FF 9 POMOC: problemy z przechodzeniem gry

Szukasz pomocy przy FF IX? Właź tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
karollo
Kupo!
Kupo!

Post autor: karollo »

mam pytanie jakie są najlepsze w grze:kapelusze,obręcze,hełmy:zbroje:bransolety,rękawice:dodatki :?: :?:

[ Dodano: Sob 09 Gru, 2006 19:41 ]
ponieważ mam wytrenowane postacie a szukam najlepszych ekwipunków w grze a nie zawsze te na końcu gry są najlepsze
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez Sephiria, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
karollo
Kupo!
Kupo!

dzięki Sephiria
aro007

Post autor: aro007 »

Karoll: jakie wybrałeś sobie postacie do składu??

Szukam czaru dla Quiny Bad Breath ale nie moge znaleźć lokalizacji Pandemondium. Najlepsze jest to że w opisie można znaleźć przeciwnika który ma ten czar w lokalizajci Forgotten Continent - Salvage Archipelago (Archipelag Ocalenia) lub w Gulug Mountains w pierwszej lokalizacji jest smok ale on nie daje mi czaru Bad Breath tylko Lev 3 natomiast w lokalizacji gór nie moge znaleźć żadnego smoka bo tam nie ma żadnego lasu tylko sam śnieg.
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

Bad breath uczy tez worm hydra, najczęściej znajdowałem ją w lesie przy Ice Cavern, w tzm od strony Dali.
aro007

Chodze szukam i nie widać nigdize tego worm hydra.
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

A na 4 CD jestes??
Poza tym sprobuj na Gulug Mountain albo na Forgotten Continent - Salvage Archipelago.
aro007

Juz nallazlem :) byl na Salvage Archipelago w jednym z tych laskow. dzis pol dnia jej szukalem ale wkoncu sie udalo.

Dzieki za pomoc. a jestem na 3 CD. Pozdro
mmmmaaa

Post autor: mmmmaaa »

witam! nie moge dojść do wirujących piasków
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Skorzystaj z opisu i mapki zamieszczonych na www.k-ff.com -__-'

EDIT: Kieruj się do Desert Palace.
mmmmaaa

Post autor: mmmmaaa »

ten opis mi nic nie mówi! nie wiem co robić
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

T______________________________T
Krypta pisze: 3.5. Black Mage Village
Porozmawiaj z Magiem na cmentarzu. Po rozmowie pobiegnij za Vivim do zagrody. Po kilku scenkach, udaj się statkiem w stronę wirujących piasków i wybierz ten wir, z którego nie wychodzi dym. Po chwili znajdziesz się w więzieniu Kujy. Po rozmowie z tak szarmanckim gospodarzem, udaj się w krąg pomiędzy Czarnymi Magami. Kuja zleci ci pewną robotę i prześle do doku Hilda Garde. Wcześniej będziesz musiał wybrać drużyny. W ekipie Zidana przydadzą się mocni wojownicy, gdyż w Oeilvert nie można korzystać z magii. Druga ekipa też nie powinna być zbyt słaba, ale będzie mogła liczyć na magię. Wejdź do statku, który zawiezie cię na Zapomniany Kontynent.
Gdzie mogą być owe piaski... hmmmm..... :roll: Na PUSTYNI??????

http://www.k-ff.com/Final9/Grafika/mapaswiataff9.jpg - szukamy na mapce pustyni/czegoś co ma pustynie w nazwie.... hmmmm.... DESERT PALACE?
Awatar użytkownika
karollo
Kupo!
Kupo!

mam pytanie czy oprócz turnieju karcianego w treneo (3cd) i w desert place można jeszcze jakoś dostać karte namingway -jestem na cd4(bo tylko jej brakuje mi do uzupełnienia wszystkich kart) :?: :?:

[ Dodano: Czw 28 Gru, 2006 18:17 ]
mam jeszcze jedno pytanie . chodzi mi o kartę vilgance kosztuje ona 1800 pt u mene w chocobo forest i w tych innych chobo lokacjach ale ja mam te 1800 pt ale nie moge jej kupić :!: dlaczego :?: :?:
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

innych chobo lokacjach ale ja mam te 1800 pt ale nie moge jej kupić :!: dlaczego :?:
Prawdopodobnie masz 100 kart w ekwipunku.
karollo pisze:mam pytanie czy oprócz turnieju karcianego w treneo (3cd) i w desert place można jeszcze jakoś dostać karte namingway -jestem na cd4(bo tylko jej brakuje mi do uzupełnienia wszystkich kart) :?: :?:
Nie wiem, tylko przypuszczam ,że da się ją wygrać od phantoma w memorii.
Awatar użytkownika
andchaos
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: andchaos »

Kimahri pisze:karollo napisał/a:
mam pytanie czy oprócz turnieju karcianego w treneo (3cd) i w desert place można jeszcze jakoś dostać karte namingway -jestem na cd4(bo tylko jej brakuje mi do uzupełnienia wszystkich kart)

Nie wiem, tylko przypuszczam ,że da się ją wygrać od phantoma w memorii.
Ja zdobyłem wszystkie karty i chciałem je doprowadzić wszystkie do typu A, więc spendziłem dużo czasu w memorii na pojedynkach z Phantomami i jeszcze mi się nie zdażyło by któryś posiadał kartę namingway. Ja ją zdobyłem w Kuja's room w Desert Palace i podejrzewam że niestety na dysku 4 jej już nie zdobędziesz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Help - fabuła, przejście, techniczne”