FF XI POMOC
Moderator: Moderatorzy
Witam, mam 2 pytania.
Po 1 kiedy próbuje dać send/receive email wysakakuje mi po chwili error code:POL-0404 (Mail server authentication failed. Please check your user ID and mail password and try again.) jak się tego pozbyć ?
Po 2 czy jest taka możliwość, by gdzies zachować kase i itemy , usunąć chara, zrobić nowego i odebrać owe pieniądze i przedmioty ?
Po 1 kiedy próbuje dać send/receive email wysakakuje mi po chwili error code:POL-0404 (Mail server authentication failed. Please check your user ID and mail password and try again.) jak się tego pozbyć ?
Po 2 czy jest taka możliwość, by gdzies zachować kase i itemy , usunąć chara, zrobić nowego i odebrać owe pieniądze i przedmioty ?
- Go Go Yubari
- Ifrit
HAHAHAHAHAHA....Flarus pisze:Po 2 czy jest taka możliwość, by gdzies zachować kase i itemy , usunąć chara, zrobić nowego i odebrać owe pieniądze i przedmioty
No zrób kolejny Content ID i przeslij rzeczy z jednej postaci na drugą, a potem skasuj starą.
Inaczej się nie da ROTFL.
Co do POLa - I have no idea.
- evangelion00
- Kupo!
Mam pytanie, kupilem ostatnio FFXI complete (z czterema dodatkami) i 30-dniowym graniem za darmo, jednak, gdy daje play i potem znow play, to wyskakuje mi, ze musze zalatwic sobie content id, ale przeciez to trzeba kupic za 12,95$ a ja chce wykorzystac ten miesiac za darmo, co zrobic, zeby go wykorzystac?
Za utworzenie Content ID sie nie placi. POL bedzie wiedzial, ze to nowe konto i oplaty pobierze dopiero po miesiacu. A bez Content ID niczego nie zdzialasz, wiec do roboty
We all travel a maze of relationships, it goes on with or without you. I search the sea of the unconscious... I look for you... to find my true... self...
- evangelion00
- Kupo!
- evangelion00
- Kupo!
- evangelion00
- Kupo!
No a macie jakas Polska gildie na ramuhu czy co?
I czy nie da sie zrobic sterowania tak, ze klikasz i on tam idzie, czy caly czas trzeba trzymac 8 albo LPM? A i opodczas walki czemu kamera nie chce sie obrocic o 360 stopni oraz czemu po walce kamera zostae taka jak byla podczas walki( troche nizej, patrzy sie w gore) a nie taka jaka sobie ustawiles i ciagle trzeba to zmieniac...
A i czy jak sie zdobedzie level, to cos trzeba wykorzystac, zeby dodac do np. str albo dex? czy rozdziela sie samo... ? Jezeli wlasnorecznie, to gdzie jest taka opcja?
I gdzie sie kupuje konia(chocobo) i od jakiego lvlu sa?
Oraz czemu z mobow nie leci gil ?:P
I czy nie da sie zrobic sterowania tak, ze klikasz i on tam idzie, czy caly czas trzeba trzymac 8 albo LPM? A i opodczas walki czemu kamera nie chce sie obrocic o 360 stopni oraz czemu po walce kamera zostae taka jak byla podczas walki( troche nizej, patrzy sie w gore) a nie taka jaka sobie ustawiles i ciagle trzeba to zmieniac...
A i czy jak sie zdobedzie level, to cos trzeba wykorzystac, zeby dodac do np. str albo dex? czy rozdziela sie samo... ? Jezeli wlasnorecznie, to gdzie jest taka opcja?
I gdzie sie kupuje konia(chocobo) i od jakiego lvlu sa?
Oraz czemu z mobow nie leci gil ?:P
a no mająNo a macie jakas Polska gildie na ramuhu czy co?
to nie jest diablo czy inny darmowy mmo, wyobraź sobie, że grasz na konsoli.evangelion00 pisze:I czy nie da sie zrobic sterowania tak, ze klikasz i on tam idzie, czy caly czas trzeba trzymac 8 albo LPM?
wciśnij podczas walki / albo * na numerycznej (już nie pamiętam jaki dokładnie)evangelion00 pisze:A i opodczas walki czemu kamera nie chce sie obrocic o 360 stopni
do 75 lvlu samo się rozdaje, później masz merity ale do tego jeszcze masz daleką drogęevangelion00 pisze:A i czy jak sie zdobedzie level, to cos trzeba wykorzystac, zeby dodac do np. str albo dex? czy rozdziela sie samo... ? Jezeli wlasnorecznie, to gdzie jest taka opcja?
quest na 20lvl w jeuno, a później wynajmujesz w miastachevangelion00 pisze:I gdzie sie kupuje konia(chocobo) i od jakiego lvlu sa?
cała zabawa polega na tym, żeby sobie inaczej załatwićevangelion00 pisze:Oraz czemu z mobow nie leci gil ?:P
Black Mage
- evangelion00
- Kupo!
Hm to w takim razie lepszym rozwiazaniem bedzie kupic sobie przejsciowke z pada ps2 do PC ?
Co do gil, to jak w takim razie go zalatwic? ^_^
A jak mam do tej gildii dolaczyc, jak nie ma na tym forum o niej tematu?^^ Jakies nicki itp.
I najwazniejsze, dlaczego mapa sie otwiera na caly ekran? Nie ma jakiejs mini mapy albo co? lub zmniejszyc ta glowna... I jaki jest skrot na mape? bo ciagle musze myszka naciskac...
A jak jest z umiejetnosciami? skille tez sie same dodaja? xD
Dzieki za pomoc
Co do gil, to jak w takim razie go zalatwic? ^_^
A jak mam do tej gildii dolaczyc, jak nie ma na tym forum o niej tematu?^^ Jakies nicki itp.
I najwazniejsze, dlaczego mapa sie otwiera na caly ekran? Nie ma jakiejs mini mapy albo co? lub zmniejszyc ta glowna... I jaki jest skrot na mape? bo ciagle musze myszka naciskac...
A jak jest z umiejetnosciami? skille tez sie same dodaja? xD
Dzieki za pomoc