FF XI POMOC
Moderator: Moderatorzy
FF XI POMOC
Temat zostal przyklejony.
Ostatnio zmieniony śr 03 cze, 2009 00:48 przez Madtrax, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Kupo!
Jak mam się zarejestrować na playonline ?? Zainstalowałem wszystko jak kazali w instrukcji, wpisuje date urodzenie, a to ***** każe mi sie wylogować i zarejestrować razem z rodzicem. OK ALE NAWET Z RODZICAMI NIE JESTEM W STANIE SIE ZAREJESTROWAĆ. Czy ktoś między 13 a 17 rokiem zycia sie zdążył zarejstrować ?? PLZ HELP!!
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
-
- Kupo!
-
- Kupo!
to tez chyba zalezy nie tylko od karty, ale i od konta bankowego. np, ja mam electrona, i nie moge robic zakupow przez net podajac nr karty, bo cos tam z moim kontem w banku nie tegos (CHYBA, kiedys probowalem, i mi nie wyszlo, jako uzasadnienie wyjasnili mi w ten sposobPozato potrzebujesz Karty Visa lub MasterCard której zapewnie niemasz
![n :/](./images/smilies/005.gif)
-
- Kupo!
-
- Cactuar
-
- Kupo!
-
- Cactuar
A wie ktoś może coś na drugi temat z mojego postu ale osadzonego w innym miejscu (sorki że pierwsze się powtórzyło - nie zwróciłem na to uwagi)
Mój post ale z innego miejsca: http://www.k-ff.com/phpbb2/viewtopic.php?t=647&start=90
THANKS
![n :?:](./images/smilies/011.gif)
Mój post ale z innego miejsca: http://www.k-ff.com/phpbb2/viewtopic.php?t=647&start=90
THANKS
- Kairi-chan
- Cactuar
Z orkow... to sa potwory 4-7lv. Od 7ego powinienes przeniesc sie do Ghelsba polnocny-zachod WRonfuar.Lord_Deshter pisze:Z jakich potworów w pobliżu miasta Sandoria można uzyskać fire crystals ??
Pewnie myslisz, ze to dobry pomysla na zrobienie duzej kasy w krotkim czasie. To teraz wybij sobe to z glowy
![n :-)](./images/smilies/001.gif)
Powodzenia.