Mam problem ^^ Jak zdobyć 100 pkt w pokazowej walce z Blankiem bo za kazdym razem gdy próbuje to mam max 99 ? O co chodzi wie ktoś bo pamietam że kiedys miałem 100.
Nie wiem czy ja mam jakis bład czy coś bo i tak naparzam jak głupi w tego pada przy żadnym klawiszy nie robie nawt przerwy na ułamek sekundy a i tak miałem nawet 3 razy z rzędy 99 O_o ke ?? o co tu chodzi
PS. Klepałem teraz i zawiesiłem sie na jednym przycisku przez około 1 -0,5 jeszcze trochę i wskoczył by następny klawisz i miałem 100 nie wiem o co chodzi trochę to dziwne.
Niedawno pisałem tu o moim problem z emulacja : )
Zmiana emulatorów i konfiguracji nic nie dała !!
Chodziło o plik z gra [jakiś niedziałający był]
I juz wszystko pieknie działa na każdej konfiguracji i emu !!
Ale i tak dzieki wszystkim za help : )
[ Dodano: Sro 05 Mar, 2008 15:46 ]
Mam znowu problem... ;/
Właśnie mam odlecieć tym statkiem na cd1 do liblidum[czy coś takiego] i podczas filmiku gra mi sie zawiesza da się wyłączyć jakoś ten filmik i czy on jest jakis warty do obejżenia
Gram na emulatorze... : )
Odświeżam !!
* szybszy – korzystając ze Steal Zidane’a kradniemy, a dzięki podpiętemu Mug wyrządzamy sporą (jak ten etap walki) krzywdę (nawet do 500 HP);
* wolniejszy – Zidane, Freya i Amarant kolejno zadają zwykłe ciosy, aż przeciwnik postanowi wyjść z ukrycia;
W przeciwieństwie do Dragon Crest/Frog Drop/Thievery No Mercy nie ma jakiegoś konkretnego algorytmu odpowiadającego za jego siłę. Po prostu klasycznie - im silniejsza postać - tym silniejszy atak
Witam Ludziska jest problem. Jestem na 3 cd i gdy chciałem powalczyć z Tantarian to po kilku rundach przeciwnik w trakcie rzucania czaru "zawiesza" sie. Po kilkunastu próbach dałem sobie spokój. Potem sytuacja powtarza się w Desert Palace podczas walki z bosem tylko że tej walki nie mogę ominąć. Gram na emu 1.5.2 próbowałem na 1.6.0 problem pozostaje. Gra jest w wersji PAL. POMOCY
reki pisze:Witam Ludziska jest problem. Jestem na 3 cd i gdy chciałem powalczyć z Tantarian to po kilku rundach przeciwnik w trakcie rzucania czaru "zawiesza" sie. Po kilkunastu próbach dałem sobie spokój. Potem sytuacja powtarza się w Desert Palace podczas walki z bosem tylko że tej walki nie mogę ominąć. Gram na emu 1.5.2 próbowałem na 1.6.0 problem pozostaje. Gra jest w wersji PAL. POMOCY
Idź z tym do Pomocy Technicznej Pirat czy oryginał ??
"I'll be here...
Why...?
I'll be waiting here...
For what?
I'll be waiting for you...so...
If you come here...you'll find me...
I promise".