Szukam czaru dla Quiny Bad Breath ale nie moge znaleźć lokalizacji Pandemondium. Najlepsze jest to że w opisie można znaleźć przeciwnika który ma ten czar w lokalizajci Forgotten Continent - Salvage Archipelago (Archipelag Ocalenia) lub w Gulug Mountains w pierwszej lokalizacji jest smok ale on nie daje mi czaru Bad Breath tylko Lev 3 natomiast w lokalizacji gór nie moge znaleźć żadnego smoka bo tam nie ma żadnego lasu tylko sam śnieg.
Krypta pisze:
3.5. Black Mage Village
Porozmawiaj z Magiem na cmentarzu. Po rozmowie pobiegnij za Vivim do zagrody. Po kilku scenkach, udaj się statkiem w stronę wirujących piasków i wybierz ten wir, z którego nie wychodzi dym. Po chwili znajdziesz się w więzieniu Kujy. Po rozmowie z tak szarmanckim gospodarzem, udaj się w krąg pomiędzy Czarnymi Magami. Kuja zleci ci pewną robotę i prześle do doku Hilda Garde. Wcześniej będziesz musiał wybrać drużyny. W ekipie Zidana przydadzą się mocni wojownicy, gdyż w Oeilvert nie można korzystać z magii. Druga ekipa też nie powinna być zbyt słaba, ale będzie mogła liczyć na magię. Wejdź do statku, który zawiezie cię na Zapomniany Kontynent.
Gdzie mogą być owe piaski... hmmmm..... Na PUSTYNI??????
mam pytanie czy oprócz turnieju karcianego w treneo (3cd) i w desert place można jeszcze jakoś dostać karte namingway -jestem na cd4(bo tylko jej brakuje mi do uzupełnienia wszystkich kart)
[ Dodano: Czw 28 Gru, 2006 18:17 ]
mam jeszcze jedno pytanie . chodzi mi o kartę vilgance kosztuje ona 1800 pt u mene w chocobo forest i w tych innych chobo lokacjach ale ja mam te 1800 pt ale nie moge jej kupić dlaczego
innych chobo lokacjach ale ja mam te 1800 pt ale nie moge jej kupić dlaczego
Prawdopodobnie masz 100 kart w ekwipunku.
karollo pisze:mam pytanie czy oprócz turnieju karcianego w treneo (3cd) i w desert place można jeszcze jakoś dostać karte namingway -jestem na cd4(bo tylko jej brakuje mi do uzupełnienia wszystkich kart)
Nie wiem, tylko przypuszczam ,że da się ją wygrać od phantoma w memorii.
Kimahri pisze:karollo napisał/a:
mam pytanie czy oprócz turnieju karcianego w treneo (3cd) i w desert place można jeszcze jakoś dostać karte namingway -jestem na cd4(bo tylko jej brakuje mi do uzupełnienia wszystkich kart)
Nie wiem, tylko przypuszczam ,że da się ją wygrać od phantoma w memorii.
Ja zdobyłem wszystkie karty i chciałem je doprowadzić wszystkie do typu A, więc spendziłem dużo czasu w memorii na pojedynkach z Phantomami i jeszcze mi się nie zdażyło by któryś posiadał kartę namingway. Ja ją zdobyłem w Kuja's room w Desert Palace i podejrzewam że niestety na dysku 4 jej już nie zdobędziesz.