FFX-2: Help cz.2
Moderator: Moderatorzy
Aha! Chodziło ci o to xD ... tak to jest potrzebne bo inaczej nie zakończysz epizodu w Luca : )Rusty pisze:nie stroju mogla, a zakonczenie episodu, że Yuna lata za moglem i wspomina wydarzenia z FFX, a na końcu jakiś krótki morał - tak mi się obiło o uszy że te gwizdanie w farplane + to jest potrzebne żeby fayth dał wybór.
Myślę, że jest konieczne, ale skąd wnioskujesz, że tego nie zrobiła?chalcedon pisze:A czy przypadkiem uścisnięcie ręki Meachena koło kwatery Youth league w Chapter I oraz zobaczenie jak odchodzi do Farplane w chapter 5 nie jest konieczne, żeby na końcu pojawił się fayth?Sage pisze:Nie Fayth mi się nie pojawia.
Bo się nie pojawił??
. Skoro nawciskała tego "X", nie widzę innego powodu, ze fayth się nie pokazał/ła. Ponadto:
Jak to było Sage?

Odesłanie staruszka do farplane kończy epizod. Może nie ukończyła epizodu w Zanarkand.Ech... No to spróbuje przejść jeszcze raz, kończąc epizody.
Jak to było Sage?

Mieć milion, a nie mieć miliona to już są dwa miliony
Ale dlaczego akurat odesłanie "staruszka" ? Jakby tak rozumować, większość kluczowych momentów gry możliwych do ominięcia mogłaby być powodem.chalcedon pisze:Bo się nie pojawił??. Skoro nawciskała tego "X", nie widzę innego powodu, ze fayth się nie pokazał/ła
chalcedon pisze:Odesłanie staruszka do farplane kończy epizod. Może nie ukończyła epizodu w Zanarkand.
Jak to było Sage?
Żeby pokazał się fayth wszystkie główne epizody muszą być ukończone a Sage mówiła o hot-post'cie w Besaid. Nie wiem dlaczego uparłeś się na tego staruszka i Zanarkand xDSage pisze:Ymm... to znaczy, że jak gdy miałam hot spot w Besaid to nie zakończenie tamtego epizodu mogło być przyczyną? Ech... No to spróbuje przejść jeszcze raz, kończąc epizody. Ale to jak wrócę z wyjazdu...
http://www.gamefaqs.com/console/ps2/file/562386/27218 może to pomoże...
Mascot wszystkie misjie czy 5 chapter :?:
Elo
Mam pytanko. czy żeby zdobyć Mascota muszę mieć wykonane wszystkie misjie
(także te z chapterów 1-4)
Z góry dzienki za odpowiedź
Mam pytanko. czy żeby zdobyć Mascota muszę mieć wykonane wszystkie misjie

(także te z chapterów 1-4)
Z góry dzienki za odpowiedź
- Go Go Yubari
- Ifrit
Co to wakacje robią z polszczyzną.Ziomuś pisze:dzienki
"Należy ukończyć wszystkie epizody (Episode Complete) w każdej lokacji w Spirze (Chapter 5). Nie należy zostawiać Zanarkand na koniec, tylko odwiedzić go na samym początku. Następnie trzeba udać się na statek by otrzymać sfery od Brothera. "Ziomuś pisze:Mam pytanko. czy żeby zdobyć Mascota muszę mieć wykonane wszystkie misjie![]()
Dzięki, dzięki, dzięki, dzięki, dzięki.Rusty pisze:http://www.gamefaqs.com/c...le/562386/27218 może to pomoże...
Nie to nie jest potrzebne, nie potrzebne też jest ukończenie epizodów.chalcedon pisze:A czy przypadkiem uścisnięcie ręki Meachena koło kwatery Youth league w Chapter I oraz zobaczenie jak odchodzi do Farplane w chapter 5 nie jest konieczne, żeby na końcu pojawił się fayth?
Jedyne co trzeba zrobić to w 3 Chapterze spotkać Meachena w Guadosalm, i podczas pierwszej wizyty w Farplane Abyss usłyszeć 4 gwizdy. No i oczywiście mieć 100% ;/.
Ja nie spotkałam staruszka, stąd brak faytha. Na szczęście miałam zapis z początku 3 Chaptera...
Swoją drogą, według mnie, ten Perfect Ending nie jest wart tego całego zachodu...
THX (znowu)
Kolejne pytanie(
): Czy ktoś zna sposób na dostanie Cry In The Night - Blue Bullet?
Bo wiem tyle:
MT(Mega Tonberry) musi być w Oversoul
Wtedy rzuca mnóstwo czaru Firaga
gdy ma Low HP rzuca Flare i czasami Tego blue bulleta (>>>/\)
Please Pomóżcie mój skład to:
Yuna -Lv 82, Lady Luck (wszystkie skille Gamble i auto abilities)(Equip, Tempered Will garment grid, Akcesoria White Lore[nauczyła się wszystkich umiejętności jako biały mag]i Heady Perfume)
Rikku - Lv 62 Gun Mage (wszystkie skille fiend hunter i auto abilities, Blue Bullet - 1000 needles, Absorb, Blaster, Fire breath, Heaven's Cataract, Mighty Guard, Seed Cannon, Stone breath, Storm Cannon, Supernova, White Wind)(equip 2xRuneBracer)(Conflogration Garment grid [zna wszystkie umiejętności Black Mage (oprócz ultima i flare)])
Paine - Lv 68 - Dark Knight (Wszystkie umiejętności Dark Knight)(Equip Crystal Bangle, Ragnarok)(Garment Grid - Horn of plenty) please o odpowiedz na Forum albo GG (1586514)
(NIE MAM HIGHER POWER GARMENT GRID ANI THE END GARMENT GRID)

Kolejne pytanie(

Bo wiem tyle:
MT(Mega Tonberry) musi być w Oversoul
Wtedy rzuca mnóstwo czaru Firaga
gdy ma Low HP rzuca Flare i czasami Tego blue bulleta (>>>/\)
Please Pomóżcie mój skład to:
Yuna -Lv 82, Lady Luck (wszystkie skille Gamble i auto abilities)(Equip, Tempered Will garment grid, Akcesoria White Lore[nauczyła się wszystkich umiejętności jako biały mag]i Heady Perfume)
Rikku - Lv 62 Gun Mage (wszystkie skille fiend hunter i auto abilities, Blue Bullet - 1000 needles, Absorb, Blaster, Fire breath, Heaven's Cataract, Mighty Guard, Seed Cannon, Stone breath, Storm Cannon, Supernova, White Wind)(equip 2xRuneBracer)(Conflogration Garment grid [zna wszystkie umiejętności Black Mage (oprócz ultima i flare)])
Paine - Lv 68 - Dark Knight (Wszystkie umiejętności Dark Knight)(Equip Crystal Bangle, Ragnarok)(Garment Grid - Horn of plenty) please o odpowiedz na Forum albo GG (1586514)
(NIE MAM HIGHER POWER GARMENT GRID ANI THE END GARMENT GRID)
Chodzi o to ?Ziomuś pisze:Kolejne pytanie(): Czy ktoś zna sposób na dostanie Cry In The Night - Blue Bullet?
strona 25Marcin pisze:Znalazłem odpowiedz. Jesli ktos jest zainteresowany to podaje. Mega tonbery musi byc na oversoul, dajemy darknesami dark nighta ok 7 razy ( miałem 99 lv.), i czekamy pod koniec swojego zywota rzucz cry in the night. i jeszcze raz darknesa. koniec.