'em !
Na 100% jesteś pewien, że to miejsce z Excaliburem? Może coś pomyliłeś i chodzisz nie do tej urny co trzeba?
Ostatnio zmieniony wt 14 sie, 2007 14:02 przez mati90, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Squall
Kupo!
Kupo!

mati90 pisze:Na 100% jesteś pewien, że to miejsce z Excaliburem? Może coś pomyliłeś i chodzisz nie do tej urny co trzeba?
Tak jestem w 100% pewien. Drogę tam nawet znam na pamięć i nazwa też mi się zgadza.
Awatar użytkownika
Kopek
Kupo!
Kupo!

Post autor: Kopek »

jak odblokowac na bazarze Warmage's Monograph?

w necie przeczytalem ze trzeba: Examine the hunt board for a total of 25 times

co to znaczy trzeba przeczytac 25 razy jakies hunty? iczy to musza byc rozne hunty czy moga sie powtarzac?
Awatar użytkownika
soniq
Cactuar
Cactuar

Post autor: soniq »

Kopek pisze:jak odblokowac na bazarze Warmage's Monograph
Musisz zajrzeć do tablicy huntów ponad 20 razy.
Mistrz polecił mi unikać niepotrzebnych walek!
Awatar użytkownika
Kopek
Kupo!
Kupo!

kiedy bede mial dostep do calej kopalni LHUSU?
Awatar użytkownika
Squall
Kupo!
Kupo!

Kiedy będziesz miał klucz.
Awatar użytkownika
Kopek
Kupo!
Kupo!

Squall pisze:Kiedy będziesz miał klucz.
tzn kiedy zdobywa sie ten klucz?
Awatar użytkownika
Squall
Kupo!
Kupo!

W Phon Coast.
Awatar użytkownika
Kopek
Kupo!
Kupo!

kolejne pytanko czy oplaca sie dawac zonie Dantro Great Serpentskin?? Gold amulet jest nagroda ale mam takich amuletow 6 wiec kolejny zbedny czy Great Serpentskin bedzie gdzies pozniej w grze uzyteczny?? czy mozna go gdzies jeszcze znalezc?
Zablokowany

Wróć do „Help - fabuła, przejście, techniczne”