czy jest w FF9 jakis odpowiednik Enc-none z FF8 ? albo cokolwiek zmniejszajace/wylaczajace losowe walki? szukalem w przedmiotach/umiejetnosciach, moze cos przeoczylem. o tym ze jest mozliwosc wykluczenia Back Attack wiem.
juz mnie troche wkurzaja te walki, nie mozna sie ruszyc na piec krokow...
gram w 9 pierwszy raz i mam mały kłopot. Więc jestem juz na 3 cd i zaczołem dopiero teraz robić Chocograph i nie moge wpakować Chocobosa na Hilda Garde 3. Może ktoś powiedzieć jak zapakować chocobo na statek??
No fakt, a jak sie znajdzie to trzeba nieco pobiegac zanim sie dojdzie do celu hehehe, ale tak czy siak jest lepsze, chociaz Invicible na CD 4... chyba przebija chocobo.
No dobra mam już chocobo ciemnego niebieskiego i 4 czesci chocograph pieces ale nie mam wszystkich chocograpów zostało mi siedem. Teraz pytanie - czy moge już zdobyć złotego chocobo i jak złożyć chocograph pieces do kupy czy jednak musze wszystkie chocography zdobyć. Bo jak moge już to powiedzcie jak bo mam ochote z ozmą powalczyć.
I jeszcze jedno kiedy jest ostatnia szansa walki z ozmą.
pomocy jak sie dostac do miasta na cd3 na zapomnianym kontynęcie. Czytałem ze trzeba przeleciec chgocoboco a złapać go .... właśnie jak go złapać ?? znalazłem slady i co dalej ???